Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Εξάστερος: Pre Game: ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Κόντρα στην... παράδοση ο Άρης υποδέχεται την Κυριακή 24/11 στις 16:00 (Novasports 7) στο «Nick Galis Hall» τον Παναθηναϊκό με τις δύο ομάδες να προέρχονται από θετικά αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει στις νίκες και το καλό μπάσκετ και το «διπλό» στο «Αλεξάνδρειο» είναι… μονόδρομος.

Ο Παναθηναϊκός είναι αναγκασμένος για μία ακόμα αναμέτρηση να αφήσει στο πλάι τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει και παρουσιαστεί πανέτοιμος για ένα ακόμα «διπλό».

Οι πράσινοι φιλοξενούνται σήμερα το μεσημέρι από τον Άρη στο «Αλεξάνδρειο» και θέλουν να πάρουν μία ακόμα νίκη που θα τους δώσει μεγάλη βοήθεια στην συνέχεια κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι.

Εδώ και δύο παιχνίδια (κόντρα σε Πανιώνιο και Λιέτουβος Ρίτας) ο Παναθηναϊκός δείχνει σημάδια ανάκαμψης, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να περιμένει να δει τους παίκτες του να... πιάνουν ρυθμό. Για μία ακόμα φορά, όμως, στον Παναθηναϊκό δεν λείπουν τα προβλήματα.

Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται από χθες το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη χωρίς τον Στεφάν Λάσμε ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα την διάταση που έχει υποστεί στο πλάγιο σύνδεσμο του γονάτου του και έχει μείνει στην Αθήνα για θεραπείες.

Την ίδια στιγμή ενοχλήσεις στο πόδι του έχει και ο Τζειμς Γκιστ ο οποίος όμως βρίσκεται κανονικά στην αποστολή και όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Πεδουλάκη.

Οι δηλώσεις των προπονητών και των παικτών:

Βαγγέλης Αγγέλου: «Τα επόμενα δύο παιχνίδια είναι για εμάς πάρα πολύ σημαντικά. Παίζοντας με δύο από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, τα ερεθίσματα που θα κληθούμε να διαχειριστούμε, θα είναι σημαντικός οδηγός για τη συνέχεια της δικής μας ομάδας. Αρχίζοντας με τον Παναθηναϊκό, αδιαμφισβήτητα είναι καλύτερος από εμάς σε τρεις μπασκετικούς τομείς. Στο ένας εναντίον ενός, στη δημιουργία και στο διάβασμα του παιχνιδιού και στην αμυντική του πεντάδα με τον Γκιστ στη θέση 5, παράλληλα με το μεγαλύτερο ροτέισον που έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει στην Ελλάδα. Όλα αυτά, απαιτούν από εμάς τις παραμέτρους εκείνες, δηλαδή αυτοπεποίθηση, ευθύνη και διάρκεια που, παράλληλα με το αγωνιστικό μας πνεύμα και τη συμπαράσταση του κόσμου μας, θα μας βοηθήσουν μετά από το τέλος του παιχνιδιού να βγάλουμε τα συμπεράσματα που θα είναι οδηγός για τη συνέχεια».

Αντώνης Ασημακόπουλος: «Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, θα είναι για εμάς μία καλή ευκαιρία να τεστάρουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μία ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας. Θα είναι καλό για εμάς, το γεγονός ότι θα παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο, γιατί αυτό θα μας βοηθήσει και στη συνέχεια του Πρωταθλήματος».

Σωτήρης Μανωλόπουλος: «Απέναντί μας θα βρούμε μια ομάδα που ιδιαίτερα στην έδρα της και με τον κόσμο της στο πλευρό της γίνεται πιο είναι επιθετική. Τρέχουν στην επίθεση, έχουν αρκετά καλή δημιουργία, πάνε στο επιθετικό ριμπάουντ και στην άμυνα προσπαθούν να γίνουν αρκετά πιεστικοί. Εμείς πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό, να διαχειριστούμε καλά το rotation της ομάδας, γιατί θα έχουμε και κάποιους κουρασμένους παίκτες, ενώ έχουμε και κάποιους τραυματίες. Θα πρέπει να παίξουμε έξυπνα».

Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς: «Είναι ένα παιχνίδι πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί προσπαθούμε να βρούμε ακόμη το ρυθμό μας, μέσα από τους συνεχόμενους αγώνες. Πρέπει να είμαστε απόλυτα σοβαροί σε όλο το παιχνίδι Περιμένουμε έναν Άρη ανταγωνιστικό σε όλα τα επίπεδα  και σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η ατμόσφαιρα θα είναι θετική για τον Άρη εκεί, όπως είναι πάντα, αλλά και για εμάς θα είναι ένα καλό εκτός έδρας τεστ. Στόχος μας είναι να παίξουμε όσο το δυνατόν καλύτερα και μέσα από αυτό να φτάσουμε στη νίκη».

Pregame: Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)

Mε το παιχνίδι της (κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας) Λεωφόρου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανοίγει την Κυριακή (24/11) η αυλαία της 2ης δόσης της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

* Ο Παναθηναϊκός μετράει μόλις 2 νίκες στις τελευταίες 5 αγωνιστικές, έχοντας χάσει και τα υπόλοιπα 3 παιχνίδια (από ΠΑΟΚ, Πανθρακικό και Ολυμπιακό).

* Και οι 2 αυτές επιτυχίες ήρθαν μακριά από τη Λεωφόρο, στην οποία έχει να κερδίσει από τις 29 Σεπτεμβρίου, όταν επικράτησε 2-1 του Αστέρα.

* Οι Γιαννιώτες από την άλλη έχουν συγκεντρώσει εκτός έδρας μόλις τους 2 από τους 17 βαθμούς που έχουν στο ενεργητικό τους, έχοντας αποσπάσει βαθμό μόνο σε Τρίπολη και Βέροια.

* Στις τελευταίες 5 αγωνιστικές μετρούν 2 νίκες (2 ήττες και μία ισοπαλία στα υπόλοιπα).

* Μόλις μία φορά έχει καταφέρει να κερδίσει εκτός έδρας τον Παναθηναϊκό ο ΠΑΣ Γιάννινα και από τότε έχουν περάσει 35 χρόνια! Στις 16 Απριλίου 1978, με σκορ 3-2, σε ένα παιχνίδια που ο Παναθηναϊκός κέρδιζε 2-0 στο ημίχρονο!

* Επίσης, δύο φορές απέσπασαν βαθμό στην έδρα του τριφυλλιού. Την περίοδο 1982-83 (2-2) και πέρυσι (1-1) με το εντυπωσιακό γκολ του Ντε Βινσέντι στο ΟΑΚΑ.

* Οι "πράσινοι" έχουν να επιδείξουν 15 νίκες, με μεγαλύτερη το 6-1 της περιόδου 1975-76.

Ωρα έναρξης: 15.00 - Novasports2
Γήπεδο: Λεωφόρος
Δαιτητής: Γιώργος Λιαχούδης (Μακεδονία)
Βοηθοί: Δημητριάδης, Μερκενίδης (Μακεδονίας)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΠΕΡΙΟΔΟΣ    ΣΚΟΡ
1974-75    3-1
1975-76    6-1
1976-77    3-0
1977-78    2-3
1978-79    1-0
1979-80    1-0
1980-81    4-0
1981-82    3-1
1982-83    2-2
1983-84    3-1
1985-86    4-2
1986-87    3-0
1990-91    3-0
2000-01    2-1
2002-03    1-0
2009-10    4-0
2011-12    3-1
2012-13    1-1

πηγή

Τώρα οι προσκυνημένοι και οι νοσταλγοί της οικογένειας Βαρδινογιάννη θα επιστρατέψουν τον Πρίγκιπα των εξωγήινων απο το νεφέλωμα του αστερισμου Vega για να εμποδίσουν την κίνηση Γιαννακόπουλου!

 Μετα απο τις καμήλες, τους Τσάκες τους πακιστανούς απο τα φανάρια ντυμένους Πρίγκιπες, την πριγκίπισσα Νούρα που ακόμα μιλά με Τζίγγερ και όλα τα παραμύθια της χαλιμάς που έφτιαξαν οι Καβουρογιάννηδες και έπλασαν με μπόλικη χρυσόσκονη όλοι οι προσκυνημένοι και οι νοσταλγοί δημοσιογράφοι τώρα(και ας βγώ ψεύτης) θα επιστρατέψουν τον Πρίγκιπα των εξωγήινων απο το νεφέλωμα του αστερισμου Vega για να εμποδίσουν την κίνηση Γιαννακόπουλου να εμπλακεί στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός! γιατί θα τους πονέσει πολύ στην ψυχή να ξαναγίνει μεγάλος ο Παναθηναϊκός!

Ένα κρυφό χαρτί που θα χρησιμοποιήσουν να είστε σίγουροι είναι η σκιά και η υπονοούμενη λάσπη για τον Δ.Γιαννακόπουλο σχετικά με εκείνο το παράνομο στοίχημα που είχε εκθιάσει το gavretta.gr για να πικάρει την DPG DIGITAL MEDIA
(http://www.newsbomb.gr | http://www.onsports.gr | κ.λ.π ) συμφερόντων Δ.Γιαννακόπουλου.

Σας παραθέτουμε όλο το ρεπορτάζ του gavretta.gr εκείνης της εποχής!
 
 Εισαγγελέας για τον γιο του παράγοντα!

Mετά την αποκάλυψη-σοκ για την ανάμιξη γιου παράγοντα του Παναθηναϊκού που έβγαλε 13,5 εκατ. ευρώ από… ήττα του «τριφυλλιού», ήρθε η ώρα του εισαγγελέα με τον Παναγιώτη Μπιτσαξή να δρομολογεί τις εξελίξεις!

 Συγκεκριμένα το πρωί της Τετάρτης, ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού θα καταθέσει αναφορά στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών, μέσω της οποίας πρόκειται να ζητήσει να διερευνηθούν το γρηγορότερο δυνατό όλα όσα καταγγέλθησαν και έχουν να κάνουν με τους αγώνες Ξάνθη-Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα-Καστοριά.

Αναλυτικά η αναφορά του Παναγιώτη Μπιτσαξή που θα σταλεί αύριο, Τετάρτη, έχει ως εξής:

«Αξιότιμη κα Εισαγγελέα,

Σε συνέχεια της από 15-5-2010 αναφοράς, προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου (την οποία επισυνάπτω), που αναφέρεται σε πληροφορίες φερομένου παράνομου στοιχηματισμού σε τράπεζα της Μαλαισίας, σας γνωστοποιώ ότι στην εκπομπή «ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ», την Δευτέρα 30-5-2011, του τηλεοπτικού σταθμού BLUE SKY, του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαϊδη, ο δημοσιογράφος κος Χαράλαμπος Κατσούλης και ο τέως διαιτητής κος Σ. Βοργιάς, δήλωσαν ότι δύο αγώνες των ελληνικών πρωταθλημάτων πρέπει να θεωρούνται ως ύποπτοι προσυνεννόησης, με σκοπό τον παράνομο στοιχηματισμό, σε εταιρεία της Μαλαισίας.

Περαιτέρω ενεφανίσθη ο κος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναφέρθηκε σε έναν εκ των ως άνω δύο αγώνων.

Ειδικότερα, ο κος Σ. Βοργιάς, δήλωσε ότι γιος παράγοντα, το όνομα του οποίου «δεν θέλει να το πει», στοιχημάτισε εις βάρος της ομάδας του 1.500.000 ευρώ και κέρδισε 13.500.000 ευρώ. Επισυνάπτω σχετικά διαδικτυακά δημοσιεύματα και παρακαλώ για τις κατά νόμο ενέργειές σας, προκειμένου οι ανωτέρω να κληθούν να καταθέσουν ότι γνωρίζουν σχετικώς.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού,
Παναγιώτης Μπιτσαξής».

Όλο το story!

Το παιχνίδι Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2 το 2008 έκρινε σε πολύ μεγάλο βαθμό την έκβαση του πρωταθλήματος. Από τότε υπήρχαν υποψίες πως κάτι περίεργο είχε συμβεί, ωστόσο κανείς στη δημοσιογραφική πιάτσα δεν μπορούσε να γράψει ή να πει κάτι περισσότερο από τη στιγμή που δεν υπήρχαν αποδείξεις. Η έρευνα του Κυριάκου Θωμαΐδη μέσω της εκπομπής «Η Δίκη» έβγαλε και πάλι… λαβράκι, καθώς η παρέμβαση του Σωτήρη Βοργιά και του δημοσιογράφου Μπάμπη Κατσούλη ανέδειξε την ύπαρξη δύο ακόμα περίεργων αγώνων.

Ο Βοργιάς κατήγγειλε δύο παιχνίδια: «Το 2008, στο παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννενα-Καστοριά, στο οποίο είχε νικήσει η Καστοριά με 1-2, κάποιος από την Ελλάδα είχε παίξει ένα εκατ. ευρώ σε εταιρία της Μαλαισίας και κέρδισε 1ο εκατ. ευρώ. Υπάρχει και ένα παιχνίδι της Σούπερ Λίγκας την ίδια περίοδο. Ένας γιος παράγοντα είχε παίξει να χάσει η ομάδα του με 3-2 και κέρδισε. Δεν θέλω να πω ποιος ήταν ο γιος παράγοντα και ποιο το ματς. Αυτός είχε παίξει 1.500.000 ευρώ σε εταιρία της Μαλαισίας και κέρδισε 13.500.000 ευρώ».

Στη συνέχεια, ο δημοσιογράφος Μπάμπης Κατσούλης έδωσε κι άλλες λεπτομέρειες: «Εδώ μιλάμε για δύο ελληνικά παιχνίδια του 2008 που παίκτηκαν υπερβολικά μεγάλα ποσά στη Μαλαισία. Το παιχνίδι ήταν το Ξάνθη-Παναθηναϊκός 3-2. Παίχτηκαν 1.600.000 ευρώ και με απόδοση 8,5 κερδήθηκαν περίπου 13.000.000 ευρώ. Δεν ξέρω αν αυτός που τα έπαιξε ήταν παράγοντας. Το άλλο ματς ήταν το ΠΑΣ Γιάννενα-Καστοριά 1-2. Θυμάμαι ότι τότε ο κ. Κούγιας τα είχε βάλει με τον Σιντιμπέ.
Ήταν η περίοδος της υπόθεσης Βάλνερ. Μετά από εκείνο το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός βρέθηκε στην τρίτη θέση και δεν είχε ένομο συμφέρον να κυνηγήσει την υπόθεση Βάλνερ. Αν είχε νικήσει την Ξάνθη, ή θα έπαιρνε πρωτάθλημα ή θα έμενε δεύτερος και θα είχε συμφέρον να κυνηγήσει την υπόθεση Βάλνερ και να το πάρει στα χαρτιά. Και νομίζω ότι θα την κέρδιζε την υπόθεση».

Νέες αποκαλύψεις!

Ποιος είναι όμως ο γιος παράγοντα του Παναθηναϊκού; Κάποιοι διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι υπήρχε… διπλό έννομο συμφέρον εκείνη την εποχή, καθώς πέραν των οικονομικών ανταλλαγμάτων, το «τέλος» του Παναθηναϊκού υπό εκείνες τις διοικητικές συνθήκες θα συνιστούσε μια νέα εποχή με την είσοδο άλλων παραγόντων.

Ο Παναθηναϊκός μετά την καταδικαστική ήττα στην Ξάνθη απώλεσε τις περισσότερες πιθανότητες που είχε για τίτλο και ο τρόπος που υπέστη την ήττα είχε προκαλέσει τεράστια ερωτηματικά.

Κι επειδή κανένας δεν παίζει με τέτοια ευκολία 1,6 εκατ. ευρώ χωρίς να έχει… κάλυψη, οι Αρχές άρχισαν να σκαλίζουν την υπόθεση.

Οι πληροφορίες που κυκλοφόρησαν από εκείνη την εποχή στα δημοσιογραφικά γραφεία, αναφέρουν ότι ο γιος του παράγοντα του Παναθηναϊκού είχε λάβει τα χρήματα το πρωί της Δευτέρας, αμέσως δηλαδή μετά τον αγώνα!

Το ποσό είχε κάνει πολλούς να γουρλώσουν τα μάτια και βήμα προς βήμα άρχισαν να ψάχνουν νέα στοιχεία.

Το στοίχημα είχε παιχτεί μέσω της Μαλαισίας και οι ελληνικές αρχές ξεψάχνισαν κάθε σπιθαμή της υπόθεσης. Σύμφωνα με πηγές από το τραπεζικό σύστημα, στο τέλος του 2008 η λίστα με τους Έλληνες που έχουν εισπράξει υπέρογκα ποσά από το εξωτερικό έφερνε πρώτο πρώτο τον γιο του παράγοντα του Παναθηναϊκού!

Το κουβάρι πλέον έχει αρχίσει να ξετυλίγεται. Το ζήτημα φυσικά δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και ηθικό και ποδοσφαιρικό. Διότι αφενός παράγοντας του Παναθηναϊκού να ποντάρει σε ήττα της ομάδας του δεν έχει ξαναγίνει και αφετέρου ο Παναθηναϊκός βρέθηκε να χάνει το παιχνίδι και εν τέλει το πρωτάθλημα με τρόπο που αν μη τι άλλο χρήζει επιπλέον έρευνας…

Παρέμβαση Μπιτσαξή

Οι αποκαλύψεις της εκπομπής «Δίκη» προκάλεσαν την παρέμβαση του γγΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή, ο οποίος είχε καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για τους στοιχηματισμούς Ελλήνων στη Μαλαισία. Μετά τα νέα στοιχεία για τους αγώνες Ξάνθης-ΠΑΟ και Ιωαννίνων-Καστοριάς θα υποβάλει νέο ερώτημα προς την εισαγγελία για την τύχη της σχετικής έρευνας.

Το τί είναι αλήθεια και ψέμα για αυτη την μελανή ιστορία θα φανεί σε βάθος χρόνου.....
 
Επίσης μην αγνοείτε πως στα ΜΜΕ του Δημήτρη (onsports) γίνεται λόγος για «πλάνο» εμπλοκής και όχι ξεκάθαρα για εξαγορά των μετοχών της ΠΣ. Μην σας παραξενέψει αν η σημερινή χαρά εξελιχτεί σε φιάσκο.

Μέχρι τότε ας οραματιστούμε έναν Παναθηναϊκό παντοδύναμο, απαλλαγμένο από τα κατάλοιπα των Βγενοπατέρων……. Τα οποία αποστρέφεται  ο Δ. Γιαννακόπουλος σύμφωνα με την  τελευταία μεγάλη του συνέντευξη, όπου επέρριψε στους Βγενόπουλο-Πατέρα όλες τις ευθύνες για την σημερινή κατάσταση του Συλλόγου!!!

ΥΓ. Σε μια ενδεχόμενη εξαγορά των μετοχών της ΠΣ από τον Δ. Γιαννακόπουλο ενδιαφέρον θα έχει η στάση του σχετικά με 3 θέματα. 1) Γηπεδικό, 2) Απήλιον, 3) Καταμερισμός ευθυνών για τα χρέη.

Η ευκαιρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ξυπνήσει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό απο τον μακάβριο λήθαργο!

 Είναι γεγονός και είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούν να χαμογελούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! 

Η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την «είσοδο» του στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο χθες το απόγευμα! Σήμερα ο αθλητικός Τύπος μεταφέρει κάποιες από τις σκέψεις του διοικητικού ηγέτη των πρασίνων για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας! 

Η βασική σκέψη που στριφογυρίζει στο μυαλό όλων των Παναθηναϊκών είναι αν θα τα καταφέρει έχοντας Μπάσκετ και Ποδόσφαιρο, σε μία περίοδο που τα οικονομικά όλων δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και ακολουθούσαν δεκάδες ερωτήματα του στυλ «γιατί τώρα και όχι νωρίτερα» ή «πως θέλει να πάρει μια ΠΑΕ από μία διοίκηση που μέχρι πρότινος στήριζε όλες τις εγκληματικές κινήσεις της.Ποια θα είναι η δικαιολογία του.»!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ρώσο που ασχολείται με εξόρυξη ορυκτών. Μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία εδώ και 2 ημέρες.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ξεκαθάρισε, τέλος, ότι η πρωτοβουλία του κινείται απόλυτα στο πνεύμα της ενότητας όλου του Παναθηναϊκού.

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «LiveSport» φιλοξενούνται σύντομες δηλώσεις του κ.Γιαννακόπουλου στις οποίες επισημαίνει κάποια πολύ σημαντικά ζητήματα! 

Πρώτον οι άμεσες εξελίξεις που θα υπάρξουν αλλά και τι θα απογίνει με τον μπασκετικό 
Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν όλα τακτοποιηθεί, με τις μετοχές να έχουν περάσει στα χέρια του. Εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι δηλώνει πως δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί κάτι στην ομάδα μπάσκετ, η οποία θα παραμείνει υπό την «εγγύηση» της οικογένειας Γιαννακόπουλου!

«Το θέμα θα έχει κλείσει οριστικά μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου», είναι τα χαρακτηριστικά λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε ρεπορτάζ της εφημερίδας.

«Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα έχουν πάρει όλα τον δρόμο τους. Θα έχω καταθέσει την πρότασή μου για την ΠΑΕ η οποία πιστεύω ότι θα βρει σύμφωνο τον κΑλαφούζο», προσθέτει!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ επισημαίνει: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα να αφήσω ποτέ το μπάσκετ» και υπογραμμίζει ότι στο τριφύλλι θα «επενδυθούν δεκάδες εκατομμύρια»

Όπως και αν έχει το πράγμα,ένα είναι σίγουρο...Ξύπνησε ο κόσμος από έναν μακάβριο λήθαργο...

Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ή πως θα επιλέξει να εμπλακεί...

Αυτό που ξέρω με βάση αυτά που διαβάζω από τις φυλλάδες αλλά και από τα σάιτ, είναι ότι ο Μπόμπολας μίλησε μέσω της εφημερίδας goal για χωματερή σκουπιδιών στον Βοτανικό και η εφημερίδα Πράσινη για πόλεμο με το υπουργείο Υγείας...

Πρέπει να σταθούμε πίσω από την είδηση και με υπομονή να περιμένουμε...

Αφού απέτρεψαν το γήπεδο στολίδι του Παναθηναϊκού.....στα αρχίδια τους οι Κορμοράνοι!!

 Λυτοί και δεμένοι βάλθηκαν προ 5ετίας να στερήσουν από τον Παναθηναϊκό το ΔΙΚΟ ΤΟΥ σύγχρονο γήπεδο στο κέντρο της Αθήνας, με πρόσχημα τις «οικωλογικές» ευαισθησίες τους!!! Μέγα θέμα………. η σωτηρία των συμπαθέστατων Κορμοράνων!!!

Με την στήριξη δήθεν Παναθηναϊκών, το κατάφεραν!!! Τα έργα σταμάτησαν, το project βάλτωσε, οι μέτοχοι-χρηματοδότες έφυγαν, οι αντικαταστάτες οραματίζονται ως έδρα του Παναθηναϊκού ένα απαρχαιωμένο γήπεδο με πινελιές ανακατασκευής, ώστε να φτάσει τις 20.000 θέσεις και αν!!!

Τι έγινε ο χώρος που προστατεύτηκε από τους κυρίους Τσίπρα, Βγενόπουλο, τους 131 επώνυμους «οικωλόγους» και τους εκατοντάδες «φιλάθλους» της ομάδας μας αλλά ταυτόχρονα και πολέμιους του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού, ώστε να μην τσιμεντοποιηθεί και διαταραχθεί η «οικωλογκή» τους συνείδηση?

Σκουπιδότοπος στο επί 10!!! Διαβάστε το κείμενο από το Sentra και θα καταλάβετε πόση υποκρισία και ιδιοτέλεια έκρυβε αυτός ο «οικωλογικός» αγώνας!!!

Από το περιβόητο πλάνο της Διπλής Ανάπλασης και την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, αυτό που απέμεινε είναι οι μακέτες του τετράστερου πράσινου «παλατιού».

Για το συγκεκριμένο project έγιναν ουκ ολίγες συναντήσεις, υπεγράφησαν δεκάδες συμβάσεις, συντάχθηκαν εκατοντάδες κείμενα και ένα σημείο αναφοράς ακόμα και σήμερα είναι ότι η κατασκευή του γηπέδου είχε «παγώσει» για ένα διάστημα, πριν από το οριστικό ναυάγιο, επειδή η περιοχή είναι υγροβιότοπος και μία περίοδο του χρόνου ερχόντουσαν κορμοράνοι!

Αυτό αναφερόταν ως επιχείρημα στην προσφυγή που κατατέθηκε στο ΣτΕ προκειμένου να ακυρωθεί το έργο που θα άλλαζε την εικόνα μίας από τις πιο υποβαθμισμένες περιοχές της Αττικής…

Ο Παναθηναϊκός δεν απέκτησε νέο πολυτελές γήπεδο στον Βοτανικό (πλέον στόχος της διοίκησης Αλαφούζου είναι η αναβάθμιση της Λεωφόρου), αλλά παρ” όλα αυτά οι κορμοράνοι δεν ζουν σε έναν ιδανικό υγροβιότοπο.

Αυτό τουλάχιστον προέκυψε από την έρευνα που έκαναν αστυνομικοί της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) της Τροχαίας Αττικής. Από τον έλεγχο, που έγινε μετά από καταγγελία, εντοπίστηκαν τρία φορτηγά αυτοκίνητα να εισέρχονται σε οικόπεδο στην οδό Αγ. Πολυκάρπου στον Βοτανικό και να απορρίπτουν απόβλητα.
Τα φορτηγά ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν οι τρεις οδηγοί, δύο Ελληνες ηλικίας 40 και 46 ετών και ένας ομογενής ηλικίας 33 ετών. Επίσης, εκεί συνελήφθη και ένας Ελληνας ηλικίας 47 ετών, ο οποίος διαχειριζόταν τον χώρο και διέθετε την έκταση για την απόθεση των αποβλήτων έναντι αδράς αμοιβής.

Στο σημείο πήγε και κλιμάκιο Επιθεωρητών Περιβάλλοντος και από την αυτοψία που διενήργησαν διαπιστώθηκε ότι στο οικόπεδο είχαν αποτεθεί απόβλητα ύψους 6 μέτρων (!), μεγάλο μέρος των οποίων χαρακτηρίστηκαν ως άκρως επικίνδυνα. Ενδεικτικά, βρέθηκαν απόβλητα μεταλλουργικά, καταστροφής ή ανακύκλωσης tonner, βαφείου υφασμάτων, πλαστικών μερών ανακυκλωμένων οχημάτων, μεταχειρισμένα ελαστικά οχημάτων, φαρμακευτικά σκευάσματα.

Ολα αυτά τα απόβλητα προκαλούσαν εκτεταμένη ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος της περιοχής, ενώ είναι άμεσος ο κίνδυνος για τη δημόσια υγεία.

Ο σκουπιδότοπος των έξι μέτρων, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, άρχισε να δημιουργείται το τελευταίο εξάμηνο. Σε καθημερινή βάση τα τρία φορτηγά μετέφεραν τα απόβλητα, χωρίς να ασχολείται κανένας. Τα μέλη του κυκλώματος οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Στην περίπτωση που είχε κατασκευαστεί το γήπεδο του Παναθηναϊκού η περιοχή δεν θα είχε μετατραπεί σε σκουπιδότοπο. Τελικά αυτοί οι κορμοράνοι δεν μπορούν να απολαύσουν τον υγροβιότοπό τους στο κέντρο της Αθήνας…

Όπως θα καταλάβατε φίλοι μου μετά την ανάγνωση του κειμένου, ΚΑΝΕΙΣ δεν νοιάζεται για την δημόσια υγεία, ΚΑΝΕΙΣ δεν νοιάζεται που ξεκουράζονται οι Κορμοράνοι, ΚΑΝΕΙΣ δεν ενδιαφέρεται για την αναβάθμιση της περιοχής έστω και χωρίς τσιμέντο…….ΟΛΟΙ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΝ απλά να μην γίνει γήπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!!!

Το πολέμησαν λυσσαλέα εξυπηρετώντας αγωνιστικά τον Ολυμπιακό, εξυπηρετώντας διοικητικά αυτούς που ήθελαν να φύγουν οι Βαρδινογιάννηδες και εξυπηρετώντας επιχειρηματικά όλους αυτούς τους δολοφόνους των παιδιών μας, που χρησιμοποίησαν τον χώρο για να ξεφορτώνονται τα επικίνδυνα απόβλητα!!!

Είσαστε άξιοι συγχαρητηρίων Υποκριτές και Φαρισαίοι…...άξιοι είναι επίσης και όλοι αυτοί οι «Παναθηναϊκοί» που σας έκαναν αβάντα για να πολεμάτε τον Παναθηναϊκό, την οικονομική αυτάρκεια ΠΑΕ-ΑΟ, την αγωνιστική εξισορρόπηση με τον αιώνιο αντίπαλό του έστω και με καθυστέρηση 5-7 χρόνων!!!

Βόλεϊ Ανδρών: Η κατρακύλα συνεχίζεται.........

 Για ένα ακόμη ματς δεν τα κατάφερε η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού και παραμένει ακόμα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι πράσινοι ηττήθηκαν με 3-1 (25-18, 23-25, 25-19, 25-16) σετ στο κλειστό της Κυψέλης από το Φοίνικα Σύρου και παραμένουν ακόμα χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα έχοντας επτά ήττες σε ισάριθμες αναμετρήσεις.

* Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν από 2 άσους, 48 επιθέσεις, 7 μπλοκ και 14 λάθη αντιπάλων και του Φοίνικα προήλθαν από 4 άσους, 52 επιθέσεις, 17 μπλοκ και 25 λάθη αντιπάλων
 Αναλυτικά Στατιστικά εδω

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Λάιος): Στιβαχτής 2 (1 άσος, 1 μπλοκ), Αμορόσο 3 (3/7 επ), Μουρ 4 (2/4 επ., 2 μπλοκ), Μπέλος 24 (22/38 επ, 2 μπλοκ), Μανιόπουλος 8 (7/16 επ, 1 άσσος), Καριπίδης 14 (12/29 επ., 2 μπλοκ) / Κουρούπης (λ, 33% υπ- 33% άριστες), Λιόντας, Καπίρης 1 (1/2 επ), Πενόλιο 1 (1/2 επ), Μαδούρας.

ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΣΥΡΟΥ (Ανδρεόπουλος): Τερζής 5 (2/3 επ, 3 μπλοκ), Ζας 14 (12/18 επ, 2 μπλοκ), Τζάνουσεκ 7 (6/11 επ, 1 μπλοκ), Ντιαχκόφ 22 (16/18 επ, 3 άσοι, 3 μπλοκ), Τακουρίδης 8 (6/12 επ, 1 άσος, 1 μπλοκ), Πελεκούδας 12 (6/10 επ, 6 μπλοκ), Παπαδημητρίου (λ, 70% υπ - 52% άριστες), Αρβανίτης, Λάππας 5 (4/8 επ, 1 μπλοκ), Σφενδυλάκης.

«Στο τρίτο σετ φάνηκε η διαφορά» 

Στο γεγονός ότι οι παίκτες του δεν άντεξαν να παίξουν σε διάρκεια αναφέρθηκε ο Γιάννης Λάιος μετά το τέλος του αγώνα. 
Ο κόουτς της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού τόνισε πως οι παίκτες του ήταν καλύτεροι από ότι στα προηγούμενα ματς, αλλά είχαν απέναντί τους μια πολύ καλή ομάδα. Αναλυτικά όσα είπε

«Ήμασταν καλύτεροι από ότι τις προηγούμενες φορές αλλά πέσαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δεν αντέξαμε να παίξουμε σε διάρκεια και η διαφορά φάνηκε στο τρίτο σετ».
Όταν ρωτήθηκε για την επιλογή του να ξεκινήσει τον Μανιόπουλο αντί του Πενόλιο, απάντησε: «Δεν υπάρχουν ονόματα. Υπάρχει όποιος είναι καλύτερος όλης την εβδομάδα στην προπόνηση. Ο Μανιόπουλος ήταν καλύτερος και γι αυτό ξεκίνησε βασικός».

Gemelos One Woman Show-Με οδηγό την Γέμελος ο Παναθηναϊκός (74-50)

Εύκολο έργο είχε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 74-50 μέσα στην έδρα του παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο «Δικέφαλος» κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η συνέχεια άνηκε στις Πρωταθλήτριες, οι οποίες έχοντας την Τζάκι Γέμελος (22π.) σε πολύ καλή ημέρα με 5 τρίποντα, ενώ Ντέλβα και Δίελα προσέθεσαν από 9 και 10 πόντους αντίστοιχα στην τελική συγκομιδή πήραν εύκολα τη νίκη. 

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς το τελευταίο του μεταγραφικό απόκτημα την Βουκίσεβιτς, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων, οι οποίες συνεχίζουν στο πρωτάθλημα έχοντας μόνο νίκες στο ενεργητικό τους.

Η Γιασεμή Σαμαντούρα μάλιστα είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στις παίκτριές της, καθώς μετά το πρώτο δεκάλεπτο το «τριφύλλι» φρόντισε να έχει σε απόσταση ασφαλείας τον ΠΑΟΚ.
Στον ΠΑΟΚ, που έπαιζε χωρίς ξένη, η Βασιλειάδου σημείωσε 16 πόντους και η Τελλίδου 11.

Δεκάλεπτα: 22-17, 41-27, 60-41, 74-50

Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Μαγκλάρα 2, Καλέντζου 6 (2), Γέμελος 22 (5), Κοσμά 2, Ντέλβα 9, Δίελα 10 (2), Σλούκα 8 (2), Καβάσιλα 5, Χριστινάκη 2, Χρονοπούλου 5, Θεολόγου 1, Πριόνα 2. ΠΑΟΚ (Νανάκος): Τελλίδου 11 (2), Σουλιώτη 2, Σπανίδου 6, Ράτζα, Γαβρίλη, Νάστου, Βασιλειάδου 16 (1), Έιβερι 8, Αγγελίδου 5 (1), Τσελεμπή 2.
 

  Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ βράβευσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

 Η οικογένεια Γιαννακόπουλων έχει συνδέσει την ύπαρξή της με τον Παναθηναϊκό.

Επί σειρά ετών στηρίζει την ΚΑΕ, αλλά και τον Ερασιτέχνη με μοναδικό σκοπό της, την κατάκτηση τίτλων και την συνεχή πρόοδο του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βράβευσε στο ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για την Α1 μπάσκετ γυναικών τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την εφημερίδα «Η Πράσινη», ως χρυσούς χορηγούς.

Το sportshero.gr, μετέδωσε σε LIVE Streaming την βράβευση και σας την παρουσιάζει και πάλι στο παρακάτω HD Video εδω>>>http://www.sportshero.gr/index.php/sports/basket/item/5190-o-erasitexnis-pao-brabeyse-ton-dimitri-giannakopoulo