Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Senorita Maria-Jimena Perez!

 
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε τη συμφωνία του με την Μαρία Χιμένεθ Περέζ η οποία θα ενισχύσει την ομάδα βόλεϊ του Τριφυλλιού.
Παίκτρια του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα η 28χρονη Μαρία Χιμένεθ Περέζ καθώς ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση της και τη συμφωνία με την διεθνή παίκτρια από την Αργεντινή ως το τέλος της σεζόν.
Παράλληλα με ανακοίνωση τους οι ιθύνοντες του τμήματος βόλεϊ ευχαριστούν τον Αχιλλέα Μακρόπουλο και τους συνδέσμους του "Ενιαίου Φορέα" για την βοήθεια τους στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.
 Η ανακοίνωση απόκτησης της 28χρονης ακραίας αναφέρει: "Ο Παναθηναϊκός Α.Ο ανακοινώνει τη συμφωνία με την αθλήτρια Maria-Jimena Perez, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα βόλεϊ του Τριφυλλιού μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2012-13.
Η 28χρονη (γεν. 6/2/1984) διεθνής Αργεντίνα ακραία, ύψους 1.79 έχει αγωνιστεί μέχρι πρότινος στις Velez Sarsfield, Boca Juniors, AYS Olavarria στη χώρα της ενώ έχει και εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα στην Infinita Cantabria (2008/10). Επίσης, η Perez είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας της ενώ συμμετείχε στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2011 στην Ιαπωνία".
Ενώ η ευχαριστήρια ανακοίνωση σημειώνει:
"Μετά από την ανακοίνωση της συμφωνίας του Παναθηναϊκού με την διεθνή βολεϊμπολίστρια Maria-Jimena Perez, οι υπεύθυνοι του γυναικείου τμήματος πετοσφαίρισης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Α.Ο, Αχιλλέα Μακρόπουλο αλλά και τον Ενιαίο Φορέα Συνδέσμων Θύρα 13 για την πολύτιμη και ουσιαστική συνεισφορά τους".
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!