Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Της… ράβει κοστούμι ο Εξάστερος!


Οι «πράσινοι» υποδέχονται σήμερα το βράδυ (21:30, Novasports3) την Αρμάνι Μιλάνο στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης της Ευρωλίγκας.

Ο κύριος όγκος των εορταστικών ημερών πέρασε με τους παίκτες του Παναθηναϊκού να μην ένιωσαν… και πολλά από Πρωτοχρονιά. Βλέπετε, σήμερα, δεύτερη ημέρα του 2014 ο Παναθηναϊκός κάνει πρεμιέρα για το Top-16 της Ευρωλίγκας, κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο και έτσι ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι «πράσινοι» ήταν αναγκασμένοι να κάνουν ρεβεγιόν στο γήπεδο, αλλά και να περάσουν το πρώτο 24ωρο του νέου έτους στο παρκέ του κλειστού των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Top-16, δίνει την δυνατότητα στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη για ένα πολύ καλό ξεκίνημα στο πολύ δύσκολο γκρουπ του «τριφυλλιού». Και για να γίνει αυτό το… πολύ καλό ξεκίνημα θα πρέπει απόψε ο Παναθηναϊκός, κόντρα στους Ιταλούς του Λούκα Μπάνκι, να αγωνιστεί στο επίπεδο των τελευταίων ματς που έχει παίξει και να μπορέσει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα, μπαίνοντας… με το δεξί στην φάση των 16 καλύτερων ομάδων της διοργάνωσης.

Άπαντες παρόντες
Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του, μιας και ο Ρόκο Λένι Ούκιτς μοιάζει να αφήνει πίσω του τον τραυματισμό του από το ματς με την Μακάμπι και να τίθεται στην διάθεση του προπονητή του. Ο Κροάτης γκαρντ πήρε μέρος και στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας του και πλέον είναι στην ευχέρεια του προπονητή του ο τρόπος χρησιμοποίησής του.

Σε ξενοδοχείο η ομάδα
Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν τον αγώνα στον Παναθηναϊκό είναι πως η ομάδα του «τριφυλλιού» αμέσως μετά τέλος της χθεσινής προπόνησης στο ΟΑΚΑ αναχώρησε για γνωστό ξενοδοχείο όπου και κατέλυσε προκειμένου άπαντες να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στον μεγάλο τους στόχο. Που δεν είναι άλλος από την νίκη και το ιδανικό ξεκίνημα στο Top-16.

Παναθεοί και Παναθεές καλη χρονιά με υγεια σε εσας και στις οικογενειες σας!

- Το 2014 να ταξιδέψετε… στους Παναθηναϊκους κόσμους που έχετε ονειρευτεί , στους κόσμους που είναι προσδοκία ζωής.

- Χαρούμενη, δημιουργική, γεμάτη όνειρα, μηνύματα, προκλήσεις Νέα Παναθηναϊκή Χρονιά με όμορφες & ξεχωριστές στιγμές! Χρώματα, ήχοι, μουσικές απο την θύρα 13 να ομορφαίνουν την κάθε μας μέρα!