Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Το τριπλό «χτύπημα» του Παναθηναϊκού!

 
Μεγάλη μέρα είναι η σημερινή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος «φουλάρει» για Φιγκερόα, Κλωναρίδη και Ντιαρά σύμφωνα με την «Π»!
Η δεύτερη μέρα του φθινοπώρου φέρνει μαζί της... βροχή από μεταγραφές της τελευταίας στιγμής για το «τριφύλλι», όπως αναφέρει σήμερα η ΠΡΑΣΙΝΗ!
 Σήμερα αναμένεται να γίνει η καθοριστική επαφή για την επιστροφή του Λουτσιάνο Φιγκερόα στον Παναθηναϊκό, με τον ποδοσφαιριστή να είναι «ψημένος» να ξαναφορέσει τα πράσινα και να σχηματίσει επιθετικό δίδυμο με τον Μάρκους Μπεργκ!

«Παίζει» του Κλωναρίδη
Την ίδια ώρα οι «πράσινοι» προσπαθούν να «κλείσουν» και τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, κυνηγώντας μια ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάρει ως δανεικό από τη Λιλ τον πρώην άσο της ΑΕΚ, κάτι το οποίο έχει μικρές πιθανότητες να γίνει πράξη, ωστόσο στο «τριφύλλι» δεν έχουν κανέναν λόγο να σταματήσουν να προσπαθούν.

Τρεις μέρες ακόμη για Ντιαρά
Τελευταίο και εξίσου σημαντικό είναι το ζήτημα μεταγραφής του Μαχαμαντού Ντιαρά, ο οποίος έχει ζητήσει παράταση για να δώσει την απάντησή του στον Παναθηναϊκό έως την Πέμπτη. Ωστόσο, στο «τριφύλλι» βιάζονται να «κλείσουν» το συντομότερο δυνατό το ρόστερ της ομάδας και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να έρθουν σε επικοινωνία με τον έμπειρο μέσο, ώστε να... σκιαγραφήσουν την κατάσταση που επικρατεί και να ασκήσουν πιέσεις εφόσον δοθεί πρόσφορο έδαφος.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!