Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Φιλόδοξες μεταγραφές ή Μπαλώματα της Τελευταίας στιγμής;;;;

 Με την ολοκλήρωση της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, ο Παναθηναϊκός είναι σε θέση να ανακοινώσει τις ακόλουθες μεταγραφές:

  • Τον Nicky Kuiper, ο οποίος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Τβέντε μέχρι τον Ιούνιο του 2013.
Οι δηλώσεις του Nicky Kuiper:«Έχω έρθει σε πολύ μεγάλο σύλλογο και είμαι έτοιμος να παίξω. Όλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν τον Παναθηναϊκό. Μου δίνεται μεγάλη ευκαιρία, είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ.», είπε αρχικά ο 23χρονος Ολλανδός άσος και πρόσθεσε: «Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να τα πάει καλύτερα. Είμαστε στην έβδομη θέση τώρα, αλλά το μήνυμα που θέλω να δώσω στον κόσμο, είναι να είμαστε επιτυχημένοι στο τέλος της περιόδου».
  • Τον Θανάση Ντίνα που αποκτήθηκε από την Παναχαϊκή και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών.
Οι δηλώσεις του Θανάση Ντίνα: «Σίγουρα για κάθε ποδοσφαιριστή είναι όνειρο ζωής να πάει σε μία μεγάλη ομάδα. Από εκεί και πέρα πρέπει να αποδείξω ότι αξίζω να φοράω αυτή τη φανέλα. Δεν μπορώ με λόγια να πω κάτι. Το θέμα είναι να το αποδείξω μέσα στο γήπεδο. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».
  • Τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο που αποκτήθηκε με μεταγραφή από τον Πανιώνιο.
  • Με μεταγραφή αποκτήθηκε από την Ισπανική Ουέσκα και ο Jokin Esparza
Oι δηλώσεις του Jokin Esparza:
"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε ένα σύλλογο τόσο μεγάλο όπως ο Παναθηναϊκός. Είμαι ευτυχισμένος και θα δώσω και εγώ ότι μπορώ για να πάμε ψηλότερα".
"Από τα λίγα που ήξερα και από αυτά που είδα είμαι εντυπωσιασμένος. Πρόκειται για ένα μεγάλο σύλλογο, ένας κλαμπ ιστορικό στην Ευρώπη με πολλές επιτυχίες σε Ευρωπαϊκό επίπεδο".
"Στόχος μας είναι για φέτος να βγούμε στην Ευρώπη και να δημιουργήσουμε και πάλι μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα"
 

Και οι τέσσερις νέοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μαζί με τον Yōhei Kajiyama που επίσης αποκτήθηκε κατά την ίδια μεταγραφική περίοδο, θα παρουσιαστούν επίσημα αύριο, στις 15:00 στα γραφεία της ΠΑΕ.

Σκοποβολή:Δεύτερη θέση ο Καμπούρης!

 Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη(30/1/2013) ο πρώτος απο τους 19 αγώνες που διοργανώνει ο σκοπευτικός σύλλογος “ΖΕΥΣ” στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα, για το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου 2013. Ο αγώνας διεξήχθει σήμερα με τη συμμετοχή 19 σκοπευτών και σκοπευτριών όλων των ηλικιών από 9 συλλόγους.

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τους αθλητές του Γιάννη Καμπούρη και Δημήτρη Κατσίρη.
Ο πρώτος με εξαιρετική εμφάνιση (553/600) κατέλαβε τη δέυτερη θέση και απέδειξε ότι τα συνεχόμενα καλά αποτελέσματα δεν είναι τυχαία ενώ ο δεύτερος με μέτρια εμφάνιση κατέλαβε τη 4η θέση με βαθμολογία 537/600.
Είναι η δεύτερη φορά που στους αγώνες που διοργανώνει η Σκοπευτική Λέσχη ΖΕΥΣ, αθλητής του Παναθηναϊκού μας, καταλαμβάνει μία από τις 3 πρώτες θέσεις.
 
 
 
πηγή:www.panathinaikos1908.gr

Βόλεϊ Ανδρών:Έπεσαν σαν Μάγκες...

 
Ο Παναθηναϊκός παίζοντας με απίστευτο πάθος κοίταξε στα μάτια τον ολυμπιακό για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι και ηττήθηκε με 3-2 σετ. Νέα ατυχία για τους πράσινους αφού τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Γουόκερ.
Ότι και να πει κανείς για την εμφάνιση των πράσινων κόντρα στον ολυμπιακό είναι λίγο.
Το Τριφύλλι των πολλών οικονομικών προβλημάτων αγωνίστηκε χωρίς κλασικό διαγώνιο, έπαιξε στα τελευταία σετ χωρίς τον Γουόκερ που τραυματίστηκε και όμως έχασε στις λεπτομέρειες από τους ερυθρόλευκους με 3-2. Μία ομάδα που έχει σχεδόν το πενταπλάσιο μπάτζετ από τον Παναθηναϊκό.
Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Οι πράσινοι μπήκαν από την αρχή πολύ δυνατά. Με όπλο του την επίθεση και το μπλοκ - άμυνα το Τριφύλλι έχτισε μια διαφορά που έφτασε ακόμα και σε νταμπλ σκορ (16-8) και παρά το γεγονός ότι ο ολυμπιακός κατάφερε να μειώσει ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που πήρε το πρώτο σετ με 25-21.
Στα επόμενα δύο σετ οι ερυθρόλευκοι με όπλο τους και την Μουλά η οποία σε ορισμένα σημεία δεν ήξερε τι έδινε κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και να κάνει το 2-1. Μέσα σε όλα αυτά ο Παναθηναϊκός έχασε και τον Γουόκερ και όλα έδειχναν ότι οι γηπεδούχοι θα έφταναν σε μία εύκολη νίκη.
Οι πράσινοι όχι μόνο δεν παράτησαν το ματς, αλλά τα έδωσαν όλα και με τον Ιωάννου να ανεβαίνει κατακόρυφα επιθετικά έστειλαν το ματς στο τάι μπρέικ. Εκεί το Τριφύλλι πήγαινε πόντο πόντο μέχρι το 12-12 αλλά κάποια λάθη του στέρησαν μία μεγάλη νίκη.



πηγή:prasinanea.gr
 

Βόλεϊ Γυναικών:Το σήκωσαν οι «Πράσινες» νεάνιδες!

 Μετά από 22 χρόνια, ο Παναθηναϊκός στέφθηκε Πρωταθλητής νεανίδων στην ΕΣΠΑΑΑ, αφού επικράτησε με 3-1 (25-14, 25-23, 21-25, 27-25) του Μαρκόπουλου στο νέο κλειστό Παλλήνης. 
Οι «πράσινες» του Βασίλη Βλαχονικολού έφτασαν αήττητες στον τελικό και ήταν ανώτερες σε όλη τη διάρκεια του ματς. Στο τρίτο σετ μόνο το Μαρκόπουλο πήγε να αντιδράσει και αυτό γιατί οι «πράσινες» χαλάρωσαν υπερβολικά. 
Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι αθλήτριες πανηγύρισαν την κούπα της ΕΣΠΑΑΑ και πλέον ο πήχης έχει ανέβει ακόμα περισσότερο αφού ο επόμενος στόχος περιλαμβάνει τη συμμετοχή στο φάιναλ φορ του Πανελληνίου πρωταθλήματος. 
MVP και καλύτερη επιθετικός η Βασιλαντωνάκη
Στις διακρίσεις ανά κατηγορία, η… ταλαντούχα διαγώνιος του Παναθηναϊκού σάρωσε αφού έφυγε με δυο βραβεία. Αυτό της MVP του αγώνα αλλά και της καλύτερης επιθετικού της διοργάνωσης. 
Καλύτερη πασαδόρος της διοργάνωσης η «πράσινη» Ελεάνα Γλύκα. 
Βασιλαντωνάκη: «Στόχος το χρυσό στο Πανελλήνιο»
Μετά το πέρας του τελικού, η Ανθή Βασιλαντωνάκη τόνισε: «Χαλαρώσαμε λίγο, υποτιμήσαμε λίγο το Μαρκόπουλο που πίεσε και μείωσε. Το θέλαμε πολύ και δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στα τμήματα υποδομής. Είμαι περήφανη για τον τίτλο αυτό και τώρα θέλουμε να περάσουμε στο Φάιναλ Φορ και να πάρουμε το χρυσό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα»
Βλαχονικολός: «Θέλουμε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο»
Ο προπονητής, Βασίλης Βλαχονικολός τόνισε: «Εδώ και πέντε χρόνια έχουμε κάνει μια νέα αρχή και τα τρία τελευταία χρόνια γίνεται δουλειά. Έχει γίνει σε συνεννόηση με τη διοίκηση στροφή στα τμήματα ακαδημιών και κάνουμε δουλειά στα δικά μας παιδιά. Πρώτος στόχος είναι να σωθεί η γυναικεία ομάδα και μετά θέλουμε την πρώτη θέση στο Πανελλήνιο».
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Βλαχονικολός): Γλύκα, Βασιλαντωνάκη, Λιάγκη, Τσατσούρη, Σωτηρίου, Καβαδία / Γεωργίου (λ), Αποστολάκη, Μικρουδάκη, Κεφαλά Η., Γιαννακοπουλου, Κεφαλά Ε.

ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ (Γιαμαλής): Γιαννέλου, Πολυδώρου, Ζήση Χ., Κωτσιάκη, Δικαιούλια, Κωνσταντώνη / Λέκκα (λ), Αλεξανδροπούλου, Κουγιουμπουναρλή, Πανταθανάση. Δεν αγωνίστηκε η Βαρουδάκη.
Δείτε ολόκληρη την αναμέτρηση στο παρακάτω link:
http://sportshero.gr/index.php/sports/volley/item/4367-telikos-neanidon-espaaa-pao-markopoulo-3-1

Δείτε στο παρακάτω link βίντεο με την απονομή του κυπέλλου:
http://www.youtube.com/watch?v=KbdOPgxY404&feature=player_embedded

Δείτε στο παρακάτω link βίντεο με την επευφημίες του κοσμου του Παναθηναϊκού:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Eh1BxVMlG4Q#!