Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Panathinaikos Water Polo:Τα κοράκια έπνιξαν την νίκη των Πράσινων Υποβρυχίων στην έδρα των δικέφαλων σαλαχιών...


Ισόπαλο 8-8 έληξε το ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής της Α1 υδατοσφαίρισης Ανδρών ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, στην αναπληρωματική έδρα του πρώτου, στο κολυμβητήριο της Καβάλας. 

Σε μια συναρπαστική αναμέτρηση, το Τριφύλλι ήταν καλύτερο από τους γηπεδούχους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, προηγήθηκε με 8-7 με τον Δ. Δερμιτζάκη 1.17 πριν τη λήξη, αλλά ο Βογιατζόγλου ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ στο τελικό 8-8 στα 10 δευτερόλεπτα πριν την κόρνα. Έτσι οι δυο ομάδες πήραν από έναν βαθμό με τον Παναθηναϊκό να παραμένει 4ος με 17βαθμούς και τον ΠΑΟΚ 3ο με 18β.
 
Αποτέλεσμα το οποίο είναι άδικο, με τους πράσινους» μάλιστα να έχουν και παράπονα από τους διαιτητές της αναμέτρησης, Σταυρόπουλο και Αχλαδιώτη
 
ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 8-8

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 1-1, 2-3, 3-2, 2-2

ΠΑΟΚ (Πάνος Βέργος): Κεχαγιάς, Προσινικλής, Μιτελούδης, Αληχανίδης Μ. 1, Κόχειλας Ι., Τζελάτης, Κόλιανιν 2, Παπαποστόλου, Βογιατζόγλου 2, Κατσουλάκης, Χατζηγούλας 1, Σολανάκης 2, Μπεζιλιώτης, Αληχανίδης Β., Αντιβαλίδης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Κώστας Λούδης): Χρονόπουλος, Κομάντινα, Κόχειλας Ν. 1, Στελλάτος, Κουρλιάφτης, Θεοδωρόπουλος 1, Παπαδόγκωνας 2, Χατζηγούλας, Αφρουδάκης Γ. 2, Τζαβάρας, Δερμιτζάκης Δ, 2. Γερακούδης, Παρασκευόπουλος.
 

source ©

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!