Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Παναθηναϊκός Σημαίνει Μαχητική Ψυχή Ρε Απόβλητα Της Τρούμπας!

 Η «υπερομάδα» του προέδρου-εξυγιαντή χρειάστηκε την βοήθεια της κωλοφαρδιάς και του Μάνταλου για να φύγει με την ισοπαλία (2-2) από το ΟΑΚΑ.
Τ'ί και άν μας ειχαν ζαλίσει ολη την εβδομάδα για την άνετη επικράτηση,για την "barcelona" της Τρούμπας κ.λ.π
Ο Παναθηναϊκός ξεβράκωσε τον Χαρτινοστεφανομένο για άλλη μια φορά αλλά κάτι η αστοχία στις κρίσιμες φάσεις κάτι η αιώνια κωλοφαρδία των απόβλητων της τρούμπας στέρησαν στον Παναθηναϊκό μια πεντακάθαρη νίκη!


Η Φανέλα με το 8-->Ο Big Mike Batiste!

Ένα βίντεο αφιερωμένο στον Τιτανομέγιστο Μιχάλη Μπατιστ!
Και όπως γράφει και στο μπράτσο του ο Mike->God has Not Given Me a Spirit of Fear but of Power!

Έδειξαν τον Δρόμο οι Νέοι!

 Έπειτα από ένα πολύ καλό παιχνίδι οι Νέοι του Παναθηναϊκού επιβλήθηκαν με 2-1 επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.
Οι δύο ομάδες είχαν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο κυριαρχίας. Στο πρώτο το Τριφύλλι είχε την κατοχή της μπάλας και κατάφερε με κεφαλιά του Ρισβάνη να ανοίξει το σκορ στο 23'. Μάλιστα, οι πράσινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Μουζακίτης έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια όμως το σουτ του πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ματς άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης. Τελικά το κατάφεραν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη στο 76'.
Το Τριφύλλι όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Έπειτα από κάθετη πάσα του Δώνη, ο Γιαννιτσάνης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σωτηράκο και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού ανέλαβε και την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Διακριθέντες για τους πράσινους ήταν οι Ρισβάνης, Δώνης και Μουζακίτης. Έπειτα από αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός μείωσε τη διαφορά του από τους ερυθρόλευκους στους δύο βαθμούς.

Παναθηναϊκός Devotion Social!

Τώρα το Παναθηναϊκός Devotion μπαίνει δυναμικά και στα site κοινωνικής δικτύωσης!

Εδώ->https://twitter.com/trifoglioverde_  κάνουμε follow!

και εδώ->https://www.facebook.com/PanathinaikosDevotion κάνουμε like!

Ροπαλιά Αυτοκτονίας.....

 «Αυτοκτόνησε» το Τριφύλλι απέναντι στον Ηρακλή το Σάββατο το βράδυ σε ένα ματς που ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε φύγει με καθαρό τρίποντο αντί του ενός βαθμού. 

Οι «πράσινοι» έκαναν το 1-0 σετ εντυπωσιακά αλλά στο δεύτερο σετ η απόδοσή τους έπεσε κατακόρυφα. Ο Ηρακλής ισοφάρισε ενώ οι «πράσινοι» αντέδρασαν και πήραν και πάλι κεφάλι με το 2-1 στα σετ. Στο τέταρτο σετ το Τριφύλλι είχε τάσεις… αυτοκτονίας αφού είχε το σετ στα χέρια του (18-13) και με απανωτά λάθη σε υποδοχή και επίθεση έβαλε το Γηραιό στο σετ (με σερί 2-12), που ισοφάρισε εκ νέου σε 2-2 και έστειλε το ματς στο τάι μπρέικ.

Στο τάι μπρέικ το ξεκίνημα ήταν κακό για τον Παναθηναϊκό (Ραγκουζόνι άουτ, Βόγκελ άουτ) και οι κυανόλευκοι ξέφυγαν 0-3. Το 5-9 έδειχνε να μην γυρίζει όμως το Τριφύλλι κατάφερε να μειώσει σε 9-10. Ο Ηρακλής και πάλι πήρε αέρα +4 (10-14) αλλά ο Βόγκελ μείωσε σε 11-14, οι λάθος θέσεις του αντιπάλου έφτασαν το σκορ στο 12-14, η πίεση κυρίευσε το γηραιό και ο Παναθηναϊκός έφτασε στο 13-14 αλλά το μπλοκ του Ανδρέαδη στον Πρωτοψάλτη έδωσε το «δίποντο» στον Ηρακλή. 

Ο προπονητής του ΠΑΟ, Στέλιος Καζάζης ανέφερε μετά τη λήξη του ματς: «Το παιχνίδι μας αφήνει μια πικρή γεύση, αφού θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει με 3-0 ή και 3-1, αλλά υπήρξαν ανεξήγητα μπλακ άουτ στο 2ο και 4ο σετ. Ειδικά στο δ' σετ έγιναν απίστευτα λάθη από την πλευρά μας και πλέον εν όψει της συνέχειας με Άρη και Αιγίνιο κάθε πόντος είναι πολύτιμος».

Όσο για το έτερο κόουτς, ο Αντρέι Κράβαρικ σχολίασε: «Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο δεν το... κατάλαβα. Στο πρώτο ήμασταν κοιμισμένοι εμείς, αλλά στο β' ήταν ο ΠΑΟ. Το παιχνίδι ήταν σαν τα... μεγάλα κύματα στη θάλασσα με τρομερές διακυμάνσεις. Είμαι ικανοποιημένος, μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει πιο εύκολα, αλλά η μπάλα είναι στρογγυλή και δεν μπορείς να προβλέψεις το αποτέλεσμα».

Τα σετ: 25-19, 18-25, 25-21, 20-25, 13-15

Παναθηναϊκός (Καζάζης Σ.): Λιβαθηνός, Ραγκουζόνι 17 (17/37 επ.), Γουόλκερ 14 (14/32 επ., 68% υπ. - 16% άριστες), Πρωτοψάλτης 17 (15/22 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 87% υπ. - 60% άριστες), Στίγγας 9 (5/7 επ., 3 μπλοκ), Βόγκελ 15 (12/17 επ., 3 μπλοκ). Ζήσης -λ (83% υπ. - 48% άριστες) / Μανιόπουλος, Βολουδάκης, Λιόντας, Ιωάννου, Μαδούρας
Ηρακλής (Κράβαρικ): Μίκουλα 15 (12/26 επ., 3 άσοι, 67% υπ. - 44% άριστες), Χατζηπαραδείσης 10 (7/13 επ., 3 μπλοκ), Νοβοσέλατς 3, Ανδρεάδης 17 (10/13 επ., 2 άσοι, 5 μπλοκ), Εφραιμίδης 7 (7/17 επ., 65% υπ. - 23% άριστες), Μπόζιτς 18 (18/41 επ.), Κουζούνης -λ (88% υπ. - 64% άριστες) / Κολτσιάκης 4 (2/3 επ., 1 άσο, 1 μπλοκ, 86% υπ. - 57% άριστες), Τσιάρας, Μπερμπέρογλου.

Βόλεϊ Γυναικών:Δέν ήταν Άξιες στην Μακεδονία...

 Μπορούσε και ήθελε να πάρει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση με τους Μακεδόνες Αξιού αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 3-1 στα Κύμινα. 

Οι "πράσινες" έκαναν το 0-1 αλλά στη συνέχεια έχασαν τα σετ στις λεπτομέρειες. Η Ξανθή Μυλωνά έκανε ντεμπούτο και αγωνίστηκε μόνο στο πρώτο και νικηφόρο για την ομάδα μας σετ. 

Η συνέχεια είναι δύσκολη αφού οι "πράσινες" αντιμετωπίζουν Ηρακλή και ΑΕΚ και θέλουν μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου να μαζέψουν περισσότερους βαθμούς για να αναρριχηθούν στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα σετ: 23-25, 25-19, 26-24, 25-23