Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ποδηλασία:Τρις «χρυσός» ο Παπασάββας

Διπλή εκπροσώπηση είχε το τμήμα ποδηλασίας του Παναθηναϊκού στο «Tour of Crete MTB 2013», με τον Μιχάλη Παπασάββα να πανηγυρίζει τρία χρυσά μετάλλια!

Το περασμένο τριήμερο 18-20 Οκτωβρίου οι Γιώργος Δημητρόπουλος και Μιχάλης Παπασάββας συμμετείχαν στην διοργάνωση της Κρήτης, στην κατηγορία Ανδρών και στην κατηγορία Μάστερ Α’ αντίστοιχα. Ο αγώνας ξεκίνησε την Παρασκευή στα Χανιά και συγκεκριμένα από τους Αγίους Αποστόλους, με το αγώνισμα Cross Country σε μία διαδρομή δύσκολη. Ο Δημητρόπουλος κατετάγη 25ος ενώ ο Παπασάββας λόγω τεχνικού προβλήματος δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Την δεύτερη ημέρα ξεκίνησε το αγώνισμα Point to point με διαδρομή Αγκουσελιανά-Ρούστικα, νότια του Ρεθύμνου, συνολικής απόστασης 30χλμ. Εκεί, ο Μιχάλης Παπασάββας βγήκε πρώτος στην κατηγορία του ενώ ο Γιώργος Δημητρόπουλος κατέλαβε την 20η θέση.

Την τελευταία ημέρα είχαν μείνει δύο αγώνες, ένας το πρωί και ένας το απόγευμα. Ο πρώτος αγώνας έγινε στην περιοχή Φουρνί Κ. Αρχάνες στο Ηράκλειο και ήταν τύπου σιρκουί των 10 στροφών x 3500m με τον Παπασάββα να κερδίζει την πρώτη θέση και το Δημητρόπουλο και πάλι την 20η.

Τέλος, το απόγευμα πραγματοποιήθηκε το ατομικό χρονόμετρο απόστασης 3000μέτρων στα Ενετικά Τείχη(Ηράκλειο) με το Τριφύλλι να κατακτά την 1η θέση στην κατηγορία Μάστερ με τον Παπασάββα και τον Δημητρόπουλο να κατατάσσεται 16ος στη δική του κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!