Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Ναι, είναι αλήθεια! Παντρεύτηκε ο 3D Διαμαντίδης! Πάντα άξιος μεγάλε Αρχηγέ!

 Διπλός και προσεχώς τριπλός! Ο Δημήτρης Διαμαντίδης έβαλε σήμερα (4/4) το μεσημέρι το καλάθι της ζωής του, καθώς παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την εκλεκτή της καρδιάς του Βερίνα Χιώτη, η οποία αναμένεται σε λίγους μήνες να φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους!

Και για να αιτιολογήσουμε τον τίτλο του άρθρου, σας αναφέρουμε ότι έχει γραφτεί άλλες δυο φορές ότι ο Διαμαντίδης παντρεύτηκε, κάτι που δεν ίσχυε, αλλά η τρίτη είναι τελικά και η... φαρμακερή!
Ο διεθνής άσος του Παναθηναϊκού μετέβη το μεσημέρι (12:00) στο Δημαρχείο της Πεύκης συνοδευόμενος από την μνηστή του και λίγους συγγενείς και φίλους κι ενώπιον του δημάρχου της Πεύκης, Δημήτρη Φωκιανού αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης κι αγάπης!
Μετά το γάμο οι νεόνυμφοι άνοιξαν σαμπάνια και κέρασαν γλυκά.Ευχόμαστε στα παιδιά κάθε ευτυχία και με το καλό να υποδεχτούν το μωράκι τους!!!
Βέβαια, το γλέντι αναβάλλεται ελέω εγκυμοσύνης, αλλά κι ελέω ΤΣΣΚΑ, καθώς το «τριφύλλι» αντιμετωπίζει σε λίγες ώρες τους Μοσχοβίτες στο ΟΑΚΑ κι ο αρχηγός αναμένεται να τραβήξει πάλι όλο το... κουπί!


πηγή:sentragoal,thessi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!