Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Βόλεϊ Ανδρών: Η θύρα 13 ζητά την συσπείρωση του κόσμου και να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών της ανδρικής ομάδας βόλεϊ

Κάλεσμα της Θύρας 13 στον κόσμο του Παναθηναϊκού να δώσει δυναμικό παρών στον κρίσιμο αγώνα βόλεϊ με την ΑΕΚ, την Παρασκευή στην Κυψέλη.
 
Αύριο Παρασκευή στις 19.00 μ.μ.η ομάδα βόλεϋ ανδρών δίνει ένα ακόμα πολύ κρίσιμο αγώνα απέναντι στο αεκάκι, για την παραμονή του τμήματος στην Ά Εθνική. Είναι υποχρέωση όλων μας να δώσουμε το παρών και σε αυτό το παιχνίδι, ώστε να σπρώξουμε την ομάδα προς τη νίκη. Πρώτοι εμείς πρέπει να κρατήσουμε την ομάδα μας στην κατηγορία.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!


Η Αλαφουζιακή ντροπιαστική Διοίκηση δάνεισε τον Αποστολόπουλο στην ομάδα του κούγια του ξεφτίλα!

Με την φανέλα της Παναχαϊκής θα αγωνίζεται στο εξής ο Κώστας Αποστολόπουλος, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του, με την μορφή δανεισμού, απ’ τους Πατρινούς. 

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Κώστα Αποστολόπουλου στην Παναχαϊκή απ’ τον Παναθηναϊκό, αν και στην ανακοίνωση των Πατρινών δεν αναφέρεται ούτε η χρονική διάρκεια της συμφωνίας, ούτε το γεγονός ότι ο 20χρονος άσος πάει ως δανεικός.

Η ανακοίνωση:

H Π.Α.Ε. Παναχαϊκή ανακοινώνει την απόκτηση από την Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός του Κώστα Αποστολόπουλου. Ο Κώστας Αποστολόπουλος είναι 20 ετών και αγωνίζεται στην θέση του σεντερ φορ και έχει αγωνισθεί σε αυτή την θέση με την βασική ομάδα της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός σε αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου την προηγούμενη περίοδο και την τρέχουσα σε 15 αγώνες.

Έχει αγωνισθεί με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες και στην Π.Α.Ε. Παναχαϊκή έρχεται να καλύψει μαζί με τον Κοντογουλίδη την θέση του σεντερ φορ. Ο Κώστας Αποστολόπουλος είναι πολύ καλός τόσο στο ψηλό παιχνίδι όσο και χαμηλά λόγω της ταχύτητας του.
 

source ©

Ανατροπή και… παραμονή Λαγού

Ο Τάσος Λαγός το ξανασκέφτηκε και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου. Σήμερα ή αύριο οι ανακοινώσεις. Δεν προχωρά του Όλσεν. 

Σε σίριαλ με ανατροπές εξελίσσεται αυτό του μέλλοντος του Τάσου Λαγού. Και φαίνεται πως η τελευταία από αυτές θα σημάνει και το happy end, καθώς ο 22χρονος μέσος φέρεται να το ξανασκέφτηκε και να απαντά τελικά θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση συμβολαίου ως το 2017.

Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σημαντική, αλλά φαίνεται πως τελικά θα καλυφθεί με υποχωρήσεις του παίκτη και με αύξηση κάποιων μπόνους από πλευράς ΠΑΕ. Στις χθεσινές επαφές που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή και σήμερα ή αύριο αναμένονται οι ανακοινώσεις. Υπενθυμίζεται πως το «τριφύλλι» πρόσφερε στον Λαγό 80.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, 90.000 για το δεύτερο και 100.000 για τον τρίτο.

Εφόσον όλα πάνε καλά και ο Λαγός υπογράψει, αυτομάτως θα «παγώσει» οριστικά το θέμα της απόκτησης του Πάτρικ Όλσεν από την Ίντερ με τη μορφή δανεισμού.

Εκτός ο Μέντες

Ο Μέντες χάνει το ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο δικέφαλο. Τη θέση του θα πάρει ο Λαγός. Αμφίβολος είναι και ο Κουτρουμπής, που αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση επίσης με πρόβλημα στο δικέφαλο. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά επειδή ακολουθούν συνεχείς αγώνες και ο Τριανταφυλλόπουλος επιστρέφει από τιμωρία, το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί. Όσον αφορά στον Ζέκα, που δέχτηκε ένα χτύπημα με μπάλα στο πρόσωπο, δεν έχει κάτι σοβαρό και αναμένεται σήμερα να γυμναστεί κανονικά.

Δεν θα πάρουν τους μικρούς της Ξάνθης

Αποφασίστηκε από τον Παναθηναϊκό να μην ενταχθούν στις ακαδημίες της ομάδας οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Ξάνθης που απομακρύνθηκαν από την ομάδα μετά τη φωτογραφία που έβγαλαν με τον Ντάνιελ Πράνιτς. Ο υπεύθυνος των ακαδημιών, Γιάννης Σαμαράς, τονίζει πως στα τμήματα υποδομής πρέπει να αγωνίζονται παίκτες με προοπτική κι όχι μοναδικό κριτήριο να είναι τα… πράσινα αισθήματά τους.  

source ©

Μπάσκετ Γυναικών: η Κως θα φιλοξενήσει το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών!

Ανακοινώθηκε και επισήμως από την ΕΟΚ ότι η Κως θα φιλοξενήσει το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών
Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Στην Κω θα φιλοξενηθεί το διήμερο 15-16/3/2014 το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών.

Η κλήρωση των αγώνων θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΟΚ την Πέμπτη 13/02/2014 και ώρα 13.00.

source ©

Φυλαχτό στην καρδιά μας ο Ζότς, μακριά από τη δουλειά μας για το 7ο αστέρι!

Για πρώτη φορά μετά τη φυγή του από τον πράσινο πάγκο, ο προπονητής που οδήγησε το Τριφύλλι στις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, θα βρεθεί στον δρόμο του ως αντίπαλος με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

«Σίγουρα θα νιώσω πεταλούδες στο στομάχι μου» παραδέχθηκε ο Μάικ Μπατίστ αναφερόμενος στην επικείμενη συνάντησή του με τον Σέρβο κόουτς, ενώ έντονα αναμένεται να είναι τα συναισθήματα του Αντώνη Φώτση, αλλά κυρίως του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος ήταν και παραμένει η μεγάλη αδυναμία του «Ζοτς».

Αυτοί οι τρεις παίκτες είναι οι μόνοι που έχουν μείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού από την εποχή που βρισκόταν στο τιμόνι του ο Ομπράντοβιτς. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν κι άλλοι πράσινοι που συνδέονται με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο με την τουρκική ομάδα.

Πέρυσι, ο Μάικ Μπατίστ είχε βρεθεί κατά κάποιον τρόπο στα... παπούτσια του «Ζοτς», καθώς είχε φορέσει τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και μάλιστα η επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος ήταν άκρως συγκινητική. Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς έχει αγωνιστεί στην τουρκική ομάδα τις σεζόν 2010-11 και 2011-12 και είχε πανηγυρίσει δύο φορές το νταμπλ.

Ο Κροάτης γκαρντ θα συναντήσει απέναντί του στο παρκέ δύο συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της χώρας του, τους Λούκα Ζόριτς και τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς.

Ενας ακόμη παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Τζέιμς Γκιστ, έχει περάσει από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Ο λόγος για τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος ήταν κάτοικος Κωνσταντινούπολης τη σεζόν 2011-12.

 source ©