Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Το ποδόσφαιρο στο... γύψο με επιθυμία του πούστη του ολυμπιακού!

Εποχή ΧΟΥΝΤΑΣ στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς πλέον και επίσημα απαγορεύονται οι κρίσεις κατά της SuperLeague.
 
Και επίσημα πλέον το ελληνικό ποδόσφαιρο μπήκε στην μαύρη περίοδο της ιστορίας του. Η 7ετία της δικτατορίας, αλλά και η γιγάντωση της παράγκας επί εποχής Σωκράτη Κόκκαλη, φαντάζουν... παραμύθι μπροστά σε αυτά που ζούμε πλέον στην χώρα μας. Ειδικά μάλιστα μετά το νέο νόμο που πέρασε την Τρίτη από το Διοικητικό Συμβούλιο της SuperLeague και ξεκάθαρα φιμώνει οποιαδήποτε φωνή αποκαλύπτει την βρωμιά που αναβλύζει ο χώρος.

Το άρθρο 23Β αναφέρει οτι όποιο πρόσωπο που θα συνδέεται με μέλος του συνεταιρισμού κριθεί ότι με την κρίση του δυσφημεί τη Λίγκα ή άτομα που έχουν σχέση με αυτή ή οποιαδήποτε συνεργασία με αυτή, τότε θα υπάρχει χρηματικό πρόστιμο από δέκα έως και τριακόσιες χιλιάδες ευρώ!
Ακόμη υπάρχει σχετική πρόβλεψη πως αν κάποιος πρόεδρος ΠΑΕ διαθέτει και μέσο ενημέρωσης, το οποίο ασκεί οποιαδήποτε κρίση που κρίνεται δυσφημιστική, τότε αυτόματα θα τιμωρείται ο σύλλογος με τον οποίο έχει σχέση το συγκεκριμένο πρόσωπο!

Όλα αυτά, όπως εύκολα καταλαβαίνει κανείς είναι «φωτογραφικά» για τον Γιάννη Αλαφούζο και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όμως ελάχιστοι αντιτάχθηκαν, καθώς από τους 14 που ψήφισαν, οι 13 τάχθηκαν υπέρ. Οι τέσσερις που δεν ψήφισαν, εκτός από τους «πράσινους» ήταν ο ΠΑΟΚ, η Ξάνθη και ο Απόλλωνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!