Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Juan Ramón Rocha και Γιάννης Βονόρτας!

 Το χρονικό ενός προαναγγελθόντος διαζυγίου γράφτηκε το απόγευμα, αφού στη συνάντηση που είχαν ο Γιάννης Αλαφούζος με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα συμφώνησαν στη λύση της συνεργασίας.
Μετά την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, Αλαφούζος και Φερέιρα συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο της ΠΑΕ να λέει στον Πορτογάλο προπονητή ότι αυτός μπορεί να τον στηρίζει αλλά το κλίμα είναι ιδιαίτερα βαρύ για τον ίδιο και το καλύτερο θα ήταν να λυθεί η συνεργασία. Ο Γιάννης Αλαφούζος ήταν υπέρμαχος της παραμονής του Πορτογάλου, κάτι που είχε δηλώσει και την Τρίτη, αλλά όλες οι εισηγήσεις που δεχόταν ήταν αρνητικές για το ενδεχόμενο αυτό, ενώ έκδηλη ήταν και η οργή των οπαδών, με το φόβο μάλιστα και επεισοδίων στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.
Ο Φερέιρα άκουσε τον Αλαφούζο και δέχτηκε την απόφαση, παρότι πιστεύει ότι η ομάδα είχε πολλά προβλήματα με τις απουσίες, ενώ λόγω και των νέων προσώπων δεν ήταν εύκολο να «δέσει»! Ετσι πριν κλείσει δύο χρόνια στην τεχνική ηγεσία της ομάδας αποχωρεί και πλέον ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση νέου προπονητή.
Πάντως αποφασίστηκε στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ αλλα και μέχρι τον Ιούνιο να κάτσουν στον πάγκο Χουάν Ρότσα και Γιάννης Βονόρτας! Είναι η τρίτη φορά που ο ιδιαίτερα αγαπητός στον κόσμο Χουάν Ρότσα θα αναλάβει προπονητής στον Παναθηναϊκό μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη διετία 1994-96 όταν οδήγησε τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά και το αποτυχημένο πέρασμα του, το 1999!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!