Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Άλλοι Αγαπάνε την Σημαία κι άλλοι...το Κοντάρι της!!!

 Εμετική επίθεση εξαπελυσε ο εκλεγμένος ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΟΣ βουλευτής της ΧΑ ηλίας παναγιώταρος στον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη!
Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του στο BBC, πως στην Ελλάδα υπάρχει ήδη εμφύλιος, τώρα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος ξαναχτυπά βάζοντας στο στόχαστρο τον διεθνή μπασκετμπολίστα Σοφοκλή Σχορτσανίτη!!
Όλα ξεκίνησαν όταν το πρωτοπαλίκαρο του Νίκου Μιχαλολιάκου κλήθηκε να πει την άποψη του για τους Έλληνες διαφορετικού χρώματος, στην εκπομπή «Μακελειό» του Extra 3.
Σε αντίθεση με εκατομμύρια ΈΛΛΗΝΕΣ φιλάθλους που αγαπούν και θαυμάζουν τον Σόφο, για τον χρυσαυγίτη βουλευτή Η.Παναγιώταρο, ο άσσος του μπάσκετ που μας έχει κάνει περήφανους, φορώντας την φανέλα της εθνικής…  δεν είναι Έλληνας!!!!
«Δεν θεωρούμε ότι ο Σχορτσιανίτης, σύμφωνα με τα πρότυπα της ελληνικής φυλής, είναι Έλληνας. Δεν είναι Έλληνας. Πρέπει να είναι και οι δύο γονείς του Έλληνες και να ανήκουν στην ευρωπαϊκή φυλή. Αυτό θεωρούμε εμείς. Αν θεωρείτε εσείς τον Σχορτσιανίτη Έλληνα, πάρτε τον στο δικό σας κόμμα». Δήλωσε μεταξύ άλλων ο κος Παναγιώταρος και συνέχισε το παραλήρημα του παρομοιάζοντας τον Σοφοκλή... ούτε λίγο , ούτε πολύ με ΣΚΥΛΟ!!!!
«Πώς θα γίνει δηλαδή; Πρέπει να είμαστε υπερασπιστές της ράτσας των σκύλων; Δηλαδή, να μην μπερδεύουμε το πεκινουά με το λαμπραντόρ. Εμείς θεωρούμε ότι ο Θεός τα έπλασε έτσι και έτσι πρέπει να παραμείνουν. Τιμή τους και καμάρι τους που είναι μαύροι, κίτρινοι, κόκκινοι. Δε θεωρούμε ότι είναι Έλληνες. Δεν είναι βασικά»

Και εσύ παναγίωταρε είσαι ένας υπάνθρωπος,ένα ρημάδι της κοινωνίας!
Αλλα έτσι είναι εκλεγμένε ΤΣΙΜΕΝΤΟΛΙΘΕ->Άλλοι Αγαπάνε και την Τιμάνε την Ελληνική Σημαία ενώ ΕΣΥ και οι Ομοϊδεάτες ΣΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΤΕ ΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Eυχαριστούμε για το σχόλιο σας!