Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

11 Τριφυλλάτοι : Έτοιμος ο φάκελος της αδειοδότησης!

Στην τελική ευθεία μπήκε η φετινή διαδικασία αδειοδότησης του Παναθηναϊκού, με την αισιοδοξία να είναι διάχυτη πως δεν θα υπάρξουν προβλήματα.

Την Παρασκευή η «πράσινη» ΠΑΕ κατέθεσε στην ΕΠΟ τον φάκελο, ο οποίος είναι πλήρης, καθώς η διοίκηση φρόντισε να κάνει όλους τους απαραίτητους διακανονισμούς, με τελευταία την υπόθεση του Σωτήρη Νίνη. Πλέον στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι θα πάρουν άμεσα το «πράσινο» φως και πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τη συμμετοχή τους στην Ευρώπη, όπως πέρυσι.

Βόλεϊ Ανδρών: Οι πολεμιστές του Γιάννη Καλμαζίδη με φόρα για το διπλό μέσα στην Αλεξανδρούπολη!


Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από το απόγευμα στην Αλεξανδρούπολη, όπου αύριο στις 7μ.μ θα αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Εθνικό για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Προβλήματα δεν υπάρχουν, με το Τριφύλλι να γνωρίζει τη δυσκολία της αναμέτρησης αφού ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης είναι στην κορυφή της βαθμολογίας, και η έδρα του θεωρείται από τις πιο δυνατές στο πρωτάθλημα. Οι "πράσινοι" βαδίζουν αήττητοι τη νέα χρονιά, κάτι που σαφώς τους δίνει αέρα στο ψυχολογικό κομμάτι. Από εκεί και πέρα, η αποστολή είναι δύσκολη αλλά στο πράσινο στρατόπεδο όλοι δηλώνουν ότι θα παλέψουν το παιχνίδι, όπως συνέβη και με τα προηγούμενα.

«Θα είμαστε εκεί»

Ο ακραίος του Παναθηναϊκού, Θεόκλητος Καρυπίδης μιλώντας στη σελίδα της ΕΣΑΠ δήλωσε: «Από αυτό το ματς μόνο έξτρα πόντους μπορούμε να περιμένουμε ως Παναθηναϊκός. Παίζουμε στην έδρα του πρωτοπόρου και θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες του και την όποια πίεση έχει για να μας νικήσει. Αν μας δοθεί η ευκαιρία θα είμαστε εκεί για να την εκμεταλλευτούμε.

 Ο Εθνικός βασίζεται πολύ στους ξένους του. Όπως όλες οι ομάδες πλέον στην Ελλάδα βασίζονται σε 2-3 παίκτες κι αν κάτι δεν πάει καλά μπορείς να το εκμεταλλευτείς. Δεν είναι από σίδερο οι παίκτες του Εθνικού αλλά μετά το Λιγκ Καπ και την ήττα από την ΑΕΚ κάποια στιγμή θα ξυπνήσουν. Έχουν δικαίωμα στην κακή εμφάνιση και στο λάθος κι αν είμαστε τυχεροί ίσως μπορέσουμε και το αξιοποιήσουμε.Εμείς είμαστε πολύ καλά και δεν αφήνουμε κανέναν πόντο να πάει χαμένος».

Τιμητική πλακέτα σε Σιδηρόπουλο

Πριν από το πρώτο σερβίς της αναμέτρησης, ο Παναθηναϊκός Α.Ο θα βραβεύσει τον πασαδόρο και αρχηγό της ακριτικής ομάδας Γρηγόρη Σιδηρόπουλο για την προσφορά του στο ελληνικό βόλεϊ αλλά και στο Τριφύλλι.

Παρουσία Προέδρου

Ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Ηλίας Μιχαλαριάς θα βρεθεί κοντά στην ομάδα ενώ θα παραδώσει ο ίδιος την τιμητική πλακέτα στο Γρηγόρη Σιδηρόπουλο. 

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014
Γυμναστήριο Αλεξανδρούπολης «Μιχάλης Παρασκευόπουλος»
19.00 Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Παναθηναϊκός
Διαιτησία: Γεωργιάδης, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Λαδάς. Επόπτες: Σαρμίδης, Τονονίδης. Γραμματεία: Παπαχρήστου



source ©