Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Who's your Daddy??????

 Ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος και Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Μουρούτης που είναι επί σειρά ετών συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Εχει καταντήσει αηδία η διαφήμιση με τον ύμνο του ΠΑΟ. Εκεί που κάθεσαι ήρεμος ξαφνικά σου ανεβάζει το αίμα στο κεφάλι»!

Τι πολιτικούς έχουμε το ξέραμε, αλλά δεν περιμέναμε ποτέ εκπρόσωπος της Κυβέρνησης να γράψει δημόσια πως αηδιάζει με τον ύμνο του Παναθηναϊκού.

Εσύ μας προκαλείς ΑΗΔΙΑ ΚΩΛΟΓΑΥΡΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ!

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ!!!

Ίσως το πιο καρυδάτο τμήμα του Παναθηναϊκού τη σεζόν 2011-2012 να ήταν η γυναικεία ομάδα μπάσκετ...
Με πολύ χαμηλό μπάτζετ, με κινήσεις της τελευταίας στιγμής, αλλά με μεράκι, φιλότιμο, όρεξη και πάνω απ' όλα, επίγνωση και αγάπη για το Τριφύλλι, τα κορίτσια της Γιασεμή Σιαμαντούρα τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της Α1 πίσω από τον πανίσχυρο Αθηναϊκό.
Οι φίλοι του Παναθηναϊκού, οι οποίοι εκτιμούν κάθε καλή προσπάθεια στο σύλλογο, στάθηκαν δίπλα στις πράσινες και ο Τάφος του Ινδού θύμισε παλιές, καλές εποχές!
Η νέα σεζόν αρχίζει σε λίγο για τη γυναικεία ομάδα μπάσκετ και ο κόσμος όπως και πέρυσι, θα στηρίξει έμπρακτα.
Διακαής πόθος όλων των φίλων του Παναθηναϊκού είναι και η γυναικεία ομάδα μπασκετ του Παναθηναϊκού είναι να αρχίσει να ράβει στην φανέλα της αστέρια της γυναικείας Euroleague!!!