Κυριακή 4 Αυγούστου 2013

Βόλεϊ Ανδρών: Στον «αέρα» η συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα βόλεΪ!

 Κερδισμένος στην μάχη των προσφυγών ο Παναθηναϊκός Α.Ο το παλεύει ωστόσο να εξασφαλίσει την τους όρους συμμετοχής στο πρωτάθλημα Volley League 2013-14.

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαρίας, ζήτησε χρόνο προκειμένου να γίνει η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού όπου θα εκτιμηθεί η κατάσταση.
Άλλωστε από τότε που ανέλαβε πρόεδρος, είχε τονίσει πως κύριο μέλημα του είναι ο σύλλογος να κινηθεί δυνατά προς πάσα κατεύθυνση και θέλει να το κάνει πράξη.
Επίσης από νομικής πλευράς, ο νομικός σύμβουλος του Ερασιτέχνη, κ. Κοτσίρης προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή για τα προβλήματα του τμήματος, ώστε να εξασφαλιστεί η συμμετοχή του ΤΑΑ στο πρωτάθλημα.

Γενικότερα από πλευράς Ερασιτέχνη, γίνεται κάθε δυνατή προσπάθεια προς όλες τις κατευθύνσεις παρά τα γνωστά προβλήματα του συλλόγου να βρεθουν λύσεις
Αναλυτικά: «Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού Ηλίας Μιχαλαριάς ενημέρωσε το Δ.Σ. της ΕΣΑΠ πως ΤΑΑ ΠΑΟ αντιμετωπίζει προβλήματα ανάλογα με αυτά της ΑΕΚ. Επιφυλάχθηκε για τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα 2013-14 και ζήτησε χρονικό περιθώριο μερικών ημερών προκειμένου να γίνει η συνεδρίαση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού όπου θα εκτιμηθεί η κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!