Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

ΣΟΚ:Παραιτήθηκε ο Αχιλλέας Μακρόπουλος !

 Την περασμένη Τρίτη και στο Δ.Σ που είχε υπάρξει με βασικό θέμα την υπογραφή της σύμβασης με την ΠΑΕ για το γηπεδικό, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη είχε υποβάλει την παραίτησή του. Οι σύμβουλοι προσπάθησαν να τον μεταπείσουν, ωστόσο αυτό δεν κατέστη δυνατό και σήμερα ο επικεφαλής του Συλλόγου την παρέδωσε και επίσημα στα γραφεία και πλέον αποτελεί παρελθόν από την μάνα του λόχου.

Με τον ίδιο να αναφέρει αρχικά: «Έχω κουραστεί, έχω ταλαιπωρηθεί και έχει έχω αισθανθεί μεγάλες απογοητεύσεις. Γι' αυτό δεν μπορώ πια να συνεχίσω. Ευχαριστώ όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου και θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση για την παραίτησή μου».

Τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση του Αχιλλέα Μακρόπουλου με την οποία θα αναφέρεται λεπτομερώς στους λόγους της παραίτησής του από τον προεδρικό θώκο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. 


Συντρίψτε τους μέσα στο Σ(τάδιο)Ε(κωφαντικής)Φ(άπας)!!!

Το έκανε το 2009, το έκανε το 2011, θα το κάνει και το ΄13!
Ο Παναθηναϊκός ανά δύο χρόνια κάνει… πλάκα στον Ολυμπιακό μέσα στο ΣΕΦ, στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος και θέλει να συνεχίσει την παράδοση...
Τις περισσότερες φορές από τα 20 χρόνια του ΕΣΑΚΕ έχει αποδειχθεί πως το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού κάνει… δουλειά μόνο όταν το έχει ο Παναθηναϊκός. Γιατί η ιστορία έχει αποδείξει πως όταν στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου τερματίζουν άλλες ομάδες, πλην του Παναθηναϊκού, τότε οι «πράσινοι» τους κάνουν… πλάκα.

Αυτό έγινε το 2009 με τον Παναθηναϊκό να κάνει break στο ΣΕΦ από το πρώτο κιόλας παιχνίδι, αυτό έγινε και το 2011 πάλι στο ίδιο τόπο, πάλι στο ίδιο ματς. Και τώρα Παναθηναϊκός καλείται για μία ακόμα φορά να κάνει το ίδιο. Να «κλείσει» και πάλι το.. σπίτι του Ολυμπιακού με το «καλημέρα» των τελικών. Το έκανε ‘09, το έκανε το ‘11, θα το κάνει και το  ’13.

2008-2009
Όταν ο Σάρας σταμάτησε τον Παπαλουκά
Την στιγμή που ο Ολυμπιακός ήταν έτοιμος για ένα ακόμα πρωτάθλημα (στην φαντασία του) οι «πράσινοι» πήγαν στο ΣΕΦ και έκαναν αυτό που ξέρουν καλύτερα. Πήραν το πρώτο ματσάκι της σειράς των τελικών με 67-69 με τους «πράσινους» να θυμούνται ακόμα την πολύ καλή απόδοση του Ντρου Νίκολας, αλλά και την άμυνα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πάνω στον Θοδωρή Παπαλουκά στην τελευταία επίθεση του αγώνα. Μια άμυνα που έδωσε την νίκη στους «πράσινους», οι οποίοι στην συνέχεια μετέτρεψαν την σειρά σε… γιορτή!

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός  67-69
Ολυμπιακός (Γιαννάκης): Παπαλουκάς 5 (1), Πελεκάνος, Τσίλντρε 23 (2), Βούισιτς 8, Μπουρούσης 18 (2), Χαλπερίν 5, Γκριρ 2 Βουγιούκας, Σχορτσανίτης, Πρίντεζης 6, Έρτσεγκ, Τεόντοσιτς
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Κέτσμαν, Σπανούλης 9, Περπέρογλου, Μπατίστ  10, Φώτσης  (2), Χατζηβρέττας,  Νίκολας 15 (1), Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 6, Πέκοβιτς6, Σάκοτα, Γιασικεβίτσιους 4

2010-2011
Ακόμα τον .. καρφώνει ο Μάριτς
Στο break του 2011 ο Άλεξ Μάριτς ήταν ο παίκτης που έκανε την διαφορά και συντέλεσε τα μέγιστα στη  νίκη των «πράσινων» με 70-75. Ο Σέρβος σέντερ έκανε, ίσως, το καλύτερό του ματς με την φανέλα του «τριφυλλιού» δείχνοντας πως στην πορεία του στον Παναθηναϊκό.. αδίκησε τον εαυτό του. Ο Μάριτς έπαιξε με.. σεμιναριακό τρόπο το πικ εντ ρολ με τον Διααμντίδη και… τελείωσε με 14 πόντους και ασύλληπτα καρφώματα, 5 ριμπάουντ και 2 τάπες. Σε όλα αυτά προσθέστε τους 13 πόντους του Μάικ Μπατίστ αλλά και τους 21 του Δημήτρη Διαμαντίδη ο οποίος.. οργίασε, όπως κάνει πάντα, με 21 πόντους, 5 ριμπάουντ και 9 ασίστ.   

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός   70-75
Ολυμπιακός (Ιβκοβιτς): Παπαλουκάς 9 (1), Γκόρντον 7(1), Σπανούλης 12 (1), Πρίντεζης 5, Μπουρούσης 14, Κέσελ, Μαυροκεφαλίδης 8, Χαλπερίν, Γλυνιαδάκης, Παπανικολάου
Παναθηναϊκός (Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 4, Μάριτς 14, Μπατίστ , Φώτσης 5 (1), Σάτο 4, Νίκολας 4 Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης 21 (1), Βουγιούκας 2, Καλάθης 6, Μπόγρης, Καιμακόγλου 2 

 πηγή

Ξιφασκία: Αργυρό μετάλλιο η Μιμηγιάννη

Η Ελευθερία Μιμηγιάννη κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο ξίφος μονομαχίας γυναικών στο Κύπελλο «Μάχη της Κρήτης» που διοργάνωση η Αθλητική Λέσχη Ξιφασκίας Χανίων.

Η ξιφομάχος του Τριφυλλιού γνώρισε την ήττα στον τελικό από την αθλήτρια του ΟΞΙΦ Γιάννα Χρήστου, καταλαμβάνοντας έτσι τη δεύτερη θέση και κρεμώντας στο στήθος το αργυρό μετάλλιο. 


ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ: Οι «πράσινες» συμμετοχές

 Ο Παναθηναϊκός Α.Ο θα συμμετάσχει στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα OPEN-Α-Β-Γ-Δ (7/6-9/6) στο κλειστό Καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά.

Οι συμμετοχές του Τριφυλλιού:

ΑΓΟΡΙΑ
-Δημήτρης Μόλβαλης
-Γιώργος Κριτσίνης
-Νίκος Μόλβαλης
-Κων/νος Ιωακείμ 
-Διονύσης Καραμπέτσος
-Θόδωρος Μπάλλας
-Θάνος Τσιρίκος

ΚΟΡΙΤΣΙΑ
-Βασιλεία Μαντινίδη 
-Μαριλένα Λαδοπούλου
 
 

Τελικά ειναι Σάπιο το Απήλιον;;;

 Το Απήλιον χρειάζεται βελτιωτικά έργα για να είναι έτοιμο για τον Παναθηναϊκό.
Ο Παναθηναϊκός έχει, πλέον, το δικό του προπονητικό κέντρο αλλά Η εικόνα που παρουσιάζει το υποτίθεται "σύγχρονο" προπονητικό κέντρο είναι απογοητευτική και χρειάζονται αρκετα χρήματα να δαπανηθούν για να είναι αντάξιο του Συλλόγου μας.

Καλα ο Αλαφούζος δεν διαφήμιζε οτι αγόρασε το καλύτερο προπονητικό κέντρο της Ελλάδας. Η πραγματικότητα είναι σαν την παροιμία (Απο τα σαλόνια στα αλώνια) και ακομα χειροτερα.

Οι μηχανικοί που βρέθηκαν μαζί και έλεγξαν κάθε χώρο του προπονητικού κέντρου που χρησιμοποιεί αυτή τη στιγμή ο Πανιώνιος και δεν έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με όσα αντίκρισαν.

Το συμπέρασμα εξάλλου που βγήκε από την επίσκεψή τους είναι ότι θα χρειαστεί ίσως και ένα τρίμηνο για να είναι έτοιμο το Απήλιον να υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα αυτό που τονίστηκε, είναι ότι το κεντρικό κτίριο των εγκαταστάσεων θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά από τις ακαδημίες του συλλόγου.