Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Μπάσκετ Γυναικών: Παναθηναϊκός – Ελληνικό (16/3, 14.00) live on ΕΤ1!

 Ακόμα μια… παράσταση αυστηρά για Παναθηναϊκούς θα δοθεί το Σάββατο (16/3) στις 2μ.μ στον Τάφο του Ινδού, όπου το Τριφύλλι θα υποδεχτεί το Ελληνικό στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ γυναικών.  

Προτεραιότητα στα διαρκείας 

Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης, ενημερώνουμε τους φιλάθλους του Τριφυλλιού ότι το εκδοτήριο θα ανοίξει στις 12.30 μ.μ. 

Προτεραιότητα μέχρι τις 13.00 μ.μ θα έχουν οι κάρτες διαρκείας και στη συνέχεια θα μπαίνουν στον Τάφο του Ινδού, όσοι προλάβουν  να αγοράσουν το «μαγικό» χαρτάκι. 

Παρακαλούνται θερμά, οι έχοντες διαρκείας να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα, προκειμένου να εξασφαλίσουν την άνετη είσοδό τους στο γήπεδο. 

Σημειώνουμε ότι λόγω της μαζικής προσέλευσης του Παναθηναϊκού κόσμου, θα διατεθούν τόσα εισιτήρια ώστε μαζί με τα διαρκείας να επιτευχθεί η συμπλήρωση χωρητικότητας του μέγιστου αριθμού θεατών. 

Η… παράνοια στην Κρατική Τηλεόραση

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στην εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι η αναμέτρηση θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από την Κρατική Τηλεόραση και όσοι δεν μπορέσουν να ζήσουν από κοντά τις στιγμές μαγείας στον Τάφο του Ινδού, θα έχουν τη δυνατότητα για δεύτερη φορά φέτος από τους τηλεοπτικούς δέκτες τους να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του Τριφυλλιού.

Οι αναμετρήσεις της 21ης αγωνιστικής: 

14.00 Παναθηναϊκός - Ελληνικό Β. Τσώνος, Θεονάς (Ντίνος)
16.00 Άρης - Τερψιθέα Κατωτικίδης, Παπανικολάου (Β) (Βορεάδης)
16.00 Αστέρας Εξαρχείων - Αθηναϊκός Καραβίτης, Μηλαπίδης (Πετράκης)
16.00 Ολυμπιακός Βόλου - Κρόνος Αγ. Δημητρίου Θ. Παπαδόπουλος, Ευφραιμίδης (Μόρφη)
16.00 Πανιώνιος - Εύνικος Παπαθανασίου, Κονταράτος (Θεολόγη)
11.30 Ίκαρος Καλλιθέας - ΠΑΟΚ Κυριακόπουλος, Λιότσος (Τσίχλας)

Οι τυχεροί του Διαγωνισμού
   
Οι τυχεροί του Διαγωνισμού της ιστοσελίδας του Panathinaikos1908.gr στο Facebook, οι οποίοι κέρδισαν το εισιτήριο και θα παρακολουθήσουν την αυριανή αναμέτρηση είναι οι εξής: 1. Litsa Christos, 2. Χαρίλαος Σχοινάς, 3. Vasilis Rallis, 4. Stef Alaf. Στην είσοδο του γηπέδου οι τυχεροί θα αναφέρουν το όνομά τους στους αρμοδίους και με επίδειξη της ταυτότητάς τους θα εισέρχονται στο κλειστό.   
 
 
πηγή:www.panathinaikos1908.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!