Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Gemelos One Woman Show-Με οδηγό την Γέμελος ο Παναθηναϊκός (74-50)

Εύκολο έργο είχε ο Παναθηναϊκός απέναντι στον ΠΑΟΚ, επικρατώντας με 74-50 μέσα στην έδρα του παρουσία του προέδρου της ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Ο «Δικέφαλος» κοίταξε στα μάτια τον Παναθηναϊκό στο πρώτο δεκάλεπτο, αλλά η συνέχεια άνηκε στις Πρωταθλήτριες, οι οποίες έχοντας την Τζάκι Γέμελος (22π.) σε πολύ καλή ημέρα με 5 τρίποντα, ενώ Ντέλβα και Δίελα προσέθεσαν από 9 και 10 πόντους αντίστοιχα στην τελική συγκομιδή πήραν εύκολα τη νίκη. 

Ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αγωνίστηκε χωρίς το τελευταίο του μεταγραφικό απόκτημα την Βουκίσεβιτς, δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων, οι οποίες συνεχίζουν στο πρωτάθλημα έχοντας μόνο νίκες στο ενεργητικό τους.

Η Γιασεμή Σαμαντούρα μάλιστα είχε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στις παίκτριές της, καθώς μετά το πρώτο δεκάλεπτο το «τριφύλλι» φρόντισε να έχει σε απόσταση ασφαλείας τον ΠΑΟΚ.
Στον ΠΑΟΚ, που έπαιζε χωρίς ξένη, η Βασιλειάδου σημείωσε 16 πόντους και η Τελλίδου 11.

Δεκάλεπτα: 22-17, 41-27, 60-41, 74-50

Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Μαγκλάρα 2, Καλέντζου 6 (2), Γέμελος 22 (5), Κοσμά 2, Ντέλβα 9, Δίελα 10 (2), Σλούκα 8 (2), Καβάσιλα 5, Χριστινάκη 2, Χρονοπούλου 5, Θεολόγου 1, Πριόνα 2. ΠΑΟΚ (Νανάκος): Τελλίδου 11 (2), Σουλιώτη 2, Σπανίδου 6, Ράτζα, Γαβρίλη, Νάστου, Βασιλειάδου 16 (1), Έιβερι 8, Αγγελίδου 5 (1), Τσελεμπή 2.
 

  Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟ βράβευσε τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο

 Η οικογένεια Γιαννακόπουλων έχει συνδέσει την ύπαρξή της με τον Παναθηναϊκό.

Επί σειρά ετών στηρίζει την ΚΑΕ, αλλά και τον Ερασιτέχνη με μοναδικό σκοπό της, την κατάκτηση τίτλων και την συνεχή πρόοδο του συλλόγου σε όλα τα επίπεδα.

Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός βράβευσε στο ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ για την Α1 μπάσκετ γυναικών τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την εφημερίδα «Η Πράσινη», ως χρυσούς χορηγούς.

Το sportshero.gr, μετέδωσε σε LIVE Streaming την βράβευση και σας την παρουσιάζει και πάλι στο παρακάτω HD Video εδω>>>http://www.sportshero.gr/index.php/sports/basket/item/5190-o-erasitexnis-pao-brabeyse-ton-dimitri-giannakopoulo

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!