Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών: Αποφασίζει σήμερα η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης για την μεταγραφή της Αφροδίτης Κοσμά!

 Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης θα συνεδριάσει σήμερα στις 12 το μεσημέρι, συζητώντας την υπόθεση μεταγραφής της παίκτριας, αφού ο Αθηναϊκός έθεσε… ζήτημα, απαιτώντας να εκδικασθεί ο τρόπος με τον οποίο η παίκτρια πήγε στο «τριφύλλι». Να θυμίσουμε πάντως ότι η Κοσμά έπραξε βάσει νόμου και μόνο, αφού τα οφειλόμενα του Αθηναϊκού προς την παίκτρια είναι υπέρογκα και η παίκτρια είχε το ελεύθερο να διαπραγματευτεί με άλλη ομάδα.

Βόλεϊ Ανδρών: Ανανέωσε ο Λιόντας!

Ο Μιχάλης Λιόντας θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό.
Ο νεαρός πασαδόρος που αυτή τη στιγμή υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία, τα βρήκε με τους ιθύνοντες της ομάδας και θα αγωνιστεί εκ νέου στην ομάδα του «τριφυλλιού». Είναι ο πρώτος από την περσινή φουρνιά των «μικρών» που ανανεώνει με την ομάδα του Παναθηναϊκού.
Ο Λιόντας είναι γεννημένος το 1993, έχει ύψος 184 εκ. κι έχει αγωνιστεί στον Παμβοχαϊκό και τον Πανερυθραϊκό.
 

Αλαφούζε με μεταγραφές της ΠΟΥΤΣΑΣ δεν πάμε πουθενά!

Μόνο θλίψη και πολλά ερωτηματικά προκαλούν και οι φετινές μεταγραφικές κινήσεις του επιτελείου του Αφραγκούζου!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:
  • Λυσάξατε να αγοράσετε τον Mariano González Maroto γνωστό ώς Nano αυτο είναι το πολυπόθητο αριστερό μπάκ που ψάχνατε έλεος! ένας παίκτης γυρωλόγος και χωρίς σπουδαία καριέρα έχοντας αλλάξει 9 ομάδες στην Ισπανία μεταξύ β και γ κατηγορίας!
  • Αποκτήσατε τον David Miquel Mendes da Silva Gonçalves γνωστό ώς Mendes άλλο ένα αμυντικό χάφ της σειράς στη δύση της "καριέρας του" τι μπορεί να προσφέρει αυτός παραπάνω απο τους πιτσιρικάδες της ακαδημίας μας;
  • Πήρατε τον Σουηδό Marcus Berg ένας παίκτη που έχει να σκοράρει απο το 2011 λόγω τραυματισμών και πολλών άλλων προβλημάτων,κυρίως προσαρμογής στις προηγούμενες ομάδες του! Αυτή είναι η μηχανή του γκόλ που ψάχνατε τόσο καιρό;
  •  Και πάμε στον έταιρο Σουηδό Emir Bajrami ένας ναι μέν ποιοτικός παίκτης αλλά και ένα μεγάλο στοίχημα για δείξει αν μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του την φανέλα του Παναθηναϊκού μας!
 Το σίγουρο είναι πάντος ότι όλες οι μεταγραφές κρίνονται στο γήπεδο και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος αλλά τέτοιες μεταγραφές χαμηλής ποιότητας δεν συναρπάζουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού μας!
 

Το Έβδομο Πρωτάθλημα του Εξάστερου!

Το "ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ DEVOTION" κάνει ένα καταπράσινο flash-back και σας θυμίζει τα 33 Πρωταθλήματα Ελλάδος που έχει κατακτήσει ο Εξάστερος μέχρι τα επόμενα που θα έρθουν και θα κοσμούν την Τροπαιοθήκη του Αυτοκράτορα του Μπάσκετ!

Το σκηνικό του 1961 στήθηκε πάλι το 1962. Ο Παναθηναϊκός απώλεσε τον τίτλο στο τοπικό (16-6), αλλά πήρε τη δική του μεγάλη ρεβάνς στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Τέσσερις ομάδες ισοβάθμισαν αυτή τη φορά στην κορυφή: Παναθηναϊκός (6-3, 607-554), Ηρακλής, Τρίτωνας και Ανατόλια. Αυτή τη φορά οι αγώνες μπαράζ έγιναν στη Θεσσαλονίκη. Κάτι το οποίο δεν επηρέασε σε τίποτα τους «πράσινους». Ηττήθηκαν από το Ανατόλια (66-68), νίκησε Ηρακλή (71-67) και Τρίτωνα (79-70) και κατέκτησε τον τίτλο. 

Η σύνθεση της πρωταθλήτριας ομάδας: Λιάμης, Ταβουλάρης, Βασιλακόπουλος, Κατσικίδης, Παναγιωταράκος, Ζάνος, Μακρίδης, Αντωνιάδης, Μανδηλάρης, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Κουκόπουλος

 Πανελλήνιο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης ανδρών 1961-1962