Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ανατροπή και… παραμονή Λαγού

Ο Τάσος Λαγός το ξανασκέφτηκε και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να απαντήσει θετικά στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου. Σήμερα ή αύριο οι ανακοινώσεις. Δεν προχωρά του Όλσεν. 

Σε σίριαλ με ανατροπές εξελίσσεται αυτό του μέλλοντος του Τάσου Λαγού. Και φαίνεται πως η τελευταία από αυτές θα σημάνει και το happy end, καθώς ο 22χρονος μέσος φέρεται να το ξανασκέφτηκε και να απαντά τελικά θετικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού για ανανέωση συμβολαίου ως το 2017.

Η διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σημαντική, αλλά φαίνεται πως τελικά θα καλυφθεί με υποχωρήσεις του παίκτη και με αύξηση κάποιων μπόνους από πλευράς ΠΑΕ. Στις χθεσινές επαφές που έγιναν μεταξύ των δύο πλευρών φαίνεται πως βρέθηκε η χρυσή τομή και σήμερα ή αύριο αναμένονται οι ανακοινώσεις. Υπενθυμίζεται πως το «τριφύλλι» πρόσφερε στον Λαγό 80.000 ευρώ για τον πρώτο χρόνο, 90.000 για το δεύτερο και 100.000 για τον τρίτο.

Εφόσον όλα πάνε καλά και ο Λαγός υπογράψει, αυτομάτως θα «παγώσει» οριστικά το θέμα της απόκτησης του Πάτρικ Όλσεν από την Ίντερ με τη μορφή δανεισμού.

Εκτός ο Μέντες

Ο Μέντες χάνει το ματς του Σαββάτου με τον Πλατανιά αφού δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στο δικέφαλο. Τη θέση του θα πάρει ο Λαγός. Αμφίβολος είναι και ο Κουτρουμπής, που αποχώρησε από τη χθεσινή προπόνηση επίσης με πρόβλημα στο δικέφαλο. Δεν είναι κάτι σοβαρό, αλλά επειδή ακολουθούν συνεχείς αγώνες και ο Τριανταφυλλόπουλος επιστρέφει από τιμωρία, το πιθανότερο είναι να προφυλαχθεί. Όσον αφορά στον Ζέκα, που δέχτηκε ένα χτύπημα με μπάλα στο πρόσωπο, δεν έχει κάτι σοβαρό και αναμένεται σήμερα να γυμναστεί κανονικά.

Δεν θα πάρουν τους μικρούς της Ξάνθης

Αποφασίστηκε από τον Παναθηναϊκό να μην ενταχθούν στις ακαδημίες της ομάδας οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της Ξάνθης που απομακρύνθηκαν από την ομάδα μετά τη φωτογραφία που έβγαλαν με τον Ντάνιελ Πράνιτς. Ο υπεύθυνος των ακαδημιών, Γιάννης Σαμαράς, τονίζει πως στα τμήματα υποδομής πρέπει να αγωνίζονται παίκτες με προοπτική κι όχι μοναδικό κριτήριο να είναι τα… πράσινα αισθήματά τους.  

source ©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!