Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ναι, είναι αλήθεια! Παντρεύτηκε ο 3D Διαμαντίδης! Πάντα άξιος μεγάλε Αρχηγέ!

 Διπλός και προσεχώς τριπλός! Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έβαλε σήμερα (4/4) το μεσημέρι το καλάθι της ζωής του, καθώς παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του Βερίνα Χιώτη, η οποία αναμένεται σε λίγους μήνες να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους!

Και για να αιτιολογήσουμε τον τίτλο του άρθρου, σας αναφέρουμε ότι έχει γραφτεί άλλες δυο φορές ότι ο Διαμαντίδης παντρεύτηκε, κάτι που δεν ίσχυε, αλλά η τρίτη είναι τελικά και η... φαρμακερή!
Ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού μετέβη το μεσημέρι (12:00) στο Δημαρχείο της Πεύκης συνοδευόμενος από την μνηστή του και λίγους συγγενείς και φίλους κι ενώπιον του δημάρχου της Πεύκης, Δημήτρη Φωκιανού αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης κι αγάπης!
Μετά το γάμο οι νεόνυμφοι άνοιξαν σαμπάνια και κέρασαν γλυκά.Ευχόμαστε στα παιδιά κάθε ευτυχία και με το καλό να υποδεχτούν το μωράκι τους!!!
Βέβαια, το γλέντι αναβάλλεται ελέω εγκυμοσύνης, αλλά κι ελέω ΤΣΣΚΑ, καθώς το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες τους Μοσχοβίτες στο ΟΑΚΑ κι ο αρχηγός αναμένεται να τραβήξει πάλι όλο το... κουπί!


πηγή:sentragoal,thessi.gr

Κάντε την Ρωσική αρκούδα.......αρκουδάκι!

 Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21:45, Novasports/3) και οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη είναι έτοιμοι για μία ακόμα υπέρβαση στο κατάμεστο ΟΑΚΑ.

Οι συνθήκες είναι ιδανικές. Τα δεδομένα με το μέρος του. Η ιστορία στο.. πλάι του, ο κόσμος στην θέση του. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής του  Τop-16 και θέλει την 10η νίκη του στην δεύτερη φάση της Ευρωλίγκας. Μια νίκη που θα του επιτρέψει να «σφραγίσει» με τον εντυπωσιακότερο τρόπο την… πρόκρισή του (βρίσκεται και μαθηματικά στους «8» από την προηγούμενη αγωνιστική) στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας και θα του αυξήσει τις πιθανότητες για να τερματίσει ψηλότερα, από την 4η θέση, στον όμιλό του.

Η Ευρωλίγκα περιμένει στην γωνία
Ο Αργύρης Πεδουλάκης και οι συνεργάτες του έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους. Το τεχνικός επιτελείο του Παναθηναϊκού έχει «ανακαλύψει» τα τρωτά σημεία της ομάδας της Μόσχας και αναμένεται με το «καλησπέρα» του αγώνα να… εξαπολύσει την επίθεσή του. Μια επίθεση που στηρίζει πολλά στον κόσμο της ομάδας. Τον κόσμο που και σε αυτό το ραντεβού με την… ιστορία θα παίξει το δικό του καταλυτικό και σημαίνοντα ρόλο, γεμίζοντας κάθε γωνιά του ΟΑΚΑ. Όμως, επειδή οι  καιροί είναι δύσκολοι και… περίεργοι οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεφύγουν. Ακόμα και αν προκληθούν, μιας και η Ευρωλίγκα περιμένει στην γωνία.

«Κόλαση»
Ψυχή, φωνή και τρέλα είναι τα τρία στοιχεία που θα κάνουν το κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων να «βράζει». Η ομάδα του «τριφυλλιού» στο παρκέ είναι έτοιμη να κάνει αυτό που πρέπει, την στιγμή που οι «πράσινοι» στις εξέδρες θα κάνουν την ζωή των Ρώσων «κόλαση».


Σκοποβολή: "Πράσινες" οι πρώτες θέσεις

 Πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα (1/4) οι αγώνες αεροβόλου β’ κατηγορίας, του ΑΣΣΕΑΣ στο σκοπευτήριο της ΠΥΡΚΑΛ. Έλαβαν μέρος εννέα αθλητές από τρεις συλλόγους στο πιστόλι, ενώ στο τουφέκι έλαβαν μέρος μόνο δυο αθλητές.

Ο Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τους Γιάννη Καμπούρη και Δημήτρη Κατσίρη στο πιστόλι και  τον Νίκο Κόκκινο στο τουφέκι. Ο Καμπούρης με επίδοση 553/600 πήρε την πρώτη θέση και είναι έτοιμος να κάνει σύντομα αγωνιστική υπέρβαση ενώ ο Κατσίρης με 541/600 κατέλαβε την δεύτερη θέση. Τέλος, στο τουφέκι, ο Κόκκινος ήρθε δεύτερος με 529/600 αλλά όσο περνάει ο καιρός θα ανεβάζει αγωνιστικούς ρυθμούς. 


Καταδύσεις... εν δράσει στο Κύπελλο Άνοιξης

 Μετά από καιρό επιστρέφει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις η ομάδα των καταδύσεων του Παναθηναϊκού. Με 6 αθλητές και 3 αθλήτριες το Τριφύλλι θα λάβει μέρος στο Κύπελλο Άνοιξης η ομάδα της Ίνκα Μπαντούρ. 

Οι αγώνες διεξάγονται στο κολυμβητήριο του Αγ.Κοσμά το Σάββατο και την Κυριακή 6-7 Απριλίου. 
Αναλυτικά οι συμμετοχές:

ΑΓΟΡΙΑ
Β' Κατηγορία: Μόλβαλης Δημήτρης (1μ,3μ,Σταθερά)
Μόλβαλης Νίκος (1μ, 3μ)
Γ' Κατηγορία: Μόλβαλης Νίκος (1μ, 3μ, Σταθερά)
Τσιρίκος Θάνος (1μ, 3μ, Σταθερά)
Καραμπέτσος Διονύσης (1μ)
Δ' Κατηγορία: Τσιρίκος Θάνος (1μ, 3μ, Σταθερά)
Μπάλας Θεόδωρος (1μ)
Ιωακείμ Κών/νος (1μ)
ΚΟΡΙΤΣΙΑ
Γ' Κατηγορία: Λαδοπούλου Μαριλένα (1μ, 3μ, Σταθερά)
Ταράσοβα Αναστασία (1μ, 3μ)
Μαντινίδη Βασιλεία (1μ, 3μ)
Δ' Κατηγορία: Λαδοπούλου Μαριλένα (1μ, 3μ, Σταθερά)
Ταράσοβα Αναστασία (1μ, 3μ)
Μαντινίδη Βασιλεία (1μ, 3μ)