Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Βγάλτε έξω απο την Εθνική τους Ολυμπιακούς!

Ούτε Euro δεν μπορείς να απολαύσεις με δαύτους! Ανακοίνωση κατά της Εθνικής από τον ΟΣΦΠ για τον τραυματισμό του Αβραάμ!
Δεν είναι η πρώτη φορά. Ούτε μάλλον και η τελευταία, που ο Ολυμπιακός δείχνει πως δεν τον ενδιαφέρει η Εθνική ομάδα και γενικότερα το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά μόνο το δικό του συμφέρον. Όπως παλαιότερα είχε κάνει... επίθεση επειδή ο Σάντος κάλεσε περισσότερους παίκτες του ΟΣΦΠ από ότι του Παναθηναϊκού, έτσι και αυτό το καλοκαίρι, και μάλιστα κατά την διάρκεια του Euro βρίσκει ευκαιρία να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο. Όπως έκανε και με την αδειοδότηση του «τριφυλλιού», όταν ο Μαρινάκης έλεγε πως «θέλω ισχυρό Παναθηναϊκό» και μετά έβαλαν λυτούς και δεμένους για να «κόψει» η ΕΠΟ τον φάκελο των «πρασίνων».
Τώρα τους φταίει η Εθνική ομάδα, γιατί τραυματίστηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος σε μία διεκδίκηση της μπάλας! Κατηγορούν το ιατρικό επιτελείο γιατί δεν απέσυρε τον παίκτη στον πάγκο! Μυρωδιά δεν έχουν από ποδόσφαιρο, ώστε να ξέρουν πως τέτοιες ζημιές και ειδικά όταν ο ποδοσφαιριστής ζητά να παραμείνει στον αγωνιστικό χώρο, δεν μπορείς να τις διαγνώσεις στο... λεπτό. Εδώ ο Καραγκούνης έπαιζε για ένα τέταρτο με κομμένο χιαστό στο Καμπ Νου και δεν είχε πάρει χαμπάρι, σφίγγοντας τα δόντια!
Και για να τελειώνουμε επειδή με δαύτους δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Μας έχετε στοιχειώσει την χαρά του ποδοσφαίρου τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια, κάνοντας την Ελλάδα να... βράζει με την πάρτη σας. Αφήστε μας να απολαύσουμε την ΑΛΗΘΙΝΗ γιορτή του ποδοσφαίρου. Αν δεν μπορείτε να αντέξετε πως στο ποδόσφαιρο υπάρχουν και οι τραυματισμοί(όπως του Νίνη στο ματς με το Ισραήλ) τότε πάρτε όσους παίκτες έχετε στην Εθνική και αδειάστε μας την γωνιά. Φτάνει πια, έχει «δηλητηριάσει» τα πάντα...