Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Φυλαχτό στην καρδιά μας ο Ζότς, μακριά από τη δουλειά μας για το 7ο αστέρι!

Για πρώτη φορά μετά τη φυγή του από τον πράσινο πάγκο, ο προπονητής που οδήγησε το Τριφύλλι στις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, θα βρεθεί στον δρόμο του ως αντίπαλος με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ.

«Σίγουρα θα νιώσω πεταλούδες στο στομάχι μου» παραδέχθηκε ο Μάικ Μπατίστ αναφερόμενος στην επικείμενη συνάντησή του με τον Σέρβο κόουτς, ενώ έντονα αναμένεται να είναι τα συναισθήματα του Αντώνη Φώτση, αλλά κυρίως του Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος ήταν και παραμένει η μεγάλη αδυναμία του «Ζοτς».

Αυτοί οι τρεις παίκτες είναι οι μόνοι που έχουν μείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού από την εποχή που βρισκόταν στο τιμόνι του ο Ομπράντοβιτς. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν κι άλλοι πράσινοι που συνδέονται με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο με την τουρκική ομάδα.

Πέρυσι, ο Μάικ Μπατίστ είχε βρεθεί κατά κάποιον τρόπο στα... παπούτσια του «Ζοτς», καθώς είχε φορέσει τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και μάλιστα η επιστροφή του στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος ήταν άκρως συγκινητική. Ο Ρόκο Λένι Ούκιτς έχει αγωνιστεί στην τουρκική ομάδα τις σεζόν 2010-11 και 2011-12 και είχε πανηγυρίσει δύο φορές το νταμπλ.

Ο Κροάτης γκαρντ θα συναντήσει απέναντί του στο παρκέ δύο συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα της χώρας του, τους Λούκα Ζόριτς και τον Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς.

Ενας ακόμη παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Τζέιμς Γκιστ, έχει περάσει από τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ. Ο λόγος για τον Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος ήταν κάτοικος Κωνσταντινούπολης τη σεζόν 2011-12.

 source ©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!