Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Η Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας ζέστανε την τσέπη της Αλαφουζιακής Συμμαχίας και όχι το ταμείο της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός!

Παρελθόν λοιπόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος πουλήθηκε στην Johor Darul Takzim FC της Μαλαισίας για 1 εκ. δολλάρια!

Μια... βόμβα μεγατόνων που έσκασε το βράδυ της Δευτέρας καθώς πλέον ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί στην συνέχεια της σεζόν χωρίς τον Λουτσιάνο Φιγκερόα που θα συνεχίζει την καριέρα του στην Μαλαισία και την Johor Darul Takzim FC!

Για την πώληση του Αργεντίνου, η τσέπη της Αλαφουζιακής Συμμαχίας και ΟΧΙ το «τριφύλλι» θα πάρει 1.000.000 δολάρια, ποσό... ανάσα για την τσέπη του Αλαφούσκα και ΟΧΙ για το ταμείο της Π.Α.Ε Παναθηναϊκός! Μπορεί η είδηση να ήταν έκπληξη για τους πάντες όμως τις τελευταίες ημέρες το θέμα... έτρεχε στο πράσινο στρατόπεδο! Ο «Λούτσο» είχε στα χέρια του την πρόταση (500.000 αρχικά) και πίεζε για να την αποδεχθούν στον Παναθηναϊκό!

Και φυσικά αμέσως έτριβε τα χέρια του ο εκπρόσωπος της Αλαφουζιακής Συμμαχίας και τα δημοσιεύματα οτι δήθεν η αρχική πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από τους «πράσινους» που τόνισαν στον παίκτη ότι τόσο για οικονομικούς όσο και για αγωνιστικούς λόγους δεν τον παραχωρούν! 

Παραμύθια της χαλιμάς φυσικά γιατι το περάσανε οτι και καλά υπήρχε εμμονή του Φιγκερόα και κίνδυνο ο Παναθηναϊκός να έχει στο ρόστερ του έναν ξενερωμένο παίκτη, ο κωλόγαυρος Νίκος Νταμπίζας του κατέστησε σαφές ότι με αυτό το ποσό δεν πωλείται! Τελικά το μεσημέρι της Δευτέρας ο σύλλογος της Μαλαισίας ανέβασε την πρόταση του στο 1 εκ. δολλάρια και εκεί... έκλεισε το deal!

Το συμπεράσμα από την μία είναι ότι ο Παναθηναϊκός έχασε έναν από τους λίγους ποιοτικούς παίκτες που διαθέτει στο ρόστερ του και πουν κάνουν και... γκελ στον κόσμο! Από την άλλη όμως η σκληρή πράσινη πραγματικότητα είναι τέτοια που οι άδειες τσεπούλες της Αλαφουζιακής Συμμαχίας δέν μπορούσαν να κλείσουν τα μάτια στα χρήματα που έδωσε 
ο πρίγκιπας Τουνκού Ισμαΐλ Ιντρίς Ιμπνί Σουλτάν Ιμπραχίμ Ισμαΐλ και πρόεδρος της 
Johor Darul Takzim F.C. για τον Αργεντίνο στράικερ!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!