Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Διπλή ενίσχυση για τις Κορασίδες του Παναθηναϊκού!

  Μετά τις μεταγραφές του σε επίπεδο Νεανίδων ο Παναθηναϊκός άρχισε να ενισχύεται και σε επίπεδο Κορασίδων.
Η ομάδα της Κατερίνας Χατζηδάκη απέκτησε τις Νίνα Φάρου και Κωνσταντίνα Φρίμα, και οι δύο προέρχονται από τις υποδομές του Εύνικου.

πηγή





Ali Traoré Εν 'Οψει

 Προχθές ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε το τραπέζι στον γνωστό και μην εξαιρετέο ατζέντη Μίσκο Ραζνάτοβιτς για άγνωστο λόγο αλλά από αυτή την συνάντηση βγήκε και νέος στόχος για την θέση 5...και το όνομα αυτού, Αλί Τραορέ. Πέρυσι αγωνίστηκε στην Άλμπα Βερολίνου, είναι διεθνής με την εθνική Γαλλίας και είναι 28 χρονών (μια χαρά ηλικία). Έχει το παιχνίδι με την πλάτη που θέλει ο Πεδουλάκης και είναι και σωματώδης. Νομίζω από την στιγμή που δεν θα μπορέσει να φέρει τον Ντέιβις τότε ο Τραορέ είναι ο παίχτης που χρειάζεται ο Παναθηναικός διότι θεωρώ ότι είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από τον Mike Batist και τον Ντόρσει που ακούγονται.



«Το ανδρείκελο Αλαφούζος και το Παραμύθι της Λαϊκής Βάσης»!!!

 Καταπέλτης η ανακοίνωση των ΘΥΡΑ 13-1966 & COCKNEYS για το θεμα των διαρκείας στον ναο της λεωφόρου!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Θύρα 13-1966 & Cockneys ανακοινώνει στα μέλη του συνδέσμου, αλλά και σε όλους τους φίλους Παναθηναϊκούς τα εξής:
Με την τελευταία ανακοίνωση μας στις 28 Ιουνίου, σας είχαμε ενημερώσει για το θέμα που είχε δημιουργηθεί σχετικά με την μη έγκαιρη παραχώρηση εισιτηρίων διαρκείας στο σύνδεσμό μας, από την ΠΑΕ.
Τότε είχαμε δώσει μια διορία 5 ημερών στην ΠΑΕ, ώστε να μας απαντήσουν για τον λόγο που μας αποφεύγουν, αλλά και να φροντίσουν να μας δώσουν τα εισιτήρια που ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΣΤΕ σαν ο επίσημος σύνδεσμος της ΘΥΡΑΣ 13, που δεν έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα στην  ομάδα, που πούλησε τα περισσότερα διαρκείας πέρυσι.

Αφού μας είχαν στο περίμενε επί δέκα ημέρες, λέγοντας ασυναρτησίες σε κάθε δική μας τηλεφωνική επικοινωνία, την Δευτέρα επικοινώνησε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ (ίσως ο μοναδικός άντρας με παντελόνια που υπάρχει εκεί μέσα) Στράτος Σιωπήλης, για να μας ενημερώσει πως με εντολή του Προέδρου-ανδρείκελου του Φορέα και του Γούναρη, Γιάννη Αλαφούζο, δεν θα μας παραχωρηθούν εισιτήρια διαρκείας.

Στην ερώτησή μας, «ποιος είναι ο λόγος που αρνείστε εισιτήρια στον σύνδεσμο με την μεγαλύτερη συμμετοχή στα περσινά διαρκείας», εισπράξαμε με αφοπλιστική ειλικρίνεια την ατάκα «δεν σας θέλει ο Πρόεδρος, αν θέλετε εισιτήρια απευθυνθείτε στον Φορέα και στην Παλεφιπ».

Όπως καταλαβαίνεται φίλοι Παναθηναϊκοί, οι νταβατζήδες του 60ευρου της συνδρομής, επέβαλλαν στο ανδρείκελο που παριστάνει τον Πρόεδρο τον αποκλεισμό μας.
Στόχος τους είναι, να μην διαθέσουμε εισιτήρια διαρκείας με συνδρομή 30 ευρώ και να σπεύσουν τα μέλη μας να προμηθευτούν από αυτούς, ώστε να τους υφαρπάξουν τα 60 ευρώ. Το ίδιο κάνει με την Παναθηναϊκή Συμμαχία το ανδρείκελο και έρμαιο του ΦΟΡΕΑ και της ΠΑΛΕΦΙΠ, που βρέθηκε από το πουθενά με μετοχές του Παναθηναϊκού, για να συντηρεί το ΣΚΑΙ και να πληρώνει τους «υπαλλήλους» του.

Οι μάσκες έπεσαν, η λαϊκή βάση που διακήρυττε το ανδρείκελο που ακούει στο όνομα Αλαφούζος,  αφορά αποκλειστικά τους νταβατζήδες των 60 ευρώ συνδρομής, της διοίκησης του Ερασιτέχνη και της αρπαγής των τεσσάρων ευρώ από κάθε πιτσιρικά φίλαθλο στις πόρτες του ΟΑΚΑ, για να τους βάζουν τσάμπα!

Ο μοναδικός σύνδεσμος που έχει το δικαίωμα να φέρει το τιμημένο όνομα της ΘΥΡΑΣ 13, θα συνεχίσει να υπάρχει παρά τις προσπάθειες των χτεσινών πουθενάδων, τα τηλέφωνα λειτουργούν, το site είναι ενεργό, η ραδιοφωνική εκπομπή έρχεται ΞΑΝΑ και θα παραμείνουν μάχιμα, μέχρι να εξαφανιστούν τα λαμόγια που ζούνε από την διάλυση του Παναθηναϊκού μας!!!
Μπορεί να πήραν το εμπορικό σήμα από την ΠΑΕ, αλλά το καταστατικό και η σφραγίδα ανήκει στην γνήσια ΘΥΡΑ 13. Από δω και πέρα θα ξεκινήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες για την αποκατάσταση της τάξης.

Στο γήπεδο της καρδιάς μας, στο γήπεδο που μεγαλώσαμε, γαλουχηθήκαμε, βραχνιάσαμε,  φθείραμε τα παντελόνια μας, το ανδρείκελο που ακούει στο όνομα Αλαφούζος, μας απαγορεύει να πάμε συντεταγμένα ως σύνδεσμος!!!

Σαν γνήσια ΘΥΡΑ 13-1966 & Cockneys γνωρίζουμε πως τα μέλη μας δεν είναι πρόβατα, για αυτό και δεν πρόκειται να δώσουμε καμιά «γραμμή» πως θα πράξουν!!!
Κατά συνείδηση το κάθε μέλος μας ας επιλέξει ανάμεσα, 1) να δώσει τα λεφτά του στους τσάτσους παίρνοντας εισιτήριο διαρκείας, 2) να πηγαίνει στα εκδοτήρια σε κάθε αγώνα ή 3) να απέχει ως ένδειξη αποτροπιασμού για τον αποκλεισμό μας.

Αλαφούζε παραμυθατζή, η ΘΥΡΑ 13-1966 & Cockneys σε έχει πάρει χαμπάρι!!!
Η Λαϊκή Βάση που παρουσίασες δεν έγινε για να ενώσει τον κόσμο της ομάδας μας, αλλά να εξυπηρετήσει εσένα και τα τσιράκια σου, να εξυπηρετήσει τον σκοπό σας που δεν είναι άλλος, από την Διάλυση του Μεγαλύτερου Ποδοσφαιρικού Συλλόγου στην Ελλάδα!!!
Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λογοδοτήσεις στον κόσμο της πραγματικής ΘΥΡΑΣ 13, πρόσωπο με πρόσωπο, είτε στα γραφεία της ΠΑΕ, είτε στο κανάλι σου.
ΥΓ. Σας χρωστάμε μια απάντηση από την προηγούμενη ανακοίνωσή μας, σχετικά με το ποιος μας παρέδωσε το καταστατικό της ΘΥΡΑΣ 13. Το παρέδωσε ο μεγαλοσυνδεσμίτης που διάλυσε το 1981 την ΘΥΡΑ 13 για να φτιάξει την ΠΑΛΕΦΙΠ, που εκμεταλλευόμενος την απειρία του Γιώργου Βαρδινογιάννη, έκλεισε τους συνδέσμους του Κουκακίου, Ακαδημίας Πλάτωνος, Βύρωνα κ.α. προκειμένου να πουλά τα εισιτήρια σε αποκλειστικότητα με στόχο την ΚΟΝΟΜΑ!!!
Μη ξεχνάμε πως είναι ο ίδιος άνθρωπος που παρότρυνε τον Καπετάνιο να βάλει την αστυνομία στη Θύρα 13 και να συλλαμβάνει τον κόσμο για την λέξη «μαλάκας». Ο συγκεκριμένος τσάτσος με τα ακριβά πούρα, αφού πέρασε από ευνοούμενος και του Βγενόπουλου (μέσω του κουμπάρου του Mr Manos), κατέληξε σήμερα να είναι συνεργαζόμενος του Φορέα και υπάλληλος του ανύπαρκτου Αλαφούζου.
Η ενημέρωση του κόσμου του Παναθηναϊκού για το ποιόν του συγκεκριμένου τσάτσου, θα συνεχιστεί με μελλοντική ανακοίνωση του συνδέσμου μας!!!
ΘΥΡΑ 13-1966
COCKNEYS

Τηλ. Επικοινωνίας: 6976 844584