Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

«Παρουσιάζονται» οι… νέοι!

Για αύριο στις 12 το μεσημέρι, στα γραφεία της ΠΑΕ, είναι προγραμματισμένη η παρουσίαση των καινούργιων αποκτημάτων του Παναθηναϊκού.
 
Οκτώ μεταγραφές έχει κάνει ως τώρα ο Παναθηναϊκός, στο πλαίσιο της ενίσχυσης του ρόστερ του, αν και θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες κινήσεις προκειμένου να δυναμώσει το «τριφύλλι» ακόμα περισσότερο και να είναι έτοιμο στην πρεμιέρα των υποχρεώσεών του! 

Μάρκους Μπεργκ, Εμίρ Μπαϊράμι, Γκόρντον Σίλντενφελντ, Νίκος Καρέλης, Μέντες Ντα Σίλβα, Μεχντί Αμπεΐντ, Νάνο και Γιώργος Κουτρουμπής έχουν ήδη ντυθεί στα πράσινα και αύριο στο μεσημέρι αναμένεται να παρουσιαστούν κι επίσημα από την διοίκηση του Παναθηναϊκού, όπως έγινε γνωστό σήμερα…

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι αύριο (7/8), στις δώδεκα το μεσημέρι, θα παρουσιαστούν, στα γραφεία στο Μαρούσι, τα μέχρι τώρα μεταγραφικά αποκτήματα του συλλόγου», ανέφερε η σχετική ανακοίνωση.

Ενιαίες Κάρτες Διαρκείας 2013-14 για μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, βόλεϊ ανδρών, πόλο ανδρών

 Στη διάθεση των φίλων του Παναθηναϊκού Α.Ο βρίσκονται από την Κυριακή (4/8) οι κάρτες διαρκείας των ομαδικών αθλημάτων (μπάσκετ γυναικών, βόλεϊ γυναικών, βόλεϊ ανδρών, πόλο ανδρών) του Τριφυλλιού ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2013-14.

Για πρώτη φορά φέτος, ο Παναθηναϊκός Α.Ο προχώρησε στην έκδοση ενιαίας κάρτας διαρκείας και για τα τέσσερα αθλήματα στην τιμή των εβδομήντα (70) ευρώ ενώ υπάρχουν και κάρτες διαρκείας για κάθε άθλημα χωριστά, οι οποίες τιμώνται στα τριάντα (30) Ευρώ. Επιπλέον, για όσους θέλουν να βοηθήσουν περισσότερο κυκλοφορεί και η VIP κάρτα ενίσχυσης σε κάθε ομαδικό άθλημα στην τιμή των εκατό (100) Ευρώ.

Τα σταθερά σημεία διάθεσης καρτών διαρκείας:

*Γραφεία Παναθηναϊκού Α.Ο: Κόνιαρη 45, Αθήνα 3ος όροφος, τηλ. 64444401-2, (Δευτ.-Παρ. 10.00-19.00)

*Κεντρικός Σύνδεσμος Θύρα 13: Λ. Αλεξάνδρας 115-Αθήνα, τηλ. 6436757, (Δευτ.-Παρ. 19.00-21.00)

*Για τους φίλους από επαρχία ή εξωτερικό: Καταθέτουν στον τραπεζικό λογαριασμό του Συνδέσμου Φίλων Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού «Γ. Καλαφάτης» στην Εθνική Τράπεζα: 68674165201 (ΙΒΑΝ: GR60 0110 6860 0000 6867 4165 201) το ποσό του διαρκείας που επιθυμούν, βάζοντας ως αιτιολογία κατάθεσης το επώνυμό τους και την ένδειξη «διαρκείας». Εν συνεχεία, αποστέλλουν με φάξ (2106424753) ή με mail (info@panathinaikos1908.gr) το αποδεικτικό της κατάθεσης μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας (ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, Τ.Κ, κινητό) προκειμένου να παραλάβουν την κάρτα διαρκείας τους. 

Έρχεται ο Μπουλντόζας Mike Batiste να ισοπεδωσει το Ο.Α.Κ.Α!

 Το «κερασάκι στην τούρτα» λέγεται «Μάικ Μπατίστ»!!!Ολα δείχνουν ότι η επιστροφή του Αμερικανού είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών! Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκόςκαι ο 36χρονος Αμερικανός σέντερ είναι έτοιμοι να σμίξουν ξανά και να ολοκληρώσουν μία από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Όπως μεταδώσαμε πρώτοι μέσα απο την σελίδα μας στο Facebook βλέπε φωτό:
Μπορεί οι πληροφορίες όλο αυτόν τον καιρό να έδειχναν ότι δεν υπάρχει θέμα Mike Batiste και Παναθηναϊκού όμως όλα ανατρέπονται. Οι πληροφορίες που φτάνουν τις τελευταίες ώρες ανατρέπουν τα δεδομένα και ο Big Mike είναι καθ οδόν προς τον Παναθηναϊκό.
Η συνάντηση που είχε στην Παραλιακή με τον
Mike Batiste ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν λίγο καιρό φαίνεται ότι καρποφόρησε και ο δρόμος ανοίγει διάπλατα για την επιστροφή του «Μπουλντόζα».
Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήθελε έναν παίκτη με εμπειρία που να συμπληρώνει στην θέση 5 τον Λάσμε και τον Μαυροκεφαλίδη ώστε να τους δίνει ανάσες 5-10 λεπτών και ο
Mike Batiste ήταν η πιο αξιόλογη λύση. Σημαντικό ρόλο παίζει η επιθυμία της ΚΑΕ ΠΑΟ να τιμήσει έναν ακόμα αθλητή όπως του αξίζει, φορώντας τα πράσινα και ας δήλωνε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τις προηγούμενες μέρες ότι το ρόστερ έκλεισε.
Η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει θετικά όπως όλα δείχνουν τις επόμενες μέρες η ακόμα και ώρες ώστε ο Μάικ που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να φορέσει τα αγαπημένα του πράσινα και να «βιάσει» τις μπασκέτες.