Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Έρχεται ο Μπουλντόζας Mike Batiste να ισοπεδωσει το Ο.Α.Κ.Α!

 Το «κερασάκι στην τούρτα» λέγεται «Μάικ Μπατίστ»!!!Ολα δείχνουν ότι η επιστροφή του Αμερικανού είναι θέμα ημερών, αν όχι ωρών! Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Παναθηναϊκόςκαι ο 36χρονος Αμερικανός σέντερ είναι έτοιμοι να σμίξουν ξανά και να ολοκληρώσουν μία από τις πιο επιτυχημένες συνεργασίες στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Όπως μεταδώσαμε πρώτοι μέσα απο την σελίδα μας στο Facebook βλέπε φωτό:
Μπορεί οι πληροφορίες όλο αυτόν τον καιρό να έδειχναν ότι δεν υπάρχει θέμα Mike Batiste και Παναθηναϊκού όμως όλα ανατρέπονται. Οι πληροφορίες που φτάνουν τις τελευταίες ώρες ανατρέπουν τα δεδομένα και ο Big Mike είναι καθ οδόν προς τον Παναθηναϊκό.
Η συνάντηση που είχε στην Παραλιακή με τον
Mike Batiste ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πριν λίγο καιρό φαίνεται ότι καρποφόρησε και ο δρόμος ανοίγει διάπλατα για την επιστροφή του «Μπουλντόζα».
Ο Αργύρης Πεδουλάκης ήθελε έναν παίκτη με εμπειρία που να συμπληρώνει στην θέση 5 τον Λάσμε και τον Μαυροκεφαλίδη ώστε να τους δίνει ανάσες 5-10 λεπτών και ο
Mike Batiste ήταν η πιο αξιόλογη λύση. Σημαντικό ρόλο παίζει η επιθυμία της ΚΑΕ ΠΑΟ να τιμήσει έναν ακόμα αθλητή όπως του αξίζει, φορώντας τα πράσινα και ας δήλωνε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τις προηγούμενες μέρες ότι το ρόστερ έκλεισε.
Η υπόθεση αναμένεται να τελειώσει θετικά όπως όλα δείχνουν τις επόμενες μέρες η ακόμα και ώρες ώστε ο Μάικ που έχει αγαπηθεί όσο λίγοι από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να φορέσει τα αγαπημένα του πράσινα και να «βιάσει» τις μπασκέτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!