Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Σκοποβολή: Άγγιξαν" το μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι!

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το Πρωτάθλημα Κέντρου 2013 στα Αεροβόλα Όπλα που διοργάνωσε η ΣΚ.Ο.Ε., στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.Συνολικά έλαβαν μέρος 110 σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών από 20 διαφορετικούς συλλόγους ενώ ο Παναθηναϊκός συμμετείχε με 10 αθλητές σε 3 διαφορετικά αγωνίσματα.

Αναλυτικά:

Αεροβόλο Πιστόλι Αντρών:
Η ομάδα αποτελείτο από τους Γ. Καμπούρη, Δ. Κρανά και Δ. Κατσίρη ενώ αγωνίστηκαν επιπλέον οι Δ. Λιβέρης, Θ. Λουκόπουλος, Φ. Λιακώνης και Τ. Καρρέρ. Για πέντε πόντους χάθηκε η τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον αμέσως πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς με τα Πανελλήνια Αγωνίσματα. Η τέταρτη θέση στο ομαδικό πάντως είναι δείγμα ότι το Τριφύλλι έχει ανέβει αγωνιστικά στεγνός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τη συνέχεια. Το θετικό των αγώνων, είναι ότι κατάφεραν, συγκριτικά με πέρσι, ανέβηκαν τέσσερις ολόκληρες θέσεις.
Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών:
Στις γυναίκες, δυστυχώς δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός να συμπληρώσει ομάδα (χρειάζονται 3 αθλήτριες) διότι είχε μόνο 2 αθλήτριες παρούσες. Η Νάνσυ Λαζαροπούλου κατέλαβε την 22η θέση με επίδοση 328/400, με την Έλενα Μπουζαλά να καταλαμβάνει τη 24η θέση με επίδοση 321/400. 

Αεροβόλο Τουφέκι Αντρών:
Η ομάδα αποτελείτο από τους Δ. Λιβέρη, Ν. Κόκκινο και Τ. Καρρέρ. Ο Λιβέρης κατέλαβε την 6η θέση με επίδοση 571.4, ο Κόκκινος την 8η με 554.1 και ο Καρρέρ, ο οποίος ατύχησε καθότι του χάλασε το όπλο και δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις προσπάθειες του- την 14η θέση με επίδοση 157.

ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ: Άνετες νίκες για τις «πράσινες»

ΜΠΑΣΚΕΤ ΝΕΑΝΙΔΩΝ: ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ 42 -66 

Οι «πράσινες» νεανίδες πέρασαν νικηφόρα και από τα Καλύβια την Κυριακή (20/10) με σκορ 42-66. Οι παίκτριες του Τριφυλλιού ήταν πίσω στο σκορ σε όλο το πρώτο ημίχρονο αλλά με αντεπίθεση διαρκείας στο τρίτο δεκάλεπτο πήραν προβάδισμα στο σκορ, το οποίο και διατήρησαν μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Κορυφαίες για τις «πράσινες» οι Κορακίτη και Γαλιατσάτου.

Τα δεκάλεπτα: 16-7, 29-25, 34-42, 42-66.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ ( Παναγόπουλος) : Κορακίτη 24(1), Γαλιατσάτου 13(2),  Κάκουρη 2, Ιθακήσιου 2, Βελούδη Α. 5(1) , Καραμπεσίνη, Βελούδη Αικ. , Βουλκίδη 3, Μαθιανάκη, Κατσιμάρδου 15, Μαυράκη, Τζάρου.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής:

ΓΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΘΟΡΙΚΟΥ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 42- 66
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 58- 55
ΜΕΛΑΣ ΑΓ.ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 30- 48
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ - ΜΙΚΤΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ2- 1
ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 50- 34

ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ: ΕΥΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. 8-57

Ένα εύκολο πρωινό Σαββάτου είχαν οι κορασίδες του Παναθηναϊκού που επικράτησαν στο κλειστό των Άνω Λιοσίων με σκορ 57-8 του Εύνικου. Οι παίκτριες της Κατερίνας Χατζηδάκη δείχνοντας την απαιτούμενη σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση δεν έδωσαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα και καθάρισαν την νίκη από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Τα δεκάλεπτα: 0-15, 2-27, 5-44, 8-57.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ( Χατζηδάκη) : Βασιλάκη 12 (2), Βελούδη 7, Φωτοπούλου, Φρίμα 2, Φάρου 18, Κάκουρη 4, Αναστασίου, Λυκούδη 7, Περιστέρη 2, Παπαγεωργοπούλου 5, Μουρίκη, Κολοκοτρώνη.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

ΓΣ ΩΡΩΠΟΥ - ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ 12- 65
ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ - ΓΣ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 27- 34
ΑΕΣ ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ - ΑΟ ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ 61- 40
ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ-ΔΥΤ.ΠΡΟΑΣΤ. - ΑΟ ΠΕΥΚΗΣ 49- 24
ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ 8-57
ΑΟ ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ - ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ΑΣΚΗ 42- 29

Η τελευταία επεισοδιακή ήττα του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο! πρίν την χθεσινή....

Ήταν 1 Σεπτεμβρίου 2002 όταν ο Παναθηναϊκός γνώριζε την τελευταία του ήττα (μέχρι χθες) στην Λεωφόρο. Ο Β. Γαλούπης θυμίζει, με δημοσιεύματα της εποχής, τι είχε γίνει σε εκείνο το ματς.

Η νίκη του Πανθρακικού επί του Παναθηναϊκού μέσα στην Λεωφόρο «έσπασε» ένα αήττητο 11 ετών και 65 παιχνιδιών στο συγκεκριμένο γήπεδο, αφού οι πράσινοι είχαν να ηττηθούν από την 1η Σεπτεμβρίου 2002, σε αγώνα κεκλεισμένων των θυρών κόντρα στην Προοδευτική. 

Ο Παναθηναϊκός, μάλιστα, σε εκείνο το πρωτάθλημα (2002-03, τερμάτισε 2ος στην ισοβαθμία με τον Ολυμπιακό μετά το ματς της Ριζούπολης) δεν μέτρησε άλλη απώλεια βαθμών στο γήπεδό του. Την σεζόν 2003-04 είχε στην Λεωφόρο 14 νίκες – 1 ισοπαλία, την περίοδο 2004-05 έκανε 11 νίκες – 4 ισοπαλίες, την σεζόν 2007-08 έφερε 12 νίκες – 3 ισοπαλίες, ενώ σε τέσσερα ακόμα παιχνίδια τα επόμενα χρόνια (2007-08 και 2010-11) μετρούσε 3 νίκες – 1 ισοπαλία.  

Βαρύ το κλίμα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την Προοδευτική για την 2η αγωνιστική την 1η Σεπτεμβρίου 2002. Το ματς ήταν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ στην πρεμιέρα οι πράσινοι είχαν γνωρίσει βαριά εκτός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο στην ομάδα. Λίγες μέρες αργότερα, άλλωστε, θα ερχόταν και το διαζύγιο με τον Φερνάντο Σάντος.

«Βόμβα μεγατόνων»

Από τα Νέα στις 2.9.2002 διαβάζουμε την κριτική για το ματς, αλλά και όσα έγιναν μετά τον αγώνα:

ΤΙΤΛΟΣ: «Τον ταπείνωσε στο σπίτι του, καμία αντίδραση μετά το γκολ»

«Βόμβα μεγατόνων έσκασε χθες στο ελληνικό πρωτάθλημα! Και η Προοδευτική άλωσε τη Λεωφόρο επικρατώντας 1-0 του φιλόδοξου Παναθηναϊκού, που ακόμα μετράει τις πληγές του ύστερα από το δεύτερο διαδοχικό «χαστούκι».

Ήταν αναμφισβήτητα η μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία του συλλόγου του Κορυδαλλού και σίγουρα μια από τις πιο ταπεινωτικές ήττες των «πράσινων» στο σπίτι τους. Ήττα που δρομολογεί εξελίξεις…

Ο Παναθηναϊκός μπήκε μουδιασμένος στο γήπεδο με το άγχος στα πρόσωπα των γηπεδούχων, ύστερα από τα πρόσφατα γεγονότα, να είναι κάτι παραπάνω προφανές.

Οι «πράσινοι», έχοντας απέναντί τους μια ομάδα που λογικό ήταν να παίξει με αμυντικούς προσανατολισμούς, αντί να επιχειρήσουν να πιέσουν από την αρχή προκειμένου να σκοράρουν το ταχύτερο δυνατόν, έπαιξαν αναγνωριστικό παιχνίδι, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να περάσουν το χώρο του κέντρου και να πλησιάσουν στην περιοχή του Νικοπολίδη.

Μόλις στο 5’ η Προοδευτική κέρδισε φάουλ από αριστερά. Το ελεύθερο χτύπημα εκτέλεσε ο Άλ Τζάχερ και ο Πουλόπουλος ανάμεσα στους «πύργους» Κυργιάκο – Βόκολο – Γκούμα, πήρε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ, «παγώνοντας» την ψυχολογία των γηπεδούχων. Αυτόματα, οι παίκτες της Προοδευτικής έδειχναν να πιστεύουν στην έκπληξη και φυσικά… ταμπουρώθηκαν πίσω από το χώρο του κέντρου, ώστε να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ.

Τι έκανε ο Παναθηναϊκός στη συνέχεια για να αλλάξει την εικόνα του αγώνα, αλλά και το εις βάρος του αποτέλεσμα; Τίποτα! Με… καταδικασμένους τρόπους («καμινάδες», μπαλιές στο… πουθενά) οι παίκτες του τριφυλλιού επιχείρησαν να παραβιάσουν την εστία των «βυσσινί», αλλά λίγο η καλοστημένη άμυνα των τελευταίων, λίγο το άγχος που φόρτωνε ολοένα και περισσότερο τα πόδια των «πράσινων», κράτησαν το σκορ στο 0-1.

Ο Φερνάντο Σάντος, για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, παρέταξε ανορθόδοξο σχήμα, αλλάζοντας τα 6/11 της ενδεκάδας από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Απόντος του Χένρικσεν, ξεκίνησε στην ενδεκάδα τον Βόκολο ως παρτενέρ του Κυργιάκου στο κέντρο της άμυνας. Επίσης, μη έχοντας επιλογή αμυντικού χαφ με δεδομένη την τιμωρία του Μπασινά, τον τραυματισμό του Λίνκαρ και την ανετοιμότητα του Σαϊνιο, χρησιμοποίησε τον Γκούμα μαζί με τον Μικάελσεν λίγο πίσω από τη μεσαία γραμμή. Παράλληλα, παρέταξε τρείς επιθετικούς, τους Βαζέχα, Βλάοβιτς, Ολισαντέμπε, με τον Παντελή Κωνσταντινίδη σε ρόλο κρυφού κυνηγού».

Ποιοι έπαιξαν

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού:

Νικοπολίδης, Σεϊταρίδης, Φύσσας (60’ Καραγκούνης), Κυργιάκος, Βόκολος (20’ Κόλκα), Γκούμας, Μικάελσεν, Κωνσταντινίδης, Βλάοβιτς, Ολισαντέμπε (45’ Λυμπερόπουλος), Βαζέχα.

Αποδοκιμασίες και πολιορκίες

Στο ρεπορτάζ για όσα έγιναν μετά την λήξη του αγώνα, διαβάζουμε:

«Αποδοκιμασίες, επεισόδια και πολιορκίες είχαμε χθες στην Λεωφόρο. Και ύστερα από τη νέα ταπεινωτική ήττα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα, οι οπαδοί του τριφυλλιού πραγματοποίησαν νέο «ξέσπασμα» με ποικίλους τρόπους, εκφράζοντας έτσι την αγανάκτησή τους.

Αποτέλεσμα; Οι παίκτες έφυγαν σαν κυνηγημένοι τουλάχιστον δυο ώρες μετά την λήξη του αγώνα, ακούστηκαν αποδοκιμασίες προς πάσα κατεύθυνση, ενώ δεν έλειψαν και τα κρούσματα βίας με θύμα τον νεαποκτηθέντα Παντελή Κωνσταντινίδη, του οποίου το αυτοκίνητο υπέστη ζημιά. Πάντως, η δυνατή βροχή που έπεφτε εκείνη την ώρα στην Λεωφόρο στάθηκε, ευτυχώς, ανασταλτικός παράγοντας στη γενίκευση των επεισοδίων».
 





πηγή

Βόλεϊ Ανδρών: Λάϊε Ξύπνα τα παιδιά γιατί παίζουν στον Παναθηναϊκό το κατάλαβες;;;

Στην Κυψέλη αναμετρήθηκαν ο Παναθηναϊκός και ο Παμβοχαϊκός σε ένα αγώνα νικητής βγήκε ο δεύτερος με 0-3 σετ.

Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από αρκετά λάθη και καλά μπλοκ. Κατάμεστο το γήπεδο της Κυψέλης από οπαδούς του Παναθηναϊκού που ηλέκτριζαν την ατμόσφαιρα καθώς η νίκη ήταν κάτι που ήθελε πάρα πολύ ο Παναθηναϊκός για ψυχολογικούς κυρίως λόγους και όχι για πρακτικούς καθώς το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα.

Ο Παμβοχαϊκός πραγματοποίησε σήμερα την καλύτερή του εμφάνιση από το Λιγκ Καπ που είχε εμφανιστεί πολύ μακριά του καλού εαυτού του παρά την απουσία του Τζιουστινιάνο που με ενοχλήσεις στη γάμπα και αποσύρθηκε στην αρχή του πρώτου σετ, για να πάρει τη θέση του επάξια ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος που έκανε πολύ καλή εμφάνιση.

Η ομάδα του Παναθηναϊκού πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση και δε μπορούσε να βρει ρυθμό σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με αρκετά λάθη στην άμυνα και την υποδοχή και παρά την μεγάλη προσπάθεια που έκανε στο τρίτο σετ για να αλλάξει το ρυθμό του και να πάρει το σετ δεν τα κατάφερε και ο αγώνας κατακτήθηκε από την ομάδα του Βραχατίου.

Ο Ντουσάρμ ήταν ο καλύτερος στον αγώνα σήμερα καθώς φαίνεται να έχει επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του.

Ο Παμβοχαϊκός έκανε ένα πολύ καλό πρώτο σετ με πολύ καλό μπλοκ που είχε στηθεί στο Μπέλλο και στον Καρυπίδη έκοψε τις επιθέσεις του Παναθηναϊκού και με Ντουσάρμ ελεύθερο και Παναγιώτη Παπαδόπουλο έβγαλε πολύ καλές επιθέσεις. Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 7-7 αλλά από εκεί και πέρα δε μπόρεσε να πλησιάσει την ομάδα του Ν. Ζαλμά που κατέκτησε το σετ με 16-25. (5-4, 7-7, 10-14, 12-16, 13-18, 15-23, 16-25)

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός έκανε πολύ καλό ξεκίνημα και είχε βελτιωθεί η ανάπτυξή του όμως μετά το 16-16, ο Παμβοχαϊκός άλλαξε πρόσωπο και πίεσε πάρα πολύ τον Παναθηναϊκό, αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να γίνουν λάθη από τους «πράσινους» και ο Παμβοχαϊκός να περάσει μπροστά στο 20-21 με τον Ασπιώτη και να πάρει τελικά το σετ με τον Παναγιώτη Παπαδόπουλο 22-25, (7-5, 10-9, 13-12, 14-14, 17-16, 19-18, 20-20, 20-21, 20-22, 20-23, 21-24, 22-25).

Στο τρίτο σετ οι ομάδες ήταν αρκετά κοντά καθώς ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να κατακτήσει το σετ και είχε περιορίσει τα λάθη του, ο Παμβοχαϊκός ωστόσο είχε πολλές επιλογές επιθετικά και πολύ καλό σερβίς. Λίγο πριν το τέλος του σετ επικράτησε ένταση και δόθηκε κίτρινη κάρτα στον Παναθηναϊκό, τα πνεύματα ηρέμισαν. Ο Παμβοχαϊκός πέρασε μπροστά 22-24 ισοφάρισε ο Παναθηναϊκός 24-24 αλλά δύο τελευταία λάθη του Καρυπίδη έδωσαν το σετ στον Παμβοχαϊκό 24-26 (8-10, 9-11, 13-12, 14-14, 16-15, 17-18, 19-20, 21-23, 22-24, 24-24, 24-26).

Τα σετ: 16-25, 22-25, 24-26
Στατιστικά

Οι πόντοι του Παναθηναϊκού προήλθαν:
2 άσσοι,
40 πόντοι,
11 μπλοκ,
22 λάθη αντιπάλων.

Οι πόντοι του Παμβοχαϊκού προήλθαν:
10 άσσοι,
56 επιθέσεις,
12 μπλοκ,
30 λάθη αντιπάλων.


ΠΑΟ (Λάιος): Στιβαχτής 4π. (1/2 επ, 3μπλοκ), Πενόλιο 5 (5/9 επ), Αμορόσο 4 (2/4επ, 1μπλοκ, 1 άσσος), Μουρ 6 ( 0/3 επ, 6 μπλοκ), Μπέλος 11 (9/25 επ, 1μπλοκ, 1 άσσος), Καριπίδης 8 (8/19) / Κουρούπης (λ. - 73% υπ), Λιόντας, Μαδούρας, Καπίρης 1 (1/2), Μανιόπουλος 1 (1/2), Πολυχρονιάδης.
ΠΑΜΒΟΧΑΪΚΟΣ (Ζαλμάς): Κράους 7π. (2/3 επ, 2 μπλοκ, 1 άσσος), Τζουστιανιάνο, Κουζούνης 6 (4/10επ., 1μπλοκ, 1 άσσος), Ντουσάρμ 16 (14/33 επ., 2 μπλοκ), Κανέλλος 15π (8/9, 4μπλοκ, 3 άσσοι), Παπαδόπουλος Χρήστος 3 (1 μπλοκ, 2 άσσοι) / Ζήσης (λ. - 42% υπ), Δρόγκαρης, Παπαδόπουλος Παναγιώτης 7 (5/11 επ, 1 μπλοκ, 1 άσσος), Μάρκου, Ασπιώτης 2 (1/1 επ, 1 μπλοκ), Καρράς.

Λάϊος: «Είναι θέμα ψυχολογίας» 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Γιάννης Λάιος, μίλησε για τον αγώνα της ομάδας του με τον Παμβοχαϊκό, σαφώς προβληματισμένος με την εμφάνιση του Παναθηναϊκού.«Το πρόβλημα το αγωνιστικό σαν εικόνα και ποιότητα δεν είναι το πραγματικό. 

Στις προπονήσεις κάνουμε όσα πρέπει να γίνουν και γίνονται με εξαιρετική επιτυχία όμως μόλις μπαίνουν στη γήπεδο και φοράνε την κανονική φανέλα κι ακούν τον κόσμο να φωνάζει γίνονται άλλη ομάδα. Προφανώς είναι θέμα ψυχολογίας να πιστεύουν ο καθένας στον εαυτό του, να παίζουν ελεύθερα είτε υπάρχουν φίλαθλοι υπέρ είτε κατά και να βγάλουν τον πραγματικό τους εαυτό. Μόλις συμβεί αυτό ο Παναθηναϊκός θα αλλάξει πρόσωπο, εάν δε συμβεί αυτό θα μείνουμε στο τέλος.»

Στιβαχτής: «Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει…»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Στιβαχτής:

«Δεν ξέρω τι να πω, πραγματικά νομίζω ότι παίζουμε, λες και δεν θέλουμε να κερδίσουμε. Κάποια πράγματα τα κάνουμε σωστά και στο τέλος λες και ρίχνουμε μια κλοτσιά και τα διαλύουμε όλα.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι συμβαίνει. Το θέμα είναι ότι χάνουμε, 2η αγωνιστική πάλι δεν παίρνουμε τίποτα. Αν συνεχίσουν έτσι τα πράγματα θα αρχίσουν να δυσκολεύουν. Κάποια στιγμή δεν θα υπάρχουν και περιθώρια να κάνουμε κάτι». 


Εξάστερος: Η αντεπίθεση ξεκινάει από το ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται σήμερα το απόγευμα (7:15 μμ, ΔΤ) τον Πανελευσινιακό) και ψάχνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα
Οι δύο συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες έχουν προκαλέσει προβλήματα στην ομάδα του Παναθηναϊκού, όμως, από σήμερα το απόγευμα οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι για την αντεπίθεση τους. Αντεπίθεση, με σερί νικών που θα βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Μετά τις ήττες από τον ολυμπιακό και την λιέτουβος ρίτας, ο Παναθηναϊκός ψάχνει σήμερα το απόγευμα την πρώτη του νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οι πρωταθλητές υποδέχονται τον Πανελευσινιακό, είναι το φαβορί και είναι αποφασισμένοι να το αποδείξουν. Ο Παναθηναϊκός είναι το μεγάλο φαβορί για τους δυο βαθμούς, αλλά όπως τονίζουν χαρακτηριστικά και οι παίκτες του, θα πρέπει να αποδείξουν πάνω στο παρκέ πως είναι καλύτεροι.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο Αργύρης Πεδουλάκης αναμένεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του. Ο Ρόκο Λένι ούκιτς μπορεί να μην πήρε μέρος ούτε στην χθεσινή προπόνηση, αλλά όπως όλα δείχνουν θα βρίσκεται κανονικά στην διάθεση του Έλληνα τεχνικού ο οποίος και θα αποφασίσει για τον χρόνο συμμετοχής του.