Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Σκοποβολή: Άγγιξαν" το μετάλλιο στο αεροβόλο πιστόλι!

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20 Οκτωβρίου το Πρωτάθλημα Κέντρου 2013 στα Αεροβόλα Όπλα που διοργάνωσε η ΣΚ.Ο.Ε., στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα.Συνολικά έλαβαν μέρος 110 σκοπευτές και σκοπεύτριες όλων των ηλικιών από 20 διαφορετικούς συλλόγους ενώ ο Παναθηναϊκός συμμετείχε με 10 αθλητές σε 3 διαφορετικά αγωνίσματα.

Αναλυτικά:

Αεροβόλο Πιστόλι Αντρών:
Η ομάδα αποτελείτο από τους Γ. Καμπούρη, Δ. Κρανά και Δ. Κατσίρη ενώ αγωνίστηκαν επιπλέον οι Δ. Λιβέρης, Θ. Λουκόπουλος, Φ. Λιακώνης και Τ. Καρρέρ. Για πέντε πόντους χάθηκε η τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο στον αμέσως πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς με τα Πανελλήνια Αγωνίσματα. Η τέταρτη θέση στο ομαδικό πάντως είναι δείγμα ότι το Τριφύλλι έχει ανέβει αγωνιστικά στεγνός ιδιαίτερα ενθαρρυντικό για τη συνέχεια. Το θετικό των αγώνων, είναι ότι κατάφεραν, συγκριτικά με πέρσι, ανέβηκαν τέσσερις ολόκληρες θέσεις.
Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών:
Στις γυναίκες, δυστυχώς δεν κατάφερε ο Παναθηναϊκός να συμπληρώσει ομάδα (χρειάζονται 3 αθλήτριες) διότι είχε μόνο 2 αθλήτριες παρούσες. Η Νάνσυ Λαζαροπούλου κατέλαβε την 22η θέση με επίδοση 328/400, με την Έλενα Μπουζαλά να καταλαμβάνει τη 24η θέση με επίδοση 321/400. 

Αεροβόλο Τουφέκι Αντρών:
Η ομάδα αποτελείτο από τους Δ. Λιβέρη, Ν. Κόκκινο και Τ. Καρρέρ. Ο Λιβέρης κατέλαβε την 6η θέση με επίδοση 571.4, ο Κόκκινος την 8η με 554.1 και ο Καρρέρ, ο οποίος ατύχησε καθότι του χάλασε το όπλο και δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει τις προσπάθειες του- την 14η θέση με επίδοση 157.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!