Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Έδειξαν τον Δρόμο οι Νέοι!

 Έπειτα από ένα πολύ καλό παιχνίδι οι Νέοι του Παναθηναϊκού επιβλήθηκαν με 2-1 επί του Ολυμπιακού στο ντέρμπι που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Παιανίας.
Οι δύο ομάδες είχαν ουσιαστικά από ένα ημίχρονο κυριαρχίας. Στο πρώτο το Τριφύλλι είχε την κατοχή της μπάλας και κατάφερε με κεφαλιά του Ρισβάνη να ανοίξει το σκορ στο 23'. Μάλιστα, οι πράσινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία λίγο πριν το τέλος του πρώτου μέρους. Ο Μουζακίτης έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια όμως το σουτ του πέρασε δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Ολυμπιακού.
Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του ματς άλλαξε. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και προσπαθούσαν να φτάσουν στο γκολ της ισοφάρισης. Τελικά το κατάφεραν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη στο 76'.
Το Τριφύλλι όμως δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα. Έπειτα από κάθετη πάσα του Δώνη, ο Γιαννιτσάνης ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Σωτηράκο και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο νεαρός άσος του Παναθηναϊκού ανέλαβε και την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Διακριθέντες για τους πράσινους ήταν οι Ρισβάνης, Δώνης και Μουζακίτης. Έπειτα από αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός μείωσε τη διαφορά του από τους ερυθρόλευκους στους δύο βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!