Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013

«Πράσινες» οι Μιλοβάνοβιτς, Μπίσκου!

Μία μία καλύπτει τις θέσεις εν όψει της νέας περιόδου ο Παναθηναϊκός προχωρώντας στην απόκτηση των Μπίσκου και Μιλοβάνοβιτς. Ανανεώνει η Νούσια.

Η νέα ομάδα του τριφυλλιού χτίζεται με γοργούς ρυθμούς και πολύ σύντομα ο Γιώργος Ρούσης θα έχει στη διάθεσή του όλο το ρόστερ. Τελευταίες προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό αυτές των Φωτεινής Μπίσκου και Εμιλίας Μιλοβάνοβιτς, ενώ στο πλάνο υπάρχει και μια ανανέωση, με την Αποστολία Νούσια.
Διετές συμβόλαιο προβλέπει η συμφωνία με τις Φωτεινή Μπίσκου και Αποστολία Νούσια. Η 21χρονη Μπίσκου, η οποία πέρυσι αγωνίστηκε στην Αγία Παρασκευή ως ακραία αλλά και διαγώνια θεωρείται από τα μεγάλα ταλέντα του ελληνικού βόλεϊ. Τα δικαιώματα της τα έχει ο ΓΣ Άργους.
Η 22χρονη Νούσια από την άλλη έδειξε την περασμένη περίοδο τις δυνατότητές της στον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι έμειναν ικανοποιημένοι από την απόδοσή της και όπως όλα δείχνουν τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει «πράσινη».
Και στην πάσα όμως καλύφθηκε η θέση, καθώς η Εμιλία Μιλοβάνοβιτς θα κληθεί να την καλύψει, αντικαθιστώντας την Έλενα Κουντουρά που πήρε μεταγραφή για τον Ηρακλή Κηφισιάς. Η 25χρονη Σέρβα αγωνίστηκε πέρυσι στην Ντιναμό Αζοράτα, ενώ είναι η δεύτερη φορά που βγαίνει από τα σύνορα της χώρας της, μετά τη σεζόν 2011-12 που έπαιξε με τη φανέλα της Μπαρ Μαυροβουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!