Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

James Gist Welcome to Panathinaikos B.C!

 Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός, με παρέμβαση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έφτασε σε συμφωνία με την Ουνικάχα Μάλαγα για την ανταλλαγή του Αντι Πάνκο με τον Τζέιμς Γκιστ. Παίρνουν και σέντερ οι πράσινοι, υποψήφιος ο Σερμαντίνι.
Αισιο τέλος είχε για τον Παναθηναϊκό η περίπτωση απόκτησης του αμερικανού φόργουορντ, Τζέιμς Γκιστ, από την Ουνικάχα Μάλαγα, αφού μετά από παρέμβαση του προέδρου της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ξεπεράστηκαν οι διαφορές που υπήρχαν ανάμεσα στις δύο πλευρές και επήλθε συμφωνία.
Το θέμα που είχε προκύψει ήταν από την πλευρά των ισπανών και αφορούσε τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου του Πάνκο με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο θα έπρεπε να... φορτωθεί η Μάλαγα, αλλά η ομάδα της Ανδαλουσίας δεν ήθελε να... δεθεί με τον παίκτη και για την επόμενη σεζόν.
Ετσι, με παρέμβαση του προέδρου της πράσινης ΚΑΕ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καταβλήθηκε ένα ποσό της τάξης των 50.000 στον Πάνκο και το πρόβλημα ξεπεράστηκε.
Παίρνει και σέντερ, βλέπει Σερμαντίνι
Ωστόσο, οι πράσινοι δεν σταματούν στην απόκτηση του Γκιστ, αφού σύμφωνα με πληροφορίες στοχεύουν και στην απόκτηση ενός σέντερ, που θα καλύψει το κενό του τραυματία Σοφοκλή Σχορτσανίτη.
Ενας εκ των υποψηφίων είναι ένας... παλιός γνώριμος του Τριφυλλιού, ο Γκιόργκι Σερμαντίνι, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Πέρα από την περίπτωση του γεωργιανού, στην λίστα του Πεδουλάκη υπάρχει κι άλλο ένα όνομα, το οποίο δεν έχει ακουστεί μέχρι στιγμής.

JAMES GIST VIDEO AFIEROMA από prasinanea




πηγη:http://www.sport.gr/






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!