Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Σκοποβολή:Καλές επιδόσεις οι σκοπευτές

 Ο δεύτερος από τους 15 αγώνες που διοργανώνει ο «ΖΕΥΣ» για το διάστημα Σεπτεμβρίου – Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στο σκοπευτήριο της Λέσχης στην Καλλιθέα με τον Παναθηναϊκό να έχει καλή παρουσία.

Συνολικά συμμετείχαν 16 σκοπευτές και σκοπεύτριες από 6 διαφορετικούς συλλόγους. Ο Παναθηναϊκός, εκπροσωπήθηκε από τέσσερις σκοπευτές, τους Δημήτρη Κρανά, Νίκο Κόκκινο, Γιάννη Καμπούρη και Δημήτρη Κατσίρη οι οποίοι είχαν καλές επιδόσεις. Ο Γιάννης Καμπούρης πήρε τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε δέκα αθλητές με επίδοση 552/600, ενώ ο Δημήτρης Κρανάς, με επίδοση 546/600, κατέλαβε την 4η θέση. Ο έφορος του τμήματος Δημήτρης Κατσίρης, ο οποίος πήρε και αυτός μέρος στους αγώνες είχε επίδοση 544/600. Στα τουφέκια, ο Νίκος Κόκκινος, ήταν ο μόνος σκοπευτής σε αυτή την κατηγορία. Η επίδοση του ήταν λίγο πιο κάτω από τα γνωστά του νούμερα, αλλά σίγουρα μπορεί πολύ ψηλότερα. Na σημειωθεί ότι κανονικά οι αγώνες διεξάγονται στο εθνικό σκοπευτήριο του Βύρωνα, αλλά αυτή την εποχή γίνονται εκεί διάφορες εργασίες.

Τα πράσινα πιστόλια, θα είναι έτοιμα για το Σαββατοκύριακο (21-22/9), που ξεκινάει το πολύ μεγάλο event της Ομοσπονδίας και το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και το επόμενο σαββατοκύριακο (28-29/9). Το γνωστό στον σκοπευτικό κόσμο, “Grand Prix” το οποίο καλύπτει τα περισσότερα αγωνίσματα σκοποβολής και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, αναμένεται να γεμίσει τα σκοπευτήρια του Βύρωνα και της Μαλακάσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!