Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2014

Η βράβευση του Πεδουλάκη στον ΣΕΠΚ (vid)

Για την κατάκτηση του νταμπλ του 2013 με τον Παναθηναϊκό βραβεύτηκε ο τεχνικός του «εξάστερου»

Ο Αργύρης Πεδουλάκης έγινε ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κατακτά νταμπλ, μετά από 17 χρόνια. Η «σκούπα» του 2013 ήταν ένας πολύ καλός λόγος για να βραβευτεί για μια ακόμα φορά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού. Αυτή τη φορά, ο ΣΕΠΚ ήταν αυτός που έδωσε την τιμητική διάκριση στον «Άρτζι» στο περιθώριο της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του.


Βόλεϊ Ανδρών: Καλμαζίδης: «Νίκη για να αλλάξει η ψυχολογία»

Ο Γιάννης Καλμαζίδης μιλώντας στην εφημερίδα «Η Πράσινη» εξέφρασε την ανάγκη του Παναθηναϊκού για τη νίκη κόντρα στην Παναχαϊκή.   
 
«Κάναμε καλή δουλειά την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε κάποιες ιώσεις, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Είχα όλα τα παιδιά στη διάθεσή μου, εκτός από τον Γκάλιτς που βρίσκεται με την εθνική και τον Μουρ που είχε έναν μικροτραυματισμό.
 
 Ωστόσο δουλέψαμε αρκετά και πιστεύω θα είμαστε έτοιμοι για το ματς με Παναχαϊκή». Κλείνοντας ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε σχετικά με το αν μπορεί να αντιστραφεί η ψυχολογία και το κλίμα στην ομάδα, λέγοντας: «Για να αλλάξει η ψυχολογία της ομάδας θέλει κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Αποφορτίστηκε η ομάδα κατά τη διακοπή, όμως χρειαζόμαστε κάτι χειροπιαστό για να ανέβει η ψυχολογία των παιδιών. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να το πετύχουμε».