Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Σκοποβολή: Τα θηλυκά... πιστόλια έκλεψαν την παράσταση!

 Ο έβδομος από τους 19 αγώνες που διοργανώνει ο “ΖΕΥΣ” στο Εθνικό Σκοπευτήριο Βύρωνα για το διάστημα Ιανουαρίου – Ιουνίου 2013, διεξήχθη με τη συμμετοχή 24 σκοπευτών και σκοπευτριών από 7 συλλόγους και για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε την πολυπληθέστερη συμμετοχή με 8 αθλητές.

Ειδικότερα το Τριφύλλι είχε τις εξής συμμετοχές: Γιάννη Καμπούρη, Δημήτρη Κατσίρη, Θοδωρή Λουκόπουλου και Σπύρου Σαμούτ στο αεροβόλο πιστόλι ανδρών, των Πελαγία και Βιργινία Βουϊσδάκη και της Έλενας Μπουζαλά στο αεροβόλο πιστόλι Γυναικών καθώς και την συμμετοχή του Νίκου Κόκκινου στο αεροβόλο τουφέκι ανδρών.

Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού αγώνα η σταθερή πορεία των Γ. Καμπούρη και Δ. Κατσίρη (4ος με 553 και 7ος με 533 αντίστοιχα) και η ανοδική πορεία στην οποία βρίσκονται οι Θ. Λουκόπουλος και Ν. Κόκκινος μετά την επαναδραστηριοποίησή τους.

Οι μεγαλύτερες όμως εκπλήξεις ήρθαν από την γυναικεία παρουσία στα πιστόλια. Η Π. Βουϊσδάκη κατάφερε στον δεύτερο ουσιαστικά αγώνα της και με ελάχιστες προπονήσεις να καταλάβει την 3η θέση ανάμεσα σε 7 αθλήτριες με 304 επιτυχίες. Η αδερφή της Βιργινία κατετάγη 5η με 288. Παράλληλα, επαναδραστηριοποιήθηκε η Έλενα Μπουζαλά στα σκοπευτικά δρώμενα μετά από αρκετό καιρό. Το ταλέντο στη γυναικεία ομάδα περισσεύει και φαίνεται πως σύντομα θα χαρίσει στο σύλλογο επιτυχίες. Με τη χθεσινή τους απόδοση και τα τρία κορίτσια μας πέρασαν το όριο 200/400 και θα λάβουν μέρος στους Πανελλήνιους αγώνες που θα γίνουν στις 30-31/3 στο Εθνικό Σκοπευτήριο του Βύρωνα.

Έντονη αθλητική δραστηριότητα το ερχόμενο ΣΚ με αρκετούς πράσινους αθλητές να λαμβάνουν μέρος στους αγώνες Α’ Κατηγορίας που θα γίνουν σε Ελευσίνα (16/3) και Βύρωνα (17/3) αντίστοιχα.
 
 
πηγή:panathinaikos1908.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!