Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Ο Γκέκος θέλει δανεικό τον Σερμαντίνι στην ΑΕΚ!!!


Να ενισχύσει την ΑΕΚ με τον Γκεόργκι Σερμαντίνι θέλει ο Μηνάς Γκέκος σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες. Ο τεχνικός της «Ένωσης» και οι επιτελείς της ομάδας έχουν ήδη κάνει τις πρώτες συζητήσεις για να αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού τον 21χρονο και ύψους 2.16 σέντερ του πρωταθλητή Ελλάδος.
Ο Γκέκος θεωρεί τον Σερμαντίνι την ιδανική επιλογή για την ενίσχυση της γραμμής των ψηλών και αυτό που απομένει είναι να «ανάψει» το «πράσινο φως» ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και η διοίκηση του «τριφυλλιού», προκειμένου να παραχωρηθεί ο παίκτης, κάτι που θα εξαρτηθεί και από την επόμενη κίνηση ενίσχυσης του Παναθηναϊκού κοντά στο καλάθι.

Ο Ζάετς θέλει Μάντζιο!


Οι δυσκολίες στο θέμα του Άντε Ρουκάβινα αναγκάζουν τη διοίκηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις... πράσινων επιθετικών, με τον Μάντζιο να είναι στην κορυφή της λίστας.Ο Ρουκάβινα δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Κροατία, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ βιάζεται να αποκτήσει επιθετικό και ο Βέλιμιρ Ζάετς έχει εισηγηθεί και άλλες περιπτώσεις παικτών. Η βασική επιλογή είναι ένας ακόμα «πράσινος» ο Μάντζιος, ο οποίος είναι και στους υπό παραχώρηση παίκτες. Το γεγονός πάντως πως δεν σκόραρε τόσο στην Κύπρο κάνει επιφυλακτικούς τους Κροάτες, αφού και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος δεν είχε καταφέρει να προσαρμοστεί. Παράλληλα, η λίστα έχει τον Μάριο Μπούντιμιρ, για τον οποίο οι Κροάτες τονίζουν πως εμπόδιο είναι η ΑΕΚ, ενώ ασχολούνται και με τον Οφέρ της Μάλμε.

ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ!!!


Σανίδα σωτηρίας ψάχνουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στο πόλο, αφού τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ερασιτέχνης και τον αναγκάζουν στη σημαντική μείωση των μπάτζετ, έχουν επηρεάσει και το άθλημα της υδατοσφαίρισης.

Τα οικονομικά δεδομένα για την επόμενη περίοδο θα είναι ιδιαίτερα χαμηλά, με αποτέλεσμα πολλοί παίκτες να οδεύουν προς την… έξοδο αν και οι εξελίξεις των επόμενων ημερών θα κρίνουν και την τελική τους απόφαση. Το ίδιο ισχύει και για τον προπονητή Ντράγκαν Άντριτς, που όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσει στο «τριφύλλι».

Μοναδική λύση για τη σωτηρία των «πρασίνων» είναι η εύρεση κάποιου χορηγού που θα μπορέσει να ενισχύσει οικονομικά το τμήμα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.