Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Ψηλά στη λίστα ο Victor Obinna!!!


Για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Βίκτορ Ομπίνα κάνουν λόγο δημοσιεύματα από την Νιγηρία. Ενθαρρυντικά τα μηνύματα για τους «πράσινους».

Σύμφωνα με την «Saturday Tribune» , ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε το ενδιαφέρον του για τον Νιγηριανό μία μέρα μετά το φιλικό με την Ιντερ στο Τόρόντο. Επίσης, νιγηριανή εφημερίδα κάνει λόγο για το ήδη γνωστό ενδιαφέρον Στόουκ Σίτι, Λέτσε και Μπρέσια, προσθέτοντας ότι στη λίστα των μνηστήρων έχουν προστεθεί η Τορίνο, η Τσεζένα και η Κιέβο Βερόνα.

Σύμφωνα με τους Νιγηριανούς, η Ιντερ θα αποφασίσει οριστικά για το αν θα τον παραχωρήσει όταν κλείσει το θέμα του Μάριο Μπαλοτέλι και η μετακίνησή του στην Μάντσεστερ Σίτι.

Τα καλά νέα για τον Παναθηναϊκό έρχονται με την εμπλοκή στο θέμα του γνωστού Ισραηλινού ατζέντη, Πίνι Ζάχαβι, με τον οποίο οι πράσινοι διατηρούν καλές σχέσεις. Ο Παναθηναϊκός άλλωστε αποτελεί ομάδα μεγαλύτερου βεληνεκούς από τους υπόλοιπους που θέλουν τον παίκτη, ενώ η συμμετοχή στο Champions League αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό πλεονέκτημα για τους «πράσινους».

Στη λίστα του τριφυλλιού συνεχίζει να βρίσκεται και ο Κρίστιαν Νέμεθ, για τον οποίο έκανε αναφορά το ουγγρικό «telesport.hu». Οι πράσινοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή και από τη στιγμή που η Λίβερπουλ δεν βρίσκει ομάδα που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της, παραμένουν στο κόλπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!