Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

Ξεφτιλίστε τον Χριστοβασιλιακό Ιωαννίνων!

 Χωρίς κλασσικό αριστερό μπακ θα ταξιδέψει στα Ιωάννινα ο Παναθηναϊκός για τον αγώνα με τον τοπικό ΠΑΣ. Οι Σπυρόπουλος και Χουχούμης έμειναν εκτός αποστολής και ο Φάμπρι θα προσφύγει σε λύσεις ανάγκης για το αριστερό άκρο της άμυνας. Όλα δείχνουν πως το κενό θα καλύψει ο Λαγός, ο οποίος θα επιστρατευτεί σε ρόλο αριστερού μπακ για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Ως εναλλακτική επιλογή υπάρχει και ο Μαρίνος. Επίσης, ο Φάμπρι δοκίμασε στα δεξιά της μεσοεπιθετικής γραμμής και τον Ζέκα, αντί του Κουίνσι, στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει επίσης για το ματς της 17ης αγωνιστικής στους Μπουμσόνγκ, Χριστοδουλόπουλο, Βύντρα, Ταμπάκη, Κουσίδη, Δώνη και Μαρινάκη. Η προετοιμασία των «πράσινων» ολοκληρώθηκε το Σάββατο με πρωινή προπόνηση. Μετά το τέλος της, ο Φάμπρι ανακοίνωσε την αποστολή για τα Ιωάννινα. Σε αυτή συμπεριλήφθηκα 19 ποδοσφαιριστές. Στα Ιωάννινα θα ταξιδέψει και ο Καζιγιάμα, προκειμένου να εγκλιματιστεί. Ο Ιάπωνας μέσος δεν έχει ακόμα δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα.
Αναλυτικά η αποστολή: Καρνέζης, Καπίνο, Κοτσόλης, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Σεϊταρίδης, Μαρίνος, Λαγός, Σο, Βιτόλο, Ζέκα, Σισοκό, Φουρλάνος, Μαυρίας, Κουίνσι, Μπαρμπαρούσης, Τοτσέ, Αποστολόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!