Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών: Αδιάφορες στον μικρό τελικό του κυπέλλου οι παίκτριες τις Σαμαντούρα...

 Στον μικρό τελικό του Φάιναλ 4 του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός σε μια αναμέτρηση -διεκπεραιωτικού χαρακτήρα- ηττήθηκε από τον Αθηναϊκό με 75-64, καταλαμβάνοντας την 4η θέση στη διοργάνωση.

Με τις Ντέλβα-Δίελα εκτός αποστολής και τις "μικρές" Πριόνα-Ακρίβου εντός, η Γιασεμή Σαμαντούρα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες της ενώ ξεκούρασε ανά διαστήματα τις βασικές (Μαγκλάρα, Καλέντζου). Στα θετικά η για την ομάδα μας η επανένταξη της Θεολόγου. Πλέον, άπαντες στο Τριφύλλι στρέφουν την προσοχή στο πρωτάθλημα.

Η κόουτς του ΠΑΟ, Γιασεμή Σαμαντούρα στο τέλος του παιχνιδιού, δήλωσε: "Ο αγώνας ήταν καθαρά διαδικαστικός. Μας δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν νέα παιδιά και να βάλουμε και δύο μικρές στην ομάδα. Εν όψει της προετοιμασίας για τα πλέι οφ ξεκουράσαμε κάποιες παίκτριες, τις Δίελα και Ντέλβα. Το Final Four πέρασε. Το αφήσαμε πίσω και συγκεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα με όλες μας τις δυνάμεις. Εχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ στην έδρα μας".
 
Δεκάλεπτα: 20-14, 38-33, 63-46, 75-64

Αθηναϊκός (Λειβάδης): Ισκιόγλου 5, Λύμουρα 11, Σπαθάρου 4(1), Καζαντζίδου 5(1), Κασάπογλου 10(2), Ζότοβα, κεχαγιά 4, Χαλικιά 8, Καμμένου, Κοσμά 16, Κυριακοπούλου 12
 
Παναθηναϊκός (Σαμαντούρα): Καλέντζου 18(1), Βλάνη 3(1), Πριονά, Ακριβού 3(1), Μαγκλάρα 4, Κόνιαλη 4, Σλούκα 11(1), Κοτουλα 2, Χρονοπούλου 5, Χριστινάκη 7, Μοσχοπούλου 6, Θεολόγου 1
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!