Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ο Άγιος Βασίλης ντύθηκε Αμπέιντ!

Με κορυφαίο και σκόρερ των δύο τερμάτων τον Μεχντί Αμπέιντ, ο Παναθηναϊκός, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το υπέροχο γκολ του Τριάδη, κατάφερε και γύρισε το ματς, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 επί της Ξάνθης στην Λεωφόρο. Ετσι, έκλεισε με θετικό τρόπο το 2013. Γκολ που ακυρώθηκε και δοκάρι ο Ντίνας.
 
Ο Γιάννης Αναστασίου, που όντας τιμωρημένος βρέθηκε στην κερκίδα και όχι στον πάγκο, παρέταξε τον Παναθηναϊκό, κρατώντας εκτός 11άδας τους Πράνιτς και Σίλντενφελντ, δίνοντας φανέλα βασικού σε Ρισβάνη και Ντίνα.

Η Ξάνθη ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της επίσκεψη στα πράσινα καρέ αιφνιδιάζοντας τους γηπεδούχους. Στο 13ο λεπτό, ο Βασιλακάκης από τα δεξιά έστρωσε στον επερχόμενο Τριάδη κι εκείνος με δυνατό σουτ από τη γωνία της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα πάνω από τον Κοτσόλη και στα δίχτυα για το 0-1 των ακριτών μέσα στην Λεωφόρο!

Ο Παναθηναϊκός, ωστόσο συνήλθε από το αρχικό σοκ και ισοφάρισε σχετικά γρήγορα, με γκολ του Αμπέιντ που προέκυψε από εξαιρετικό συνδυασμό των Μέντες-Ντίνα, με τελικό αποδέκτη τον σκόρερ, που απλώς έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα του Τσέμα για το 1-1 στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης.

Οι πράσινοι είχαν την υπεροχή, αλλά δυσκολευόντουσαν να απειλήσουν τους Θρακιώτες, με εξαίρεση τη φάση του 36', όταν από σέντρα του Νάνο, ο Αμπέιντ έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, αφού έφυγε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι του Τσέμα, για να κλείσει το ημίχρονο με τις δυο ομάδες ισόπαλες 1-1.

Το Τριφύλλι γύρισε το ματς στο 54', με τον κορυφαίο του παίκτη τον Μεντί Αμπέιντ, που... κεραυνοβόλησε τον Τσέμα (σ.σ. η μπάλα βρήκε πρώτα στο αριστερό δοκάρι και κατόπιν στα δίχτυα), ύστερα από πάτημα της μπάλας του Νάνο σε φάουλ που είχαν κερδίσει οι πράσινοι λίγα μέτρα έξω από την περιοχή της Ξάνθης.

Στο 75', ο Ντίνας σκόραρε από κοντά, ύστερα από γύρισμα του Αμπέιντ, αλλά ήταν οφσάιντ και ορθά ακυρώθηκε το γκολ. Η Ξάνθη έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 80', όταν ο Κοτσόλης δεν συγκράτησε τη μπάλα σε σουτ του Τριάδη, αλλά διόρθωσε το λάθος του αποκρούοντας το κοντινό πλασέ του Σολάρι.

Ο Παναθηναϊκός απάντησε στην ευκαιρία της Ξάνθης στο 82', όταν ο Κλωναρίδης βρέθηκε αφύλακτος με τον Τσέμα, όμως δεν μπόρεσε να τον νικήσει, αφού γκολκίκερ των φιλοξενούμενων απέκρουσε και ο επερχόμενος Αμπέιντ σούταρε, αλλά η μπάλα κόντραρε στον Βάλλα και κατέληξε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι και κόρνερ για τους πράσινους.

Νέα καλή στιγμή για το Τριφύλλι στο 88', όταν ο Πράνιτς έβγαλε στον αμαρκάριστο Ντίνα, που ωστόσο σημάδεψε με δυνατό σουτ το οριζόντιο δοκάρι του Τσέμα.
 
Πολύ καλό το παιχνίδι, με γρήγορο ρυθμό, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον ως το τέλος του.

Κίτρινες κάρτες: 59’ Αμπέιντ, 64’ Τριανταφυλλόπουλος, 72’ Ρισβάνης, 80’ Καπίνο (στον πάγκο) – 18’ Μπαξεβανίδης, 28’ Σολτάνι, 56’ Βάλλας

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
(Γιάννης Αναστασίου): Κοτσόλης, Σπυρόπουλος (82’ Μαρινάκης), Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Νάνο, Μέντες (74’ Δώνης), Αμπέιντ, Ζέκα, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης (73’ Πράνιτς).

ΞΑΝΘΗ (Ράινερ Μάουρερ): Τσέμα, Παΐτο, Μπαξεβανίδης, Ντε Γκούζμα (85’ Σουάρες), Τριάδης, Σολτάνι, Κάλβο (73’ Σολάρι), Βασιλακάκης, Φλίσκας, Βάλλας, Ντιέ (57’ Μάνταλος).
 

Panathinaikos Water Polo:Τα κοράκια έπνιξαν την νίκη των Πράσινων Υποβρυχίων στην έδρα των δικέφαλων σαλαχιών...


Ισόπαλο 8-8 έληξε το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης Ανδρών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, στην αναπληρωματική έδρα του πρώτου, στο κολυμβητήριο της Καβάλας. 

Σε μια συναρπαστική αναμέτρηση, το Τριφύλλι ήταν καλύτερο από τους γηπεδούχους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε με 8-7 με τον Δ. Δερμιτζάκη 1.17 πριν τη λήξη, αλλά ο Βογιατζόγλου ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ στο τελικό 8-8 στα 10 δευτερόλεπτα πριν την κόρνα. Έτσι οι δυο ομάδες πήραν από έναν βαθμό με τον Παναθηναϊκό να παραμένει 4ος με 17βαθμούς και τον ΠΑΟΚ 3ο με 18β.
 
Αποτέλεσμα το οποίο είναι άδικο, με τους πράσινους» μάλιστα να έχουν και παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης, Σταυρόπουλο και Αχλαδιώτη
 
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 8-8

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 2-3, 3-2, 2-2

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Προσινικλής, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ. 1, Κόχειλας Ι., Τζελάτης, Κόλιανιν 2, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου 2, Κατσουλάκης, Χατζηγούλας 1, Σολανάκης 2, Μπεζιλιώτης, Αληχανίδης Β., Αντιβαλίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 2, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 2, Τζαβάρας, Δερμιτζάκης Δ, 2. Γερακούδης, Παρασκευόπουλος.
 

source ©

Μπάσκετ Γυναικών:Πρόκριση του Παναθηναϊκού στην έδρα του Πρωτέα Βούλας!

Στο Final Four του Κυπέλλου Γυναικών προκρίθηκε ο Παναθηναϊκός, που πέρασε από την έδρα του Πρωτέα Βούλας με 57-60.
Το ματς ξεκίνησε με τον Παναθηναϊκό να είναι κυρίαρχος στο παρκέ και τον Πρωτέα Βούλας να μην μπορεί να βρει τον δρόμο προς το καλάθι... Οι φιλοξενούμενες ήταν μπροστά με 4-21 στο τέλος της πρώτης περιόδου, ωστόσο, το δεύτερο δεκάλεπτο άνηκε ολοκληρωτικά στον Πρωτέα. Το σύνολο του Αλέκου Δάγλα κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος του κατάσταση και το ημίχρονο «έκλεισε» με 26-25 υπέρ των γηπεδούχων…

Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε στην τρίτη περίοδο, εκεί όπου οι ομάδες πήγαιναν σχεδόν… χέρι-χέρι στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός ήταν εκείνος που πήρε κάποιο προβάδισμα (33-39 στο 25') τελικά, όμως, η ολοκλήρωση του δεκαλέπτου βρήκε μόλις στο -2 τον Πρωτέα (43-45). 

Τα πάντα κρίθηκαν στην τελευταία περίοδο και συγκεκριμένα στα τελευταία δευτερόλεπτα, καθώς καμία από τις ομάδες δεν μπορούσε να πάρει σημαντική διαφορά. Τελικά, οι «πράσινες» ήταν εκείνες που πανηγύρισαν, αφού οι Τζάκι Γέμελος με δύο εύστοχες διαμόρφωσε το 57-60 (η ίδια παίκτρια είχε κάνει και το 57-58 λίγο πριν), που ήταν και το τελικό σκορ, καθώς ο Πρωτέας δεν κατάφερε να ισοφαρίσει με το τρίποντο που επιχείρησε η Μπαρμπερίδου και να στείλει το ματς στην παράταση.
Δείτε εδω Με το φακό του V. Stoli τη πρόκριση των πρωταθλητριών μας στο Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας!

Μπάσκετ Γυναικών>>>Προημιτελική φάση Κυπέλλου Ελλάδας: Πρωτέας Βούλας-Παναθηναϊκός (22/12, 12.00)


Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο στις 12.00 εκτός έδρας τον Πρωτέα Βούλας στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών και θέλει το «εισιτήριο» για το Φάιναλ 4 της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί livestreaming από το sporthero.gr

Η προπονήτρια του Τριφυλλιού, Γιασεμή Σαμαντούρα μιλώντας για την αυριανή αναμέτρηση, τόνισε: «Παίζουμε ένα δύσκολο νοκ άουτ εκτός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πρωτέα, μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, που έχει έξτρα κίνητρο για τη νίκη, μετά την ήττα της στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος από το Ελληνικό.
 
 Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και επικεντρωθεί στο αγωνιστικό μας πλάνο και την ψυχολογία την τελευταία περίοδο, με έμφαση τεχνικά στη σημαντική και απαραίτητη αναπροσαρμογή των πλάνων μας εξαιτίας του τραυματισμού της Δίελα. Ελπίζω να γίνει ένας αγώνας σε αγωνιστικά πλαίσια, και να κερδίσει η ομάδα που θα παίξει το καλύτερο μπάσκετ».

Βούλας 12.00 Πρωτέας Βούλας - Παναθηναϊκός Ανδρικόπουλος, Θεονάς (Μαυρουδής)
 

Σκοποβολή:Κυπελλούχος ο Παναθηναϊκός!

Σήμερα, Σάββατο 21 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα οι αγώνες Α’ Κατηγορίας Αεροβόλων Όπλων, που είχε εξαγγείλει το σκοπευτικό τμήμα του Παναθηναϊκού, με την ονομασία “Α’ Κύπελλο Χριστουγέννων”.

Στον αγώνα συμμετείχαν πολλοί αθλητές και αθλήτριες από αρκετούς συλλόγους της χώρας οι οποίοι μας τίμησαν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους!
 Οι τρείς πρώτες ομάδες των αγώνων, με τον Παναθηναϊκό στο ψηλότερο βάθρο!

Ο Παναθηναϊκός συμμετείχε στους αγώνες με 8 άντρες, 2 γυναίκες, στα 3 από τα 4 αγωνίσματα (Πιστόλι Ανδρών, Τουφέκι Ανδρών και Πιστόλι Γυναικών). Οι αθλητές του, κατάφεραν να μαζέψουν τους περισσότερους βαθμούς και να σηκώσουν τη σημαία του Παναθηναϊκού μας στο πρώτο βάθρο! Είναι μια τεράστια επιτυχία που δείχνει  ότι οι δυο λέξεις “μαχητική ψυχή” που λέμε όλοι στον Παναθηναϊκό, είναι κάτι που αν γίνει οδηγός μας, θα μας ωθεί μόνο σε χαρές και επιτυχίες! Είναι άξιο να αναφερθεί ότι πέρα από το κύπελλο που πήρε ο Παναθηναϊκός σε ομαδικό επίπεδο, είχαμε τη χαρά να πανηγυρίσουμε και ένα χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε ο Δημήτρης Κατσίρης στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών!

Πιο αναλυτικά: Αεροβόλο Πιστόλι Ανδρών
Ο Δημήτρης Κατσίρης κατέλαβε την θέση ανάμεσα σε 29 αθλητές με επίδοση 552/600. Ο έφορος του τμήματος, είναι σε πολύ καλή φόρμα και δεν χάνει ευκαιρία να το δείχνει με κάθε ευκαιρία! Ο Δημήτρης Κρανάς κατετάγη 5ος με επίδοση 549/600 αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η εμπειρία σε αυτό το άθλημα είναι πολλές φορές σημαντικός παράγοντας για να κάνει κάποιος κάτι καλό! Ο Γιάννης Καμπούρης κατέλαβε την 12η θέση, πραγματοποιώντας μία μέτρια εμφάνιση, με επίδοση 532/600. Ενδεικτικό είναι ότι ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε Κυπελλούχος με τον καλύτερό του αθλητή να μην τα καταφέρνει όπως συνήθως! Στη συνέχεια ο Θοδωρής Λουκόπουλος αν και πήγαινε καλά, στο τέλος κουράστηκε και έμεινε στην 15η θέση με επίδοση 527/600. Ο Φώτης Λιακώνης κατετάγη 17ος με επίδοση 522/600 που είναι στα μέτρα του. Με λίγη προσπάθεια μπορεί να καταφέρει πολλά και μέσα στο 2014 είμαστε όλοι σίγουροι ότι θα το καταφέρει. Ο Τίτος Καρρέρ, μετά από μεγάλη αποχή στα πιστόλια επέστρεψε και με επίδοση 496/600 κατέλαβε την 29η θέση. Να σημειώσουμε ότι ο Τίτος είναι δηλωμένος “τουφεκάς” και απλά περιμένει να επιδιορθωθεί η βλάβη που είχε το τουφέκι του. Μέχρι να γίνει αυτό θα μας συντροφεύει στο πιστόλι δίνοντας βαθμούς και ό,τι καλύτερο μπορεί για την ομάδα!

Αεροβόλο Τουφέκι Ανδρών
Ο Νίκος Κόκκινος κατετάγη 4ος με επίδοση 572,6/654 και ο Διονύσης Λιβέρης 5ος με επίδοση 568,4/654. Με λίγη τύχη παραπάνω θα μπορούσαμε να πανηγυρίσουμε και ένα μετάλλιο στα τουφέκια, παρ’ όλα αυτά και οι δυο αθλητές έδωσαν πολύτιμους βαθμούς στην ομάδα.

Αεροβόλο Πιστόλι Γυναικών
Στο συγκεκριμένο αγώνισμα είχαμε 2 συμμετοχές. Τη Βίνια Βουιδάσκη και την Έλενα Μπουζαλά. Η μεν Βίνια κατέλαβε την 7η θέση με επίδοση 327/400, δίνοντας βαθμούς στην ομάδα και η δε Έλενα την 10η με επίδοση 310/400. Αξίζουν και στις 2 πολλά συγχαρητήρια!

Να σημειωθεί ότι η τραυματίας Πέγκυ Βουιδάσκη, δε μπόρεσε να αγωνιστεί αλλά βοήθησε τα μέγιστα για να γίνουν οι αγώνες με απόλυτη επιτυχία! Όπως επίσης και ο Νίκος Κοκκινάκης που τυπικά από 1-1-2014 θα μπορεί να λάβει μέρος στους αγώνες με το Τριφύλλι στο στήθος, βοήθησε μαζί με ΟΛΑ τα παιδιά (ακόμα και αυτούς που αγωνίστηκαν και μετά έτρεχαν να βοηθήσουν) για να λειτουργήσουν όλα όπως έπρεπε. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους φίλους μας σκοπευτές Θόδωρο Κοτταρά και Γιώργο Μακρή για την πολύτιμη βοήθεια, καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Βράβευση του κ. Δημήτρη Κοκκινάκη από τον Πρόεδρο του ΠΑΟ Α.Ο. κ. Μιχαλαριά
 Βράβευση του κ. Δημήτρη Κρανά από τον Πρόεδρο του ΠΑΟ Α.Ο. κ. Μιχαλαριά
 Βράβευση του κ. Θοδωρή Λουκόπουλου από τον Πρόεδρο του ΠΑΟ Α.Ο. κ. Μιχαλαριά

Πέρα από τους αγώνες, πραγματοποιήθηκαν και κάποιες βραβεύσεις από τον Πρόεδρο του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου, κ. Ηλία Μιχαλαριά σε 4 αθλητές του Παναθηναϊκού που έδωσαν και δίνουν ό,τι καλύτερο μπορούν στην ομάδα. 
Αυτοί είναι οι: Δημήτριος Κοκκινάκης (Πρωταθλητής με τον Παναθηναϊκο το 1982 και πατέρας του Νίκου Κοκκινάκη), ο Δημήτρης Κρανάς (ενεργός σκοπευτής τα τελευταία 20 χρόνια με πολλές διακρίσεις, ο Θοδωρής Λουκόπουλος (επίσης παλιός Πρωταθλητής και μέλος της τότε Εθνικής Ομάδας) και του Διονύση Λιβέρη. Ο Διονύσης (πρώην έφορος του τμήματος) δυστυχώς δεν παρέστη στην απονομή λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Ήταν μια ιδιαίτερη τιμή για όλους που δείχνει ότι ο Παναθηναϊκός αναγνωρίζει και εκτιμάει την προσφορά όλων όσων βοήθησαν ή βοηθούν τον πιο ιστορικό Σύλλογο της χώρας.

Με το σημερινό αγώνα πέφτει η αυλαία για το 2013. Ευχόμαστε σε όλους τους φίλους και συναθλητές μας, καλές γιορτές, υγεία και να έχουμε πάντα καλούς αγώνες!

Χρόνια Πολλά και καλά Χριστούγεννα
Ο Δημήτρης Κατσίρης δευτερόλεπτα πριν σηκώσει το Κύπελλο!

Ο Δημήτρης Κατσίρης παραλαμβάνει το Κύπελλο από τα χέρια της εκπροσώπου της Ομοσπονδίας, κας Πηνελόπης Νινιού
Ο κυπελλούχος Παναθηναϊκός. Από αριστερά προς τα δεξιά:
Δημήτρης Κρανάς, Θοδωρής Λουκόπουλος, Δημήτρης Κοκκινάκης, Βίνια Βουιδάσκη, Νίκος Κοκκινάκης, Δημήτρης Κατσίρης, Γιάννης Καμπούρης, Πέγκυ Βουιδάσκη, Τίττος Καρρέρ, Φώτης Λιακώνης

Πανηγυρισμοί από την Πέγκυ Βουιδάσκη

Χωρίς σχόλιο

Πατέρας και υιός! Μεγάλη συγκίνηση και για τους δύο. Από δεξιά προς αριστερά: Δημήτρης Κοκκινάκης, Νίκος Κοκκινάκης

Βόλεϊ Γυναικών: Νίκη για τα Φίνα κορίτσια με πόνο για την Βασιλαντωνάκη!

Την 5η του συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός κλείνοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2013 καθώς επικράτησε με 3-1 του Ηρακλή Κηφισιάς, ωστόσο λίγο πριν το φινάλε του αγώνα αποχώρησε με θλάση η Ανθή Βασιλαντωνάκη.

Η διεθνής διαγώνια χτύπησε σε προσπάθεια της για άμυνα και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για θλάση στο γαστροκνήμιο.

Οι πράσινες στα δύο πρώτα σετ επικράτησαν με σχετική άνεση, ωστόσο η συνέχεια ήταν διαφορετική. Ο Χουντουμάδης απέσυρε την Ντουμιτρέσκου κι η είσοδος της Γκρέκα βοήθησε τον Ηρακλή να είναι πιο αποτελεσματικός στην επίθεση, αλλά κυρίως στο σερβίς (8 από τους 9 άσους ήρθαν στο γ’ σετ) και το 2-1 έγινε εύκολα.

Όλα στραβά πήγαν για τον Παναθηναϊκό στο 3ο σετ με τον Ηρακλή Κηφισιάς παρόλο που νίκησε με 3-1 σετ. Δεν φτάνει που αποδιοργανώθηκε πλήρως, στον τελευταίο πόντο του σετ ένιωσε τράβηγμα στη γάμπα η Ανθή Βασιλαντωνάκη και αποχώρησε.

Η διεθνής διαγώνια του Παναθηναϊκού αύριο θα κάνει υπέρηχο για να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς αλλά είναι βέβαιο πως θα μείνει εκτός γηπέδου για περίπου 20 ημέρες και το πιθανότερο είναι πως θα χάσει τον αγώνα με τον ΕΟ Σταυρούπολης στις 4 Ιανουαρίου στην εμβόλιμη 4η αγωνιστική.

Στο δ’ σετ όταν ο ΠΑΟ προηγήθηκε με 16-11 το ματς έμοιαζε να έχει τελειώσει, ωστόσο ο Ηρακλής Κηφισιάς επέστρεψε και ισοφάρισε 19-19 και 20-20.
Το ματς έγινε ντέρμπι, όμως τα σερβίς της Καββαδία επέτρεψαν στον ΠΑΟ να ξεφύγει με 24-20 και να πάρει τελικά το τρίποντο.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά, είχαμε πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού με αρκετά καλή απόδοση στα δύο πρώτα σετ. Στο 3ο κάναμε αδικαιολόγητα λάθη, που δεν επιτρέπονται, με αποτέλεσμα να ξαναβάλουμε την Κηφισιά, που μας πίεσε στο παιχνίδι. Ωστόσο πήραμε τη νίκη και αυτό κρατάμε. Είμαι ευχαριστημένος με τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας μου στο πρωτάθλημα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια δε δείξαμε το πρόσωπο που έπρεπε. Η διακοπή των Χριστουγέννων ελπίζω να μας κάνει καλό και να γυρίσουμε πιο έτοιμοι για να μπούμε δυνατά τη νέα χρονιά, αρχής γενομένης στο εξ αναβολής παιχνίδι και στο δεύτερο γύρο», δήλωσε ο Γιώργος Ρούσης, ενώ ο Σπύρος Χουντουμάδης δεν θέλησε να κάνει κανένα σχόλιο.

Τα σετ: 25-13, 25-18, 19-25, 25-21

Παναθηναϊκός (Ρούσης): Γκούζου 8 (4/5 επ., 1 άσο, 3 μπλοκ), Βασιλαντωνάκη 17 (11/29 επ., 5 άσοι, 1 μπλοκ), Καββαδία 9 (2/8 επ., 2 άσοι, 5 μπλοκ), Μερτέκη 13 (12/31 επ., 1 άσο, 31% υπ. – 10% άριστες), Τσίμα 19 (15/37 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ, 29% υπ. – 21% άριστες), Μιλοβάνοβιτς 5 (1/1 επ., 2 άσοι, 2 μπλοκ), Κελεσίδου –λ (52% υπ. – 36% άριστες) / Μπίσκου, Νούσια

Ηρακλής Κηφισιάς (Χουντουμάδης): Κουντουρά 6 (3/4 επ., 1 άσο, 2 μπλοκ), Διώτη 14 (12/38 επ., 2 άσοι, 30% υπ. – 22% άριστες), Καπέλου 4 (3/9 επ., 1 μπλοκ), Βλαχάκη 12 (11/18 επ., 1 μπλοκ, 27% υπ. – 09% άριστες), Ντουμιτρέσκου 2 (2/8 επ.,), Γκουντιμένκο 9 (6/12 επ., 3 άσοι), Σάκκουλα –λ (74% υπ. – 42% άριστες) / Γκρέκα 4 (1/7 επ., 3 άσοι), Μολδοβανίδη, Λάβδα