Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Το Σαπάκι Gordon Schildenfeld θα ντροπιάζει την άμυνα του Παναθηναϊκού μας...........

 Μπορεί πριν λίγες ημέρες ο Παναθηναϊκός να είχε διαψεύσει το ενδιαφέρον για τον Γκόρντον Σίλντεφελντ, ωστόσο τελικά –όπως όλα δείχνουν- βρίσκεται πολύ κοντά στο να τον αποκτήσει.

Το 28χρονο σαπάκι που πέρασε και δεν ακούμπησε απο τον πάοκ μόλις ένα εξάμηνο χρειάστηκε για να αποτύχει στον πάοκ!

Ερωτηματικό πάντως παραμένει το συμβόλαιο του Σίλντεφελντ που αγγίζει τις 800.000 ευρώ ετησίως.
Μα καλά ρε Αφραγκούζο είσαι τόσο άκυρος που θα πληρώνεις έναν παίκτη επειδή κάποτε έπαιξε στην εθνική Κροατίας βασικός;

Ποιός είναι:
Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός παρουσιάστηκε στην ευρωπαϊκή σκηνή με εντυπωσιακό τρόπο διετία 2009-2001 φορώντας τη φανέλα της SK Sturm Graz, αν και νωρίτερα είχε γίνει γνωστός κι εντός των κρατικών συνόρων, όπου σε ηλικία 17 ετών έκανε την πρώτη του εμφάνιση με την ομάδα της πόλης του, την HNK Šibenik

Κέρδισε την άνοδο στην μεγάλη κατηγορία της Κροατίας το 2006 και στα μισά εκείνης της σεζόν πήρε μεταγραφή στην NK Dinamo Zagreb με την οποία κατέκτησε τους δύο εγχώριους τίτλους την περίοδο 2007-08. Το καλοκαίρι του 2008 παραχωρήθηκε στην τουρκική Beşiktaş JK, όμως μέτρησε ελάχιστες συμμετοχές με τους ασπρόμαυρους της Κωνσταντινούπολης πριν δοθεί δανεικός στην MSV Duisburg, ομάδα της Β’ κατηγορίας στη Γερμανία.

Τα επόμενα δύο χρόνια είναι τα πιο γεμάτα ποδοσφαιρικά χρόνια της καριέρας του. Αν και παίζει ως δανεικός στη Sturm Graz τη σεζόν 2009-2010 θα μετρήσει 34 συμμετοχές στην αυστριακή Μπουντσελίγκα, 10 συμμετοχές στην Ευρώπη και 6 στο κύπελλο Αυστρίας, συμπεριλαμβανομένου και του τελικού, όπου η Sturm θα κατακτήσει το Κύπελλο κερδίζοντας 1-0 την SC Wiener Neustadt. Τη σεζόν 2010-2011 θα κατακτήσει το πρωτάθλημα Αυστρίας ξεκινώντας ως βασικός και στα 36 ματς του πρωταθλήματος, όπου θα πετύχει 2 γκολ.

Το 2011 πήρε μεταγραφή στην Eintracht Frankfurt, ομάδα της Β’ κατηγορίας της Γερμανίας, όπου αγωνίστηκε σε 33 αγώνες πριν κινήσει το ενδιαφέρον της Dynamo Moscow που δαπάνησε 1,3 εκατομμύρια ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.
 
Υ.Γ. Αυτόν ψάχναμε τους τελευταίους 2 μήνες? Αύτος είναι ο παίχτης ηγέτης που θα δέσει την άμυνα και θα βοηθήσει στην εξέληξη των μικρών?

Βόλεϊ Άνδρών: Προσγειωμένος ο Στιβαχτής

Ο Κώστας Στιβαχτής μίλησε για τη μεταγραφή του στην ομάδα βόλλεϋ του Παναθηναϊκού, τόνισε πως η νέα διοίκηση του έδειξε πως «κάτι καλό ξεκινά» και επεσήμανε πως πρώτος στόχος -για αρχή- είναι η σωτηρία.

Αναλυτικά ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού μίλησε στο Inside Κ.Α.Ρ. Web Radio για:

Για την πρόταση του Παναθηναϊκού και την θετική του απάντηση:

«Σαν πρώτη σκέψη για φέτος, γιατί το έζησα σε μικρό βαθμό πέρυσι, ήθελα πάλι να βρω μια ομάδα να είμαι σε ένα ξένο πρωτάθλημα. Από τη στιγμή όμως που ήρθε η πρόταση για τον Παναθηναϊκό, που είναι μια μεγάλη ομάδα, σκέφτηκα ότι ίσως να πρέπει να είμαι μέρος αυτού του νέου ξεκινήματος. Γιατί τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα δεν πήγαινε καλά, οπότε σκέφτηκα ότι τώρα με μια νέα διοίκηση, ίσως κάτι καλύτερο ξεκινά , η διοίκηση που είναι τώρα, μου έδειξε ότι κάτι καλό ξεκινά και πήρα την απόφαση να ενταχθώ στην ομάδα».

Για τον στόχο της ομάδας:

«Είναι ακόμη νωρίς να μιλήσουμε για το πρωτάθλημα. Δεν ξέρουμε ακόμη τα ρόστερ όλων των ομάδων και είναι δύσκολο να πούμε κάτι. Θέλουμε η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία και να μην έχει τα προβλήματα των τελευταίων δύο ετών. Θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά και πρωταρχικός στόχος είναι η σωτηρία.

Πέρυσι υπήρχε ο κίνδυνος του υποβιβασμού. Το μυαλό μας δεν θα πρέπει να ξεφύγει. Το θέμα είναι η παραμονή, μπορεί να ακούγεται περίεργο για τον Παναθηναϊκό, αλλά αυτό μου είπαν κι εμένα για αρχή, ότι πρώτος στόχος είναι η παραμονή. Όλοι θέλουμε εκτός από τα οργανωτικά που θέλουμε να είναι όλα καλά, σίγουρα θέλεις να φτάνεις όλο και πιο ψηλά, αλλά δεν χρειάζεται να ξεφεύγουμε, καλό είναι να πάμε σιγά σιγά».

Για τον Γιάννη Λάϊο

«Δεν χρειάζεται να μιλήσω εγώ. Είναι πολύ καλός προπονητής, αυτός είναι το αφεντικό, αυτός θα παίρνει τις αποφάσεις. Είναι πολύ καλός προπονητής έχουνε περάσει πολύ μεγάλοι παίκτες από τα χέρια του.Πρώτη φορά θα συνεργαστώ μαζί του. Ελπίζω να κυλήσουν όλα ομαλά και να είμαστε όλοι ταυτισμένοι και να επικοινωνούμε σωστά».