Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Εξάστερος: Ώρα για μπάσκετ στο ΟΑΚΑ

 Οι «πράσινοι» σήμερα το απόγευμα (08/09, 17:00) είναι έτοιμοι να… ξεμπουκώσουν, παίζοντας το πρώτο φιλικό της σεζόν, κόντρα στον Απόλλωνα της Πάτρας

Οι προπονήσεις στο ΟΑΚΑ κάθε μέρα που περνάει γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες. Οι «πράσινοι» χύνουν όλο και περισσότερο ιδρώτα, κάθε απόγευμα στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με τον Αργύρη Πεδουλάκη να πατάει το πόδι του στο γκάζι όλο και πιο πολύ. Τώρα, όμως, ήρθε η ώρα για τους «πράσινους» να… ξεχαρμανιάσουν. Να… ξεμπουκώσουν, να χαλαρώσουν και να αρχίσουν να μπαίνουν σε ρυθμούς… αγώνα.

Σήμερα το απόγευμα στο ΟΑΚΑ (5 μμ) ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα της Πάτρας στο πρώτο φιλικό της σεζόν με τον Αργύρη Πεδουλάκη να δίνει μεν στους παίκτες του την ευκαιρία να… ξεφύγουν από τις προπονήσεις, αλλά παράλληλα να περιμένει να δει να βγαίνουν πάνω στο παρκέ όσα έχουν δουλευτεί από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Κάτι που την δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα είναι καθόλου εύκολο, αλλά ο «Άρτζι» θα μπορέσει να βγάλει τα συμπεράσματά του.

Στα μείον του φιλικού οι απουσίες. Ο Έλληνας τεχνικός μετράει 7 απουσίες πενταδάτων παικτών, καθώς Μπράμος, Φώτσης και Μαυροκεφαλίδης, βρίσκονται στην Σλοβενία, όπως και οι Ούκιτς και Ματσιούλις. Αντίθετα Λάσμε και Γκιστ βρίσκονται στα πιτς. Ο πρώτος πάει για μαγνητική αύριο, ενώ ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ από σήμερα παράλληλα με τις θεραπείες ξεκινάει και ατομικό πρόγραμμα με βάρη για να είναι απόλυτα έτοιμος για την στιγμή που θα επιστρέψει στα παρκέ.

Στον ΣΚΑΪ το φιλικό της Πάτρας!

Οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Παναχαϊκή, Παναθηναϊκό και ΣΚΑΪ για την μετάδοση του αποψινού φιλικού!
Από τον τηλεοπτική σταθμό ΣΚΑΪ στις 7μ.μ. θα μεταδοθεί απευθείας τελικά ο φιλικός αγώνας του «τριφυλλιού» με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, όπως συμφωνήθηκε οριστικά πριν λίγα λεπτά.
Ο αγώνας του Παμπελοποννησιακού σταδίου ήταν άγνωστο αν θα προβληθεί τελικά, κάτι το οποίο θα συμβεί αφού οι ομάδες κατέληξαν σε συμφωνία με τον ΣΚΑΪ. Έτσι, οι φίλοι του Παναθηναϊκού που δεν θα είναι στην Πάτρα, θα μπορέσουν να δουν για πρώτη φορά με τη φανέλα της ομάδας τους Πράνιτς, Ατζαγκούν και Μπαλμπόα.