Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Η ευκαιρία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου να ξυπνήσει τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό απο τον μακάβριο λήθαργο!

 Είναι γεγονός και είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούν να χαμογελούν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού! 

Η πρόθεση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την «είσοδο» του στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό επιβεβαιώθηκε από τον ίδιο χθες το απόγευμα! Σήμερα ο αθλητικός Τύπος μεταφέρει κάποιες από τις σκέψεις του διοικητικού ηγέτη των πρασίνων για το μέλλον της ποδοσφαιρικής ομάδας! 

Η βασική σκέψη που στριφογυρίζει στο μυαλό όλων των Παναθηναϊκών είναι αν θα τα καταφέρει έχοντας Μπάσκετ και Ποδόσφαιρο, σε μία περίοδο που τα οικονομικά όλων δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση και ακολουθούσαν δεκάδες ερωτήματα του στυλ «γιατί τώρα και όχι νωρίτερα» ή «πως θέλει να πάρει μια ΠΑΕ από μία διοίκηση που μέχρι πρότινος στήριζε όλες τις εγκληματικές κινήσεις της.Ποια θα είναι η δικαιολογία του.»!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ρώσο που ασχολείται με εξόρυξη ορυκτών. Μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία εδώ και 2 ημέρες.

Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ξεκαθάρισε, τέλος, ότι η πρωτοβουλία του κινείται απόλυτα στο πνεύμα της ενότητας όλου του Παναθηναϊκού.

Στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας «LiveSport» φιλοξενούνται σύντομες δηλώσεις του κ.Γιαννακόπουλου στις οποίες επισημαίνει κάποια πολύ σημαντικά ζητήματα! 

Πρώτον οι άμεσες εξελίξεις που θα υπάρξουν αλλά και τι θα απογίνει με τον μπασκετικό 
Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχουν όλα τακτοποιηθεί, με τις μετοχές να έχουν περάσει στα χέρια του. Εξίσου σημαντικό το γεγονός ότι δηλώνει πως δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί κάτι στην ομάδα μπάσκετ, η οποία θα παραμείνει υπό την «εγγύηση» της οικογένειας Γιαννακόπουλου!

«Το θέμα θα έχει κλείσει οριστικά μέχρι το τέλος του Δεκεμβρίου», είναι τα χαρακτηριστικά λόγια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου σε ρεπορτάζ της εφημερίδας.

«Μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου θα έχουν πάρει όλα τον δρόμο τους. Θα έχω καταθέσει την πρότασή μου για την ΠΑΕ η οποία πιστεύω ότι θα βρει σύμφωνο τον κΑλαφούζο», προσθέτει!

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ επισημαίνει: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα να αφήσω ποτέ το μπάσκετ» και υπογραμμίζει ότι στο τριφύλλι θα «επενδυθούν δεκάδες εκατομμύρια»

Όπως και αν έχει το πράγμα,ένα είναι σίγουρο...Ξύπνησε ο κόσμος από έναν μακάβριο λήθαργο...

Δεν ξέρω τι σκέφτεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ή πως θα επιλέξει να εμπλακεί...

Αυτό που ξέρω με βάση αυτά που διαβάζω από τις φυλλάδες αλλά και από τα σάιτ, είναι ότι ο Μπόμπολας μίλησε μέσω της εφημερίδας goal για χωματερή σκουπιδιών στον Βοτανικό και η εφημερίδα Πράσινη για πόλεμο με το υπουργείο Υγείας...

Πρέπει να σταθούμε πίσω από την είδηση και με υπομονή να περιμένουμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!