Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Αλαφούζε με μεταγραφές της ΠΟΥΤΣΑΣ δεν πάμε πουθενά!

Μόνο θλίψη και πολλά ερωτηματικά προκαλούν και οι φετινές μεταγραφικές κινήσεις του επιτελείου του Αφραγκούζου!

Έχουμε και λέμε λοιπόν:
  • Λυσάξατε να αγοράσετε τον Mariano González Maroto γνωστό ώς Nano αυτο είναι το πολυπόθητο αριστερό μπάκ που ψάχνατε έλεος! ένας παίκτης γυρωλόγος και χωρίς σπουδαία καριέρα έχοντας αλλάξει 9 ομάδες στην Ισπανία μεταξύ β και γ κατηγορίας!
  • Αποκτήσατε τον David Miquel Mendes da Silva Gonçalves γνωστό ώς Mendes άλλο ένα αμυντικό χάφ της σειράς στη δύση της "καριέρας του" τι μπορεί να προσφέρει αυτός παραπάνω απο τους πιτσιρικάδες της ακαδημίας μας;
  • Πήρατε τον Σουηδό Marcus Berg ένας παίκτη που έχει να σκοράρει απο το 2011 λόγω τραυματισμών και πολλών άλλων προβλημάτων,κυρίως προσαρμογής στις προηγούμενες ομάδες του! Αυτή είναι η μηχανή του γκόλ που ψάχνατε τόσο καιρό;
  •  Και πάμε στον έταιρο Σουηδό Emir Bajrami ένας ναι μέν ποιοτικός παίκτης αλλά και ένα μεγάλο στοίχημα για δείξει αν μπορεί να σηκώσει στις πλάτες του την φανέλα του Παναθηναϊκού μας!
 Το σίγουρο είναι πάντος ότι όλες οι μεταγραφές κρίνονται στο γήπεδο και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος αλλά τέτοιες μεταγραφές χαμηλής ποιότητας δεν συναρπάζουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού μας!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!