Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ποδηλασία: Χάλκινος ο ο Ξοφάκης

Επιτυχίες είχαν οι ποδηλάτες του Παναθηναϊκού στην 52η ανάβαση της Πάρνηθας με το Λάμπρο Ξοφάκη να έρχεται τρίτος. 

Η εκκίνηση του αγώνα έγινε στην διασταύρωση Δεκελείας και Καραμανλή στο Μενίδι με τερματισμό 50μ. πριν το Πάρκο των Ψυχών και συμμετείχαν 15 αθλητές του Παναθηναϊκού. Η μεγάλη έκπληξη από την πλευρά των πρασίνων ήταν ο 19χρονος Λάμπρος Ξοφάκης που αγωνίστηκε στην κατηγορία Νέων Αντρών, ο οποίος κατετάγη δεύτερος αλλά εξαιτίας λάθους των κριτών του αγώνα βραβεύτηκε ως τρίτος νικητής.

Ο Παναγιώτης Ζουμάς, που αγωνίστηκε στην κατηγορία Παίδων πήρε την 7η θέση, ενώ την έκτη κατέλαβε η Ευγενία Καραμάνου στην κατηγορία των γυναικών . Στην ίδια κατηγορία συμμετείχαν και οι Αλεξάνδρα Στρατηγοπούλου και Ειρήνη Τερζή τερμάτισαν στην 9η και 10η θέση αντίστοιχα.
Την μεγαλύτερη παρουσία είχε το τμήμα της κατηγορίας Αντρών με τους Θοδωρή Θεοδωρίδη, Δημήτρη Κίκη, Νίκο Σάββα, Χρήστο Θωμόπουλο, Κωστή Ξηρογιάννη, Κωστή Ζδράλη, Παναγιώτη Σιατερλή, Παναγιώτη Κουζινό, Κωστή Παπαηλία, Ματτία Κρίππελ, Λάμπρο Ξοφάκη. Οι αθλητές της κατηγορίας αυτής είχαν δυναμική παρουσία και άφησαν καλές εντυπώσεις ενώ τα αποτελέσματά τους αναμένονται.

Στο βάθρο τρεις
Παράλληλα με την ανάβαση της Πάρνηθας, υπήρχαν συμμετοχές στις κατηγορίες Α',Β' και Γ' των Μάστερ, στο ατομικό χρονόμετρο "ανάβαση Πεντέλης" που διοργάνωσε η Π.Ε.Π.Α.

Στην κατηγορία μάστερ Α' ο Δημήτρης Πούλιας ήρθε στην 14η θέση και ο Λουκάς Σκρέκης στην 25η.

Στην Β' ο Δημήτρης Ασημομύτης με καλή επίδοση κέρδισε την 2η θέση και στην ίδια κατηγορία ο Αλέξης Μπρούλης την 14η.

Στην μάστερ Γ' για άλλη μία φορά ο Κυριάκος Ορφανίδης δείχνει τις δυνάμεις του σε ανηφορικό αγώνα κερδίζοντας την 1η θέση και λίγο πιο πίσω του στην 3η ο Δημήτρης Δημουλάς με μόλις 24'' διαφορά από τον δεύτερο και στην 15η θέση ο Θοδωρής Χαραλαμπόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!