Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών: Κοριτσάρες πατήστε το Ελληνικό!

Μεγάλο ντέρμπι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Παναθηναϊκός και ΑΕΣ Ελληνικό «κοντράρονται» το Σάββατο στον «Τάφο του Ινδού» (16:00 LIVE Streaming από το sportshero.gr), με στόχους πολλούς.
Τα δεδομένα είναι:
1. Ο Παναθηναϊκός πήρε πέρσι το πρωτάθλημα κερδίζοντας 3 φορές το πρωτοεμφανιζόμενο στην Α1 Ελληνικό (2 στην κανονική περίοδο και μία στον τελικό των πλέϊ οφ).
2. Το Ελληνικό είναι πρώτο και αήττητο μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά έχει τα δύο δυσκολότερα παιχνίδια του στις τελευταίες αγωνιστικές του πρώτου γύρου με Παναθηναϊκό και εντός με τον Πρωτέα Βούλας που νίκησε την περασμένη Κυριακή τον Παναθηναϊκό και τον έριξε στην 3η θέση.
3. Μιλάμε για δύο πολύ έμπειρες ομάδες, με εξαιρετικές ξένες αθλήτριες (Ντέλβα - Τζόνσον) που ξεχωρίζουν στο πρωτάθλημα. Για δύο σωματεία που στοχεύουν στο πρωτάθλημα και τα δίνουν όλα σε κάθε αγώνα.
4. Η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος δίνει ως bonus το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι και τον τελικό του πρωταθλήματος.
Οι ερωτήσεις που θα απαντηθούν το Σάββατο είναι:
1. Θα μπορέσει το Ελληνικό να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα στο θέμα της έδρας ή ο Παναθηναϊκός θα ισορροπήσει την κατάσταση και θα έχουμε ακόμη περισσότερο σασπένς στην συνέχεια;
2. Πόσο θα επηρεαστούν οι «πράσινες» από την απουσία της Ιωάννα Δίελα, η οποία θα είναι στο γήπεδο για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση, γεγονός που θα προσθέσει ακόμη περισσότερο συναίσθημα;
3. Πόσο ρόλο θα παίξει η υποστήριξη των οπαδών του Παναθηναϊκού στην ψυχολογία του παιχνίδιού;
4. Πως θα αντιμετωπίσει η Λυκέντρα Τζόνσον την ατμόσφαιρα, με δεδομένο ότι αποκλείεται να έχει ξαναζήσει κάτι τέτοιο;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται να παρακολουθήσουμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, που θα προστεθεί στις πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!