Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Νίκη για να μην γίνει θηλιά το φιλέ!

Στο παιχνίδι του Σαββάτου με την Νίκη Αιγινίου (17:00), η κατάκτηση τουλάχιστον δύο βαθμών αποτελούν μονόδρομο για την ομάδα του Στέλιου Καζάζη.
Η εμφάνιση κόντρα στον Άρη το προηγούμενο Σάββατο, ήταν απογοητευτική και σίγουρα όχι ενδεικτική των δυνατοτήτων του Παναθηναϊκού. Στην τελευταία αγωνιστική για το 2012 όμως, οι «πράσινοι» του Στέλιου Καζάζη έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους βοηθήσει στην προσπάθεια παραμονής του στην κατηγορία.
Και αυτό γιατί αν κερδίσουν τη Νίκη Αιγινίου εκτός έδρας και μάλιστα με καθαρό σκορ, θα την φτάσουν στην βαθμολογία με 10 βαθμούς και θα αναπτερώσουν ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τους. Το ευχάριστο πάντως για τον προπονητή του «τριφυλλιού» είναι πως δεν έχει να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού...
Ο Τζόσουα Γουόκερ μιλώντας στο επίσημο site της διοργανώτριας αρχής, είπε: «Φυσικά και πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε, αλλά αυτό ακριβώς είναι και το πρόβλημα μας. Ενώ δουλεύουμε σωστά και λέμε τα σωστά πράγματα, ήρθε η ώρα να παίξουμε ανάλογα και μέσα στο γήπεδο. Σ' όλα τα ματς που χάσαμε, ξέρουμε ότι δεν έχουμε παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητες μας κι αυτό μας έχει κουράσει και μας έχει απογοητεύσει. Ο αντίπαλος μας προφανώς και θεωρεί ότι έχει μια καλή ευκαιρία για μας κερδίσει και θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό, αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα εξαρτάται από τη δική μας απόδοση. Κι αν θέλουμε να αναστρέψουμε την κατάσταση, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι ότι δεν κάθε παιχνίδι θα γίνεται μάχη κι αποφασισμένοι για να βγαίνουμε νικητές».
Ο άσος του Παναθηναϊκού μάλιστα, θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα φίλο από τα... παλιά. Με τον Σπένσερ Μακλάχλιν πέρασαν μαζί τα... κολεγιακά τους χρόνια και σίγουρα θα έχουν να πουν: «Θα είναι όντως μια ανάμνηση από τα παλιά και θα χαρώ πολύ που θα τον δω. Θυμάμαι το τελευταίο ματς που είχαμε παίξει αντίπαλοι στην Χαβάη, όπου θεωρητικά ο Τζόσουα ήταν γηπεδούχος, αλλά στον Στάνφορντ ήμασταν 6 παίκτες από την Χαβάη και οι περισσότεροι από τους 3.000 οπαδούς που ήταν στο γήπεδο ήταν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί», είπε ο Μακλάχλιν με τον Γουόλκερ να επιβεβαιώνει: «Στα παιχνίδια με τον Στάνφορντ όντως γινόταν το αδιαχώρητο στο γήπεδο μας, αφού εκεί έπαιζαν πολλά ντόπια παιδιά και όλοι ήθελαν να δουν αυτά τα παιχνίδια».



πηγη: http://www.leoforos.gr

Άρχισαν πάλι να μοιράζουν παραμύθι στον κόσμο...

 Κάποιοι δεν έβαλαν μυαλό από το περσινό τους ξεφτιλίκι με τον Τσάκα και άρχισαν πάλι να μοιράζουν παραμύθι στον κόσμο.
Η... αραβική εφημερίδα «Εθνος» που συνεχίζει να προμοτάρει τον κατά ομολογία ψεύτη Βλάση Τσάκα και να παίζει περίεργα και ύποπτα παιχνίδια στην πλάτη του κόσμου του Παναθηναϊκού, ξαναχτύπησε. Δεν έβαλε μυαλό από το περσινό της ξεφτιλίκι και την... εκτόξευση και συνεχίζει να πουλάει παραμύθια για εκατομμύρια και μεταγραφές.
Αυτή τη φορά φαντάζεται χτύπημα με τον Φορτούνη τον Γκέντο, ενώ αναφέρει πως οι Τούρκοι που πήγαν να μπουν στην ΑΕΚ την εποχή Αδαμίδη ήταν έμπνευση Τσάκα. Γελάει ο κόσμος με τα κατα σύρροήν ψέματα και οι άνθρωποι φαίνεται πως δεν παίρνουν χαμπάρι τίποτα.
Πάντως, δεν είναι η πρωτη φορά που η συγκεκριμένη εφημερίδα παίζει παιχνίδια. Θυμίζουμε ότι και παλαιότερα δίχως επιχειρήματα την... έπεφτε σε Πατέρα και Βγενόπουλο και καταγράφει πιστά όσα λέει το περιβάλλον Τσάκα.



πηγή:http://www.leoforos.gr/

James Gist Welcome to Panathinaikos B.C!

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός, με παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έφτασε σε συμφωνία με την Ουνικάχα Μάλαγα για την ανταλλαγή του Αντι Πάνκο με τον Τζέιμς Γκιστ. Παίρνουν και σέντερ οι πράσινοι, υποψήφιος ο Σερμαντίνι.
Αισιο τέλος είχε για τον Παναθηναϊκό η περίπτωση απόκτησης του αμερικανού φόργουορντ, Τζέιμς Γκιστ, από την Ουνικάχα Μάλαγα, αφού μετά από παρέμβαση του προέδρου της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ξεπεράστηκαν οι διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στις δύο πλευρές και επήλθε συμφωνία.
Το θέμα που είχε προκύψει ήταν από την πλευρά των ισπανών και αφορούσε τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του Πάνκο με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο θα έπρεπε να... φορτωθεί η Μάλαγα, αλλά η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν ήθελε να... δεθεί με τον παίκτη και για την επόμενη σεζόν.
Ετσι, με παρέμβαση του προέδρου της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καταβλήθηκε ένα ποσό της τάξης των 50.000 στον Πάνκο και το πρόβλημα ξεπεράστηκε.
Παίρνει και σέντερ, βλέπει Σερμαντίνι
Ωστόσο, οι πράσινοι δεν σταματούν στην απόκτηση του Γκιστ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες στοχεύουν και στην απόκτηση ενός σέντερ, που θα καλύψει το κενό του τραυματία Σοφοκλή Σχορτσανίτη.
Ενας εκ των υποψηφίων είναι ένας... παλιός γνώριμος του Τριφυλλιού, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πέρα από την περίπτωση του γεωργιανού, στην λίστα του Πεδουλάκη υπάρχει κι άλλο ένα όνομα, το οποίο δεν έχει ακουστεί μέχρι στιγμής.

JAMES GIST VIDEO AFIEROMA από prasinanea




πηγη:http://www.sport.gr/