Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Εξάστερος: Τώρα ο Άρης, ας περιμένει η Λαμποράλ

 Ο Παναθηναϊκός μετά από μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας, δεν χάνει χρόνο και ετοιμάζεται για την πολύ δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Άρη

Ο κόσμος που βρέθηκε χθες το βράδυ στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων μπορεί να… καρδιοχτύπησε για τα καλά. Ο Αργύρης Πεδουλάκης στην προσπάθειά του να βρει την σωστή… χημεία μπορεί να τα είδε.. όλα.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να αδίκησαν τους εαυτούς τους. Στο τέλος, όμως, όλοι μαζί έβαλαν το λιθαράκι τους και ο Παναθηναϊκός πήρε μια σπουδαία νίκη κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας. Μια νίκη που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική τόσο για την συνέχεια της Ευρωλίγκας, όσο και για την συνέχεια της Α1.

Από την μία η νίκη αυτή μπορεί να παίξει σημαίνοντα ρόλο για τον Παναθηναϊκό στο τελικό πλασάρισμα του ομίλου του, ενός ομίλου που έχει γίνει… μπάχαλο και από την άλλη η νίκη αυτή μπορεί τελικά να… βοήθησε τους «πράσινους» να βρουν και πάλι την χαμένη τους αυτοπεποίθηση, για την συνέχειά των υποχρεώσεών τους σε όλα τα μέτωπα.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει χρόνο για να μείνει άλλο στο χθεσινό παιχνίδι. Οι «πράσινοι» πρέπει να το αφήσουν πίσω τους και να κοιτάξουν μπροστά. Την Κυριακή το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στο Αλεξάνδρειο κόντρα στον Άρη και η νίκη είναι… μονόδρομος.

Ότι έκαναν χθες Γκιστ, Μπατίστ και οι υπόλοιποι ανήκουν στο παρελθόν. Τώρα πρέπει να τα ξανακάνουν στην συμπρωτεύουσα για να… απογειωθεί ο Παναθηναϊκός μία και καλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!