Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Μαζί το φονικό δίδυμο... στον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Αναστασίου φαίνεται ότι έχει κατασταλάξει στην χρησιμοποίηση του Φιγκερόα και του Μπεργκ στο αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού Γιάννης Αναστασίου θέλησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του και στην προπόνηση της Παρασκευής αναφορικά με την ενδεκάδα αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δυο θέσεις έχουν σίγουρα κλειδώσει στο αρχικό σχήμα και αυτές είναι των δυο επιθετικών.

Ο 40χρονος προπονητής αναμένεται να χρησιμοποιήσει τον Φιγκερόα αντί του Κλωναρίδη σε σχέση με το ματς κόντρα στον Άρη και να τον έχει ως δίδυμο μαζί με τον Μπεργκ χρησιμοποιώντας τη δύναμη πυρός του Παναθηναϊκού από την αρχή του αγώνα με τον ΠΑΣ.

Δεν αποκλείεται το Σάββατο στην τελευταία προπόνηση των πράσινων ο Αναστασίου να δείξει κάποια πλάνα του όσον αφορά και τις υπόλοιπες θέσεις της ενδεκάδας αλλά ο τεχνικός του Τριφυλλιού έχει να διαχειριστή την κούραση κάποιων διεθνών όπως οι Τριανταφυλλόπουλος και Λαγός.

Επίσης είναι άγνωστο ακόμα τι θα γίνει με τον Μαρινάκη. Ο νεαρός άσος είναι σε θέση να αγωνιστεί, έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του από το ματς στο "Κλ. Βικελίδης" αλλά δεν αποκλείεται στον Παναθηναϊκό είτε να θελήσουν να τον προφυλάξουν λίγο ακόμα είτε να θέλουν να τον επαναφέρουν και πάλι σιγά-σιγά στην αγωνιστική δράση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!